![]() |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
Ben Sivasla ilgili bir beşlik yazmak istiyorum.Yetenek olsaydı gerisini getirirdim ama bu kadarla sınırlı :)
Kızılırmağın doğduğu, Çifte Minare'nin göklere uzandığı, Veysellerin,Sarısözenlerin yetiştiği, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, Kaplıcalarıyla şifa dağıtan bir kenttir SİVAS... |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Hasretin özlemin son bulmaz [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]a dair,
"SENİ YAŞAMALI" diye boşa dememiş şair, Köyünüz,okulunuz,memleketten haberler, [url]www.sivaslilar.net[/url] te hasretle sizi beklerler! [/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;210198][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Yavas yavas oda olur insallah
baksana simdiden doldu sitemiz, masallah Seninlede atismak olmuyorki Böyle atismak zevk vermiyorki Bi bakmissin varsin bi bakmissin yoksun Yoksa cokmu yoruluyorsun [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B] Yorulduğum doğrudur iş,güç,meşakkat, "Böyle atışmak zevk vermiyor ki"sözünü bırak bu laflar bayat, Yalnız şiir yazmak değil biliyorsun hayat, Atışmak isteyenler sizde buyrun işte size fırsat! [/B] |
--->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;210210][B]
Yorulduğum doğrudur iş,güç,meşakkat, "Böyle atışmak zevk vermiyor ki"sözünü bırak bu laflar bayat, Yalnız şiir yazmak değil biliyorsun hayat, Atışmak isteyenler sizde buyrun işte size fırsat! [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Gecmis olsun diyip gecistirelim bari Laf bayatladiysa tazeleriz gari :D :D Bende siir yaz demiyomki Ne hemen alevleniyonki [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;210213][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Gecmis olsun diyip gecistirelim bari
Laf bayatladiysa tazeleriz gari :D :D Bende siir yaz demiyomki Ne hemen alevleniyonki [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Baştan savma üslup ile geçmiş olsun demişsin, Bunada şükür ya hiç demeseydin, Kızdırmadan tadı çıkmıyor yazışmanın, Biliyorsan bu işi,zamanıdır ateşli atışmanın! [/B] |
[QUOTE=Serd@r;210210][B]
Yorulduğum doğrudur iş,güç,meşakkat, "Böyle atışmak zevk vermiyor ki"sözünü bırak bu laflar bayat, Yalnız şiir yazmak değil biliyorsun hayat, Atışmak isteyenler sizde buyrun işte size fırsat! [/B][/QUOTE] [COLOR="Navy"][B]Ağır gel ağır abi desinler Okuyanlar seni takdir etsinler Eğer atışacak birini arıyorsan Görürsün etrafına biraz dikkatli baksan Almışsın karşına acemileri Konuşursun pek tabi ileri geri De hadi söyle söyleyeceklerinini Görelim bakalım marifetlerini[/B][/COLOR] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;210218][B]Baştan savma üslup ile geçmiş olsun demişsin,
Bunada şükür ya hiç demeseydin, Kızdırmadan tadı çıkmıyor yazışmanın, Biliyorsan bu işi,zamanıdır ateşli atışmanın! [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Sükretmesini biliyorsan sorun yok Sana daha diyecek lafim cok Ben kizmam, daha cok kizdiririm Dikkat edesin acaip atisirim :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;210220][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Sükretmesini biliyorsan sorun yok
Sana daha diyecek lafim cok Ben kizmam, daha cok kizdiririm Dikkat edesin acaip atisirim :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Ohbe atışma rengini buldu, İşte aradığım seviye buydu, Umarım dediğin gibi kızmazsın, Bak açığını yakalarsam yanarsın!:) [/B] |
[QUOTE=serhat3358;210219][COLOR="Navy"][B]Ağır gel ağır abi desinler
Okuyanlar seni takdir etsinler Eğer atışacak birini arıyorsan Görürsün etrafına biraz dikkatli baksan Almışsın karşına acemileri Konuşursun pek tabi ileri geri De hadi söyle söyleyeceklerinini Görelim bakalım marifetlerini[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]Vay vay vay hoşgeldiniz aramıza, Biraz sert giriş oldu sanırım esmişsiniz baksana, Göğe doğru yükselen ağaçlar misali, Esiyor heralde başınızda kavak yelleri. Karşımdakiler değil,burda ben dahil herkes acemi, Burası ozanlık heveslilerinin yeri, Bu kadar yüksekten uçma avlarlar seni, Hafife alma karşındakini haa bu ismi unutma [COLOR="Red"]AŞIK SERDARi[/COLOR]!!!;) [/B] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;210222][B]Ohbe atışma rengini buldu,
İşte aradığım seviye buydu, Umarım dediğin gibi kızmazsın, Bak açığını yakalarsam yanarsın!:) [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Acigimi yakalarsan yanacakmisim, ammada atdin Fazla kizmissin, yüzünün kizarmasiyla topice renk katdin Dikkat etde burayi fazla renklendirme Hava sicak, tedbirli ol hemen alevlenme[/FONT][/COLOR][/I][/B] :D :D :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:03. |