Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12212)

i.yigit 23.02.2008 22:06

--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

hakan müsaitim msn açık konuşabiliriz metin yiğit kardeşim seninde msn adresini rica ediyorum görüşelim

i.yigit 23.02.2008 22:23

salim; selahattin abi metinin amcası arnavutköyede bizim komşumuz aramızda sadece bi arsa var yan yanayız sayılır gerçi ben orada oturmuyorum ama görüyorum babamlarla komşu pazartesi gidecem sinan abimin oglu oguzu askere yollayacagız İZMİR NARLIDEREYE GİDİYOR varmı bizim köyden başka askere giden varmı

EMİRGİL 24.02.2008 17:19

İlhan iyi akşamlar sinan abinin oglu askere gidiyormuş saglık ve sıhhatle gider gelirler inşallah yegenin ve bütün gidenler allaha emanet olsunlar dileklerimi iletirsen sevinirim.İlhan benim msn yok ihtiyaç duymadım açmaya esasında bilgisayarı çok da sevmem hatta kullanım özürlü bile sayılabilirim.Sadece maillerime bakarım birde birkaç firmaya teklif verirken kullanıyorum.Ama mail adresimi verebilirim!myigit@vege.com.tr

EMİRGİL 24.02.2008 17:26

Hakan merhaba canım hoş bulduk arada sırada girip bi şeyler yazıyoruz.İhsan amcada buralardaysa selamımızı ilet ellerinden öperim.Sanada arabayı getirecektim ama sonradan vazgeçtim orjinalligini bozmayalım dedik ama bazen gözüme takılıyor rahatsız ediyor ama yapacak bi şey yok.seninde yazılarını okuyorum genelde az yazıyorsun!

salimkaya 24.02.2008 17:57

metin abi bize etemgil derler ömergil derler ve kelek derler abi başka lakabımız yok garacilin seyıt varya enişteniz PALA onun evının arkasında kalıyor bizim ev

salimkaya 24.02.2008 18:09

ilhan abi yegenin askere gidiyormuş ALLAH kavuştursun kerdeş cemicümlesi-ile güle güle gitsin güle güle gelsin dualarımız onlarla .zengin bir abin var ne mutluki evlat büyütmüş ve askere yolluyor ne mutlu ALLAH herkese nasip etsin<AMİİN> ALLAH yolunu izini açık etsin kardeş .

emirgil 24.02.2008 20:33

ilhan abi yegenin askere gidiyo allah kavuştursun abi allaha emanet olsunlar hepside allah yardımcıları olsun abi benim kardeşimde asker 8 ayı kaldı teskeresine inşallah hayırlısıyla bitirip gelirler abi şimdiden hepsine hayırlı teskereler diyorum allaha ve habibine emanet olsunlar..

emirgil 24.02.2008 20:45

metin abi nasılsın abi dedem burda halama geçti selamını iletirim abi başım üstüne dayımlara selamlar.valla fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum boş bırakmamaya bakıyorum abi siteyi herkez benim kadar ziyaret etse birşeyler yazsa şimdi sayfa sayımız 100 olurdu 20.lerde saymazdık dikkat ediyorumda yazanlar belirli kişiler biraz çaba gösterilse çogalsak cirin köylüleri olarak dernegimizi kurarız ben bi çok kişiye söyledim burayı bakıyorum fazla alaka gösteren yok ama sabır herşeyin ilacı zamanla olucak inşallah..degilmi ilhan abi ibrahim abi nerelerdesin igdaşcı abim

emirgil 24.02.2008 20:53

ibrahim abi şimdi gördüm abi msjı tabi sayın abim nedemek memnuniyetle nerelerdesin abi ya göremiyorum seni artık fazla bukadar özletme kendini özgür [email]abicim.hakan.uzdemir@hotmail.com[/email]

i.yigit 24.02.2008 21:07

selam arkadaşlar bakıyomda hemen hemen aynı yaş gurupları buradayız bu işi benimsemişiz belli ama gençlerde aramıza katılsa iii olur inş gençlerde gelir buraya herkese selamlar

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:49.