![]() |
Cevap: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
ben metini destekliyorum abi adam haklı
hem o yaşlarda kahırda çektiremezler birbirlerinin kıymetini daha iyi bilirler. kimdi o çocuk yaşta evlenip çocuk yapıca yetiştiremiyor topluma karşımı ne işte öyle bişiydide neyi varmış çocuklarımın bahıyım ııııı hemi heeeeeeey saaaaa diyom . |
YORUMSUZ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
valla uygun yaşı bilmem ama kendini evliliğe hazır hisseden sorumluluk almaya hazır olan insan evliliği düşünmeli. tabi karşıdaki aday da önemli . mesela ben hazır hissediyorum ama yok kardeşim yokkkk kaldım evde:D:D:D
|
[QUOTE=deniz kızı;446671]valla uygun yaşı bilmem ama kendini evliliğe hazır hisseden sorumluluk almaya hazır olan insan evliliği düşünmeli. tabi karşıdaki aday da önemli . mesela ben hazır hissediyorum ama yok kardeşim yokkkk kaldım evde:D:D:D[/QUOTE]
[B]Amannnnn dert ettigin şeye bak :D[/B] |
Evlilik 2 kat sorumluluk,iki kat masraf,iki kişilik düşünce,iki kişilik hüzün ve sevinç..
Şimdilik kalsın..:D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;446598][COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]bu gidişle evde kalacaksın heralde yalçın :D[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Hiç evli olmamak , sorunlu evlilikten iyidir kanaatindeyim. |
evliligin yaşı bence askerlikten sonra en uygun adayı buldugun zamandır.
|
bayanlar için 22 24 erkekler için son yaş sınırı 30
|
bence hıc evlenmemek en guzelı
|
:D:D
.................... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:33. |