Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32179)

doğan bulut 15.12.2009 00:18

Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

saygı duyarım

ayten58 15.12.2009 00:28

noluyo be msjmı kim yok etti. daha bismillah demeden.bu ne saygısızlık be.açıkca çık git diyin bari
böyle saman altından su yürütme ayıp kaçıyor bence.

doğan bulut 15.12.2009 00:42

[QUOTE=ayten58;491443]noluyo be msjmı kim yok etti. daha bismillah demeden.bu ne saygısızlık be.açıkca çık git diyin bari
böyle saman altından su yürütme ayıp kaçıyor bence.[/QUOTE]

yok silecek kimse yanlışlık olmuştur her şey normal

ayten58 15.12.2009 00:43

herkes kime oy vereceğini yazıyor silinmiyor benden istediğiniz ne
istediğiniz kadar silin ben bu sevdaya baş koymuşum MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GELİN Bİ DAHA SİLİN MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP .

ayten58 15.12.2009 00:45

YAHU BENDE BAKTIM KİMSE GÖZÜKMÜYOR AMA MSJIM NASIL YOK OLURKİ
durup dururken doğan yolladıktan sonra birde bakarım hep okurum yanlıışışm varmı diye ama yok oldu birden.

doğan bulut 15.12.2009 00:54

[QUOTE=ayten58;491457]YAHU BENDE BAKTIM KİMSE GÖZÜKMÜYOR AMA MSJIM NASIL YOK OLURKİ
durup dururken doğan yolladıktan sonra birde bakarım hep okurum yanlıışışm varmı diye ama yok oldu birden.[/QUOTE]

ben sildim kardeşim ben

Urumçi 15.12.2009 01:57

[QUOTE=ismail 58;491416]Ben parti olarak ve siyaset olarak konuya girmeyeceğim,
girmekte istemiyorum ama yalnış anlaşılmazsa şu yorumu yapacağım,
Numan kurtulmuş bence siyasetin yeni ve yükselen değeri.[/QUOTE]

[B]Prof. Dr. Numan hocayı bende sempati ile karşıladım ilkin, gayet ılımlı bir insan ve makul bir insan gibi geldi bana ancak beni düşündüren yegane şey şudur ki Muhalif kanatın içinde Açılımı tek destekleyen şahsı muhterem. İnanıyorumki bunu da bilinçli olarak yapmıyor ya da gayesi Millet faziletini etnik kökenlere bölüp, ideolojisi neticesinde İslam çatısı altında toplamaya çalışmak olabilir. Neticede Milli Görüşün gayesi açıkca belirttikleri üzere İslami bir devlet ve toplum düzeni sağlamak... Bunu da mezhepsel manada yapmak, ama sakat olan noktaları var ilkin mezhepselliği, ikinci olarak bu ülkede sadece islami kesimin yaşamaması, üçüncü olarak 2. Dünya Savaşında Halife'nin ülkesine karşı Müslüman Arapların Hıristiyan İngilizler yanında yer alarak savaşması, dördüncü olarak 1925'lerde başlayan İngiliz ve Fransız güdümlü İslami içerikli olan İsyanı çıkaranların, Müslüman kardeşlerini acımasızca vurması ve kanlı bir şekilde bastırılması ve bu isyanların uzun sürece devam etmesi gösterilebilir. Bu ülkeyi ayakta tutacak şey millettir ve milleti zaten oluşturan şey dindir... Burada mezhep farkı ya da etnik köken farkı gözetemezsin. Benim takip ettiğim kadarıyla ,ki Şu siyasi fraksiyonlarda takip ettiğim yegane isimlerden birisidir, Numan Beğ'e karşı sempatim gitgide azalmaktadır...

Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim doğuda AKP'nin oylarına oynamak için böyle bir tutum sergileyebilir Numan Hoca ki Doğuda en etkin görüş Ne PKK'dır, ne AKP'dir. Doğu'da görüş egemenliği Anadolu Gençlik'in dolayısıyla Milli Görüş'ündür... AKP'ye emanet oyları geri alacağı gibi, doğu'daki müslüman halkında gönlünü bu vesileyle kazanabileceğini düşünebilir... Kazanmasında da fayda vardır... Bu yüzden desteklerim kendisini.
[/B]

doğan bulut 15.12.2009 08:56

bügünde MHP yarında MHP hep MHP olacak

Abdurrahman 58 15.12.2009 12:04

[B]''MAZLUMLAR ÜZÜLMESİN SAHİPSİZ KALDIK DİYE,ZALİMLER SEVİNMESİN MEYDAN BOŞ KALDI DİYE ! BİZ VARIZ ! HEPİMİZ BİRER MUHSİN YAZICIOĞLU'YUZ !''

[COLOR="Red"]ADAM GİBİ ADAM MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN ZEMAHŞER ALPERENLERİ ![/COLOR] [/B]

ayten58 16.12.2009 01:06

tabiiki yine MHP YİNE MHP MHP MHP.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:39.