![]() |
Cevap: En Son İzlediğiniz Film/Filmler
bu kendine gayım bah
iyi bak gibi bişim :D zombi ne oldu yahu snaa dişlek dişlek gülmeliydin buralarda :D :( o yazdıgın filmmi ???? adıda pek enteresan bişi miş |
[QUOTE=HasreT;539401]Aman zombi onlar izlenirmi, heleki ben :confused:[/QUOTE]
usta ; tavsıye benden.... eger adrenalın sevıyorsanız izlemelisiniz.. ha eger sizde yalnız izlemektense yanımda bırılerı olsun dıosanız, gonlum58 ustam ile seyredın.. bence ikinizde birbirinizi teetikler ve accaip keyif alırsınız fimden... |
[QUOTE=Ebrulum;539512]bu kendine gayım bah
iyi bak gibi bişim :D zombi ne oldu yahu snaa dişlek dişlek gülmeliydin buralarda :D :( o yazdıgın filmmi ???? adıda pek enteresan bişi miş[/QUOTE] [B]Evet ondan gayım bah iyi bak demek.:D Bencede hatta biz gülmesınden korkmalıydık.:D:D[/B] |
[QUOTE=zombi;539520]usta ;
tavsıye benden.... eger adrenalın sevıyorsanız izlemelisiniz.. ha eger sizde yalnız izlemektense yanımda bırılerı olsun dıosanız, gonlum58 ustam ile seyredın.. bence ikinizde birbirinizi teetikler ve accaip keyif alırsınız fimden...[/QUOTE] Al birini vur ötekine, zombi ben almıyım en iyisi dedimya hiç bi şekilde hiç kimseyle izleyemem, gönlümle bi araya gelir film izlersek komedi tercihim olur |
[QUOTE=HasreT;539528]Al birini vur ötekine, zombi ben almıyım en iyisi dedimya hiç bi şekilde hiç kimseyle izleyemem, gönlümle bi araya gelir film izlersek komedi tercihim olur[/QUOTE]
O zaman akıllım filme ne gerek var zaten biz komediyiz...:D Şak bir yana seninle korku filmi seyrtesek...:D:D |
[QUOTE=gönlüm58;539524][B]Evet ondan gayım bah iyi bak demek.:D
Bencede hatta biz gülmesınden korkmalıydık.:D:D[/B][/QUOTE] yok ben sevımlı zombiyim ondan..... arada gülebilirim ama kimseler görmemelı güldğümü ee malum zombi neden öldü de tekrar dirildi kimbilir ?:? |
[QUOTE=gönlüm58;539531]O zaman akıllım filme ne gerek var zaten biz komediyiz...:D
Şak bir yana seninle korku filmi seyrtesek...:D:D[/QUOTE] aslında denemek lazım :D :D |
[QUOTE=zombi;539533]yok ben sevımlı zombiyim ondan.....
arada gülebilirim ama kimseler görmemelı güldğümü ee malum zombi neden öldü de tekrar dirildi kimbilir ?:?[/QUOTE] [B]Biliyorum sen has Zombisin genede adını duyunca ürperiyor insan:) Zombi şurda uyumama az kaldı,böyle devam ederse uyumama(öldü tekrar dirildi bilme ne aboooooooooo)...:D[/B] |
ikiniz müthiş korku filmi izlersiniz kanımca sarılırsınız fırsat bu fırsat
ha bu arada demedene gecemeyecegim sakın lavaboya gitmeyin tam komedi olur kanımca :D unutamaycagınız bir anı işte size degerlendirin derim ben bu arada testere 5 i izlicem ama saat cok gec oldu yarına kısmet yaprak dökümünden sonra zombi kim bilcek sen bilirsin zombiler bilir |
trende dehsete bakacagim az sonra gecede gezerim evde artik:D:D
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:39. |