![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]insan cambaz olmayagörsün
eser gürler her yelden aklına geleni söyler ukalaca girer çıkar her telden [/COLOR][/B] |
[B]unutulur sanırsın dertler iz bırakır
ömür bitse yüreklerde yanar köz kalır 5 bin karga konsa 5 bini kalksa'da seherde hasretlik çöker her telden[/B] |
Her kuş başkadır olur mu keklik
Yerlere yatarsan nerde erkeklik Var ise eğer kanda köçeklik Çalar göbek atar bıkmaz her telden |
Yüce dağ başında uçuyor kuşlar,
Kaleme benziyor, yay gibi kaslar, Dağılmış omuzdan dökülmüş saçlar, Toplanıp, baglanma olmaz her telden. |
[B]tahammul gösterse dostlar sözlere
anlaşılmayan sorun kalmaz sitemler niye sev sevmeyeni dost senin olsun de!! paylaşılmayan toprak her telden[/B] |
Hata yaptım diye sakın ağlama
Kara yüreğini sahte dağlama Ustalar mecliste çalar bağlama Hakiki bağlama çıkmaz her telden |
Ayağıma giydim carığım yırtık,
Hasretlik içimde çekilmez artık, Bir haber gelmedi, yollara baktık, Mektup yoktur ümit bitmez her telden. |
[B]gönül dilim söyler kalemim yazar
dökülür kağıda kalem ne anlar çirkin kız okur yazar nameler saçar el vurur tellere sazım her telden[/B] |
sebebini bilmedigim bir hüzün
hadi dostlar el verin beni cözün cikmiyor aklimdan gözün bu dert yakiyor canimi her telden |
Tilkinin kümese çok geldiğini
Tavuğun tüyünü tez yolduğunu Çiftçi bir anlasa ne olduğunu Kümesin çitini çakmaz her telden |
[B]tarlalarda kadınlar patates altı çapalr
sırtlarında çocuğu bağlı kadınlar dağların kır çiçeğini anımsatırlar sofrasına öğün koyan her telden[/B] |
Sandalli yoruldun, yaşında geçti,
İftar geldi diye çok sular içti, Bak yine içinde bir ateş düstü, Mızrabım sazıma vurmaz her telden |
Olur mu acaba mecliste sazan
Güzel dostlukları var mı ki bozan Adım adam benim soyadım ozan sivaBURs sözlere takmaz her telden |
[B]yorulmuş gözlerden kanlar akınca
deldi dağları ferhat bağrı yanınca aşkın içine düşmüş gönül dalınca vursam kırsam dağları kazmam her telden [/B] [B]yazdım yazdımda kalem bitmedi sayfalar doldu derdim depreşti yorulmak yakışırmı ozanım bir bardak su banada ver her telden[/B] |
sitem eder kalbim bana
gönül verdigim icin sana yazik degilmi bize caliyoruz ikimizde ayri telden |
[B]arifcoşkun sandalli metin nerde:D
kronik rallim58 tatlı dilde:D osman eyce ozanlar nerde:D bizim site rengarenk her telden:D [/B] |
izin istesem simdilik sizden
gönül koymazsiniz bana yürekten soguk yatagim bekler beni sarilirim simdi ona her yönden : ))) |
Mrb baylar bayanlar
Buluşmuş güzel sözlü ozanlar Bu gece bendendir kahveler , çaylar Geç kaldım , yeni gitti dayımlar... |
Yaşayamaz gönül boş ise içi,
Ağlar geçmişine kan dolar döşü, Kararır hayaller, kabusdür düşü, İçerimde duran sevdam dert olur. |
[B]hayallerle yaşarsan gönül boş eyler
sızlasanda ne fayda köz bas yarana düşler sokağınında kabustur sonu aldırma geçen biter boş olur [/B] |
Düşmesin içine aşkın ataşı,
Uğramaz yanına bacı, gardaşı, Zehire çevirir, suyunu aşı, Boşalır gönülden gözler yaş olur. |
[B]Sivasın dağlarına kar yağmış yine
yarim sokaklarda berdoşmu söyle cise vurmuş mor sümbüllü bağlarına gardaş dersin ne dersin yürek yas olur[/B] |
Kar yağar dağlara beyaza döner,
Bıyıklar buz tutar, elleri donar, Evin ortasında bir soba yanar, Kestane patlatmak o an hoş olur. [QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460502][B]Sivasın dağlarına kar yağmış yine yarim sokaklarda berdoşmu söyle cise vurmuş mor sümbüllü bağlarına gardaş dersin ne dersin yürek yas olur[/B][/QUOTE] Aşksiz bir yaşamın yoktur önemi, Geçer gider elbet derdin dönemi, Çevirir her yerde felek dümeni, Kurutur serimi kara taş olur. |
[B]gülüşümü sevincimi bana geri ver gurbet
ağlayıp kahrolmaktan aşktan yoruldum beni her şeyimle bana geri ver gurbet boş dalsız gül olmaktan yoruldum[/B] |
[B]İki dakika boş bırakmaya gelmiyor ozanlar
Nereye gitmiş bu dörlükleri yazanlar?:) Dostunun arkasından kuyusunu kazanlar Eminim ki kalpleri yürekleri taş olur...[/B] |
Bugün havamda değilim metin
Meydan sana kaldı göbek at sevin İstersen hopla istersen tepin Uğraşmıyacağım senle bu sözüm olsun temin. |
gitmedim biryere buralardayım
dostluktada bir numarayım kalbimiz taş olmadı çok şükür ozanım diyorsan cevap yaz buyur :D |
[QUOTE=club7house;460551]Bugün havamda değil metin
Meydan sana kaldı sevin İstersen hopla istersen tepin Uğraşmıyacağım senle bu sözüm olsun temin.[/QUOTE] [B]Tamam kardeşim temin ettim sözünü:) Ama gene de ayırma buradan gözünü Sakin takılacağım, tepinip hoplamam:) Metin ozan asla kaybetmez özünü...[/B] [QUOTE=nas_sina;460552]gitmedim biryere buralardayım dostluktada bir numarayım kalbimiz taş olmadı çok şükür ozanım diyorsan cevap yaz buyur :D[/QUOTE] [B]Ozanım diye iddaa emiyorum Senin şiirlerine yapılmaz yorum:) Ozanları buradan kovuyorum:) Ozan olan gelsin işte meydan..!:)[/B] |
Bencede ozanlık iddasında bulunma:)
Benim şiirlerimi oku ve anla ;) Ozan olmayanlara öğretsem şu işi İlk senden başlamak gerek metin efendi :D |
[B]Sandalli'den başkası bana ozanlık öğretemez:)
Dünkü ozanlar kalkıp bana bunu diyemez;) Nas_sina ozan sahurda tatlı yiyemez(İNŞ.) Ağzı olan kunuşuyor her telden:)...[/B] |
[QUOTE=metin 0758;460561][B]Sandalli'den başkası bana ozanlık öğretemez:)
Dünkü ozanlar kalkıp bana bunu diyemez;) Nas_sina ozan sahurda tatlı yiyemez(İNŞ.) Ağzı olan kunuşuyor her telden:)...[/B][/QUOTE] Bi sny arkadaşım orda durmalısın Ozanları iyice araştırmalısın Sandallı abimiz birtanedir eyvallahta Mesela fd , arif abi , çirkin , Yalçın ... :) |
:D[B]ağzı olan konuşuyor ve konuşacak:D
her kez bir birine saygı gösterecek:D çok ağır yazışmalar yakışmaz bize:D bakarım sitede ozanlarda her telden::D[/B] |
sahurda tatlı yersem iftara kadar ölürüm
dünkü ozan olsamda sana laf yetiştiririm iftara hepinizi bize beklerim metin sende gel atışmayı öğreteyim :D |
[B]Bakıyorum ozanlar bana cephe almış:)
Bir ev burda bir ev karşıda kalmış(ne alakaysa:D) Metin ozan aslında ağır konuşmamış Ozanlar neden üstüne almış ? Kafiye için yazılmış o dörtlük Metin ozanın şiirleri dört dörtlük:D Hemşerilerim küsmeyin, O sadece bir dörtlük:)...[/B] |
cephe almak değil atışmak derler buna
yabancısın galiba bu konuya :D ağır konuşmadın zaten kardeşim sadece ozanlık yetenek ister dedim :D |
[B]Artık oluyoruz yeteneksiz
Hiç film olur mu efektsiz?:) Asker polis olmaz tüfeksiz Ozanlar çalar aynı telden...[/B] |
[QUOTE=metin 0758;460572][B]Bakıyorum ozanlar bana cephe almış:)
Bir ev burda bir ev karşıda kalmış(ne alakaysa:D) Metin ozan aslında ağır konuşmamış Ozanlar neden üstüne almış ? Kafiye için yazılmış o dörtlük Metin ozanın şiirleri dört dörtlük:D Hemşerilerim küsmeyin, O sadece bir dörtlük:)...[/B][/QUOTE] [B]hele bakın bizim siteye ne olmuş metin hemşom yazılarını beğenmeyen okuyup cevap yazmasın her telden:D:D sen hiç sitres etme ozanlık her telden [/B] |
[B]Evet hocam, artık beğenilmiyoruz
Sivas'lıyız bükülüp, eğilmiyoruz Şiir yazdık diye gerilmiyoruz;) Ozan olan çalar her telden...[/B] |
[B]Geldim Metin ozan sel gibi akip,
Yaparım durmadan yazdığın takip, Bulamam alemde sen gibi rakip, Şairi, şiiri sevenler gelsin. [/B] |
[B]Hasan ozanım teşekkür eder atışmaz
Sandalli ozanıma saklanmak yakışmaz:) Metin ozan nazı geçmeyenle takışmaz;) Hasan abi çalar şimdi bir telden...[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:58. |
|