![]() |
Cevap: Üsttekinin İmzasını Yorumlama
kedilerini sokağa atıyor
|
[B]Adaletine amenna azametine amenna
Ama biz aciz kullarını merhametle yargıla [/B] |
[QUOTE=Cley;402951][B]Adaletine amenna azametine amenna
Ama biz aciz kullarını merhametle yargıla [/B][/QUOTE] edep bir tac imiş nuru hüdadan giy o tacı emin ol her beladan |
oda kendini bosvermis senden ne gelirse gelsin kabulümdür diyor ............
giiii herseye evet deme bacim giiii :D |
[QUOTE=sevgim 58;402955]oda kendini bosvermis senden ne gelirse gelsin kabulümdür diyor ............
giiii herseye evet deme bacim giiii :D[/QUOTE] sen hz. eyyüp ün kıssasını biliyor musun... |
[QUOTE=goramaz;402957]sen hz. eyyüp ün kıssasını biliyor musun...[/QUOTE]
yok ama anlatirsan sevinirim .... |
hz eyyüp önceleri oğulları ve çokça malı olan alçakgönüllü bir insan dahası bir peygember...
zaman içerisinde oğullarını ve malını zenginliğini kaybediyor ve bir hastalığa yakalanıyor.yıllarca bu hastalıkla mücadele ediyor. hatta rivayetlere göre hz. Eyyüpün vücuduna kurtçuklar düşüyor. eşi diyor ki ona: sen Allah2ın peygamberisin. Duanı kabul eder. Dua et de seni bu hastalıktan kurtarsın hz. eyyüp de diyor ki:bana evlat verirken zenginlik verirken benim Rabbimdi de bunları benden alınca mı benim rabbim olmayacak..yüce Allah'tan iyileşmek için dua etmeye utanıyor aziz peygamber. en sonunda hastalığı ileriliyor ve kalbine kadar işliyor ibadetlerini yapamamaya dahası Allah'ı kalbiyle bile anmaya gücü kalmayınca dua ediyor ve iyileşiyor.ama yine de iyileşmek için dua etmiyor hastalığı Allah'ı anmaya engel olduğu için dua ediyor.ve sabrının bir karşılığı olarak da iyileşiyor Allah bizleri onlara komşu kılsın amin |
[QUOTE=goramaz;402964]hz eyyüp önceleri oğulları ve çokça malı olan alçakgönüllü bir insan dahası bir peygember...
zaman içerisinde oğullarını ve malını zenginliğini kaybediyor ve bir hastalığa yakalanıyor.yıllarca bu hastalıkla mücadele ediyor. hatta rivayetlere göre hz. Eyyüpün vücuduna kurtçuklar düşüyor. eşi diyor ki ona: sen Allah2ın peygamberisin. Duanı kabul eder. Dua et de seni bu hastalıktan kurtarsın hz. eyyüp de diyor ki:bana evlat verirken zenginlik verirken benim Rabbimdi de bunları benden alınca mı benim rabbim olmayacak..yüce Allah'tan iyileşmek için dua etmeye utanıyor aziz peygamber. en sonunda hastalığı ileriliyor ve kalbine kadar işliyor ibadetlerini yapamamaya dahası Allah'ı kalbiyle bile anmaya gücü kalmayınca dua ediyor ve iyileşiyor.ama yine de iyileşmek için dua etmiyor hastalığı Allah'ı anmaya engel olduğu için dua ediyor.ve sabrının bir karşılığı olarak da iyileşiyor Allah bizleri onlara komşu kılsın amin[/QUOTE] [B]Böylece kendi imzanı yorumlamış oldun. Hoştur senden bize gelen Kahrında hoş Lütfunda hoş Allahım[/B] |
[B]Bana nasıl yaklaşırsanız öyle karşılanırsınız diyor[/B]
|
gayet açık SİVASSPOR.............
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:40. |