![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=OSMAN ECE;460813]
haftalardır kaynadık coştuk diyari baba arif bu gün ikiye düştük besmele ile orucu aştık nerde bizim ozanlar coşa gelsinler[/QUOTE] [LEFT]Hayat bir derya biz küçük bir ırmak Alır sürükler bizi çok uzaklara çok ırak Gel sende şu Arif gardaşına bir bak Gelir şimdi ozanlar sıra bekliyorlar :D[/LEFT] |
[B]Radyoda calarim inceden müzik,
Yüregim yaniyor, cigerim ezik, Dosta ulastigim yollarim kesik, Acep ne olacak benim hallerim.[/B] |
[LEFT]Nasihattır sandallım ozanlığın özü
Yanar bağrında ataş kor ile közü Dost olan anlar benim o güzel sözü Aşıktan gelen taş baş yarmaz alevler sözü[/LEFT] |
Yollarim kapali kardan gelemem,
Dostun hali nedir inan bilemem, Gönül gurbet elde yarsiz gülemem, Acep ne olacak benim hallerim. |
sandallı yanık yanık söyleme
bu yorgun yüregimi daglama al eline sarı telli baglama ne derdin kalır nede tasan |
dostun halini bilmeyen dost olmaz
sevgi ile beslenen gönüller solmaz bu özlemin sonu mezarlikta son bulmaz acep ne olacak benim hallerim |
[B]Ozanların konuşur tatlı dilleri[/B]
[B]Sandalli sevmez gurbet elleri[/B] [B]Kurumuş elinde kalmış gülleri[/B] [B]Hasan abi ne olacak senin hallerin?:)...[/B] |
[LEFT]İyi düşün bulursun birşeyler
Güzeli, iyiyi herkes sever Sevgiyle dolsun gönüller Susmasın diller, yazsın kalemler :)[/LEFT] |
tatlı dilli güler yüzlü
yazarsın hızlı hızlı bizim site bu gün çok nazlı atışan belli deyil söz belli deyil |
bugün pek yazasim yok arkadaslar
beni bu gecelik affedin sirdaslar selamim affiyet olsun üzerinize acep ne olacak benim hallerim |
[QUOTE=tatli-dilli;460854]
bugün pek yazasim yok arkadaslar beni bu gecelik affedin sirdaslar selamim affiyet olsun üzerinize acep ne olacak benim hallerim[/QUOTE] Neden tatlı dilli ne oldu böyle Bir şeymi oldu bizede söyle Kelimeler dökülsün tatlı dilinle Neşelensin herkes gelsin kendine :) |
[B]Buz tutmuş yollarım, dönmüyor teker,
Kış gelmiş gönlüme, yazlar ne yapsin, Nazlı yar dillerin bal ile şeker, Sağır olmuş kalbe sözler ne yapsin. [/B] |
[B][I]Kalmadı takatim kesildi derman[/I][/B]
[B][I]Ölüm demiş okundu ferman[/I][/B] [B][I]Ecel ipi boynumda her an[/I][/B] [B][I]Karar verilmiş cellat ne yapsın[/I][/B] |
[B]dinmez akar gözüm yaşım
nerde dostum arkadaşım dayanamam ağrır başım ecel gelmiş kul ne yapsın[/B] |
Uzanıp kırdılar gülün dalını,
Kaybetmiş bulamaz garip yolunu, Söylemesin kimse yare halimi, Uzağı göremez gözler ne yapsın. |
Kimseler bilmezse halinden
Tutan olmazsa hiç elinden Sevilmezse canı gönülden Canından bıkan kul ne yapsın... |
[B]gurbet zor geliyor yazıyom yine
bazen hüzünlenip coşuyom yine yolumu şaşırıp azıyom yine salim yazıyorsa kalem ne yapsın[/B] |
[B]Çevirir kötüler dünyada çarkı,
Dost ile düşmanın bellidir farkı, Dolanmış dilime dertli bir türkü, Kırılmış tellere sazlar ne yapsin. [/B] |
Bu ne gam bu ne keder
Yapmayın ozanlar yeter Açsın yüzümüzde güller Ozansız halk ne yapsın :) |
[B]efkarlıyım bugün yine
ıslanmışım bakın hele sobam yokki yakam bile kömür yoksa el ne napsın[/B] |
Gülecek halmi kaldı
İstanbulu sel aldı Yalçın oyunlara daldı Tek başına kalan fd ne yapsın :D |
[QUOTE=sivaslı fd;460996]
Gülecek halmi kaldı İstanbulu sel aldı Yalçın oyunlara daldı Tek başına kalan fd ne yapsın :D[/QUOTE] Gülmek sana yakışıyor Beyza Muhtarın yardımcısı olur aza Sandallı,Salim ozan ediyor eza Elinden birşey gelmeyen Arif ne yapsın :D |
[QUOTE=arifcoskun;460998]Gülmek sana yakışıyor Beyza
Muhtarın yardımcısı olur aza Sandallı,Salim ozan ediyor eza Elinden birşey gelmeyen Arif ne yapsın :D[/QUOTE] [B]ben yazıyom ozalar hep çiziyor tatlı yaptım beyza hemen beziyor arif abi çok acıkmış gibi yazıyor akşam olmuyorsa salim ne yapsın:D[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;460998]Gülmek sana yakışıyor Beyza
Muhtarın yardımcısı olur aza Sandallı,Salim ozan ediyor eza Elinden birşey gelmeyen Arif ne yapsın :D[/QUOTE] Benim gibi bir rakipleri var Ederim onlara burayı dar Herzaman bendedir zar Başedemeyen ozanlar ne yapsın :D Feyza hiçbirşeyden bezmez Asla çimenleri ezmez Sizin gibi avara gezmez İşi gücü olmayanlar ne yapsın :D |
[QUOTE=sivaslı fd;461001]
Benim gibi bir rakipleri var Ederim onlara burayı dar Herzaman bendedir zar Başedemeyen ozanlar ne yapsın :D Feyza hiçbirşeyden bezmez Asla çimenleri ezmez Sizin gibi avara gezmez İşi gücü olmayanlar ne yapsın :D[/QUOTE] Rakipten kaçanın klavyesi kırılsın İsterse en büyük kendini sansın Bırak Beyza istersen dağınık kalsın Tarak bulamayan saç ne yapsın :D Ortalarda hava atıp durma Bu lafımı hiç yabana atma Sen iyisimi bana hiç çatma Sevdasız kalan ozan ne yapsın :D |
[B]Sivas ili adın dilimden düşmez,
Dost olan dostunun kuyusun eşmez, Akşama acıkan yemeği seçmez, Açlıktan bayılan bizler ne yapsin. [/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;460999]
[B]ben yazıyom ozalar hep çiziyor[/B] [B]tatlı yaptım beyza hemen beziyor[/B] [B]arif abi çok acıkmış gibi yazıyor[/B] [B]akşam olmuyorsa salim ne yapsın:D[/B][/QUOTE] [LEFT]Çizerim yollarımı klavuz istemem Özgürüm fazla baskıya gelemem Tatlılarda sütlaçı çok severem Sütlaçsız menüyü Arif ne yapsın :D[/LEFT] |
[B][I]Yaram oyuk oyuk oyulmuş[/I][/B]
[B][I]Merhem diye tuz vurulmuş[/I][/B] [B][I]Derman doktora sorulmuş[/I][/B] [B][I]Yürek yarası tıp ne yapsın[/I][/B] |
ancak internetimi açtım
dün sitede iki idim bire düştüm bizim ozanlara şaştım birer birer kaçan kaçana |
[B][COLOR=darkorange]sizinle atışacam diye beynimi yordum
düşüne düşüne kukumav kuşu oldum gün oldu bulamadım gün oldu kafiye tutturdum ben şair değilim ki ilham ne yapsın ?[/COLOR][/B] |
[B][I]Burdaki herkes senle atisir[/I][/B]
[B][I]Kronik sanmaki meydan sana kalir[/I][/B] [B][I]Bu laflarim sana iyi dinle[/I][/B] [B][I]Ugrasilmaz Ömerle bunu iyi belle[/I][/B] |
[B]Başımda bir ağrı var ki çekilmez,
Dere kenarına ekin ekilmez, Yiğidin bileği çelik bükülmez, Analar vermezse kızlar ne yapsin. [/B] |
[B][COLOR=darkorange]niye üstüne aldın sözlerimi
lafını görmek için 4 açtım gözlerimi meydanın bana kalmasını istediğim yok damarına bastıysam aort ne yapsın ? [/COLOR][/B] |
[B]Yaşama vermişim bügünlük ara,
Meclisime girmiş yüzleri kara, Açılır içinde onmaz bir yara, Silinmez yaraya izler ne yapsin. [/B] |
[B][COLOR=darkorange]hasan abimin kafası bozuk
aslında kafası değil düzen bozuk haddini bilmeli gelen her konuk haddini bilmeyene kul ne yapsın ?[/COLOR][/B] |
[B]Aferin sana kronik abla
Hasan abi onu da salla Yüz olsa gelmezdi valla Olmayınca ar ne yapsın[/B] |
[B]Nerde bu devlet nerde hükümet?:)
Ozanlar nerde? Nedir bu sukünet? İnsan olana her zaman edilir hürmet Arsız çok olunca,arlı olan ne yapsın? ![/B] |
[B]****YAZIK****
Acıdım kardeşim inan ki sana, Sevdiğim dediğin mala benziyor, Sarar mı yiğitler böylesin cana, Çürüyüp kurumuş dala benziyor. Şişirmiş karnını sallanan yayık, Bununla yaşayan gezemez ayık, Yüzüne çil dolmuş, tipide kayık, Genişlemiş vücut sala benziyor. Yatıyor mu yoksa senin dizine, Nasıl sindirirsin bunu özüne, Bakılmıyor inan nursuz gözüne, Suları çekilmiş göle benziyor. Gitsin böyleleri benden uzağa, Nasıl düştün bilmem dostum tuzağa, Öyle bir şişmiş ki sığmaz kazağa, Bence bu kız değil dula benziyor. Diyorum ki gidip kaybet izini, Kışlara çevirme bahar yazıni, Görmesende olur çirkin yüzünü, Çakıl taş dökülmüş yola benziyor. Doğru söyle buna oldun mu aşık, Yüzünde nuru yok, aklı da kaçık, Pişirdiği aşa sokulmaz kaşık, Yaptığı yemekler yala benziyor. Allah`ım yaratmış sözümüz yoktur, Hayrını gör gardaş gözümüz yoktur, Bir daha görmeye yüzümüz yoktur, O da bizim gibi kula benziyor. Hasan Ilter[/B] |
[B][COLOR=darkorange]ar olsa o lafı etmezdi
terbiyesi müsade etmezdi ar damarı çatlamış hasbamın kanı bozuk ise damar ne yapsın [/COLOR][/B] [QUOTE=sandalli;461215][B]****YAZIK****[/B] [B]Acıdım kardeşim inan ki sana,[/B] [B]Sevdiğim dediğin mala benziyor,[/B] [B]Sarar mı yiğitler böylesin cana,[/B] [B]Çürüyüp kurumuş dala benziyor.[/B] [B]Şişirmiş karnını sallanan yayık,[/B] [B]Bununla yaşayan gezemez ayık,[/B] [B]Yüzüne çil dolmuş, tipide kayık,[/B] [B]Genişlemiş vücut sala benziyor.[/B] [B]Yatıyor mu yoksa senin dizine,[/B] [B]Nasıl sindirirsin bunu özüne,[/B] [B]Bakılmıyor inan nursuz gözüne,[/B] [B]Suları çekilmiş göle benziyor.[/B] [B]Gitsin böyleleri benden uzağa,[/B] [B]Nasıl düştün bilmem dostum tuzağa,[/B] [B]Öyle bir şişmiş ki sığmaz kazağa,[/B] [B]Bence bu kız değil dula benziyor.[/B] [B]Diyorum ki gidip kaybet izini,[/B] [B]Kışlara çevirme bahar yazıni,[/B] [B]Görmesende olur çirkin yüzünü,[/B] [B]Çakıl taş dökülmüş yola benziyor.[/B] [B]Doğru söyle buna oldun mu aşık,[/B] [B]Yüzünde nuru yok, aklı da kaçık,[/B] [B]Pişirdiği aşa sokulmaz kaşık,[/B] [B]Yaptığı yemekler yala benziyor. [/B] [B]Allah`ım yaratmış sözümüz yoktur,[/B] [B]Hayrını gör gardaş gözümüz yoktur,[/B] [B]Bir daha görmeye yüzümüz yoktur,[/B] [B]O da bizim gibi kula benziyor.[/B] [B]Hasan Ilter[/B][/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]şiirde geçen kahraman tamamen hayal ürünü olup site üyelerimiziden uzaktan yakından alakası yoktur :D[/COLOR][/B] |
bilmem felegin benim ile derdi ne
her şeyi attım kulak ardına kurban olam ozanların yurduna aşık söylesse sazlar ne yapsın |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:28. |
|