![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;342259]Atışma esnasıda olur böyle şeyler sandık
Daha dün bundan fenaları buradan kaldırdık Değer değilde atışma gelişi sayınız artık La bazen kullnılır ama işi yine sana bıraktık[/QUOTE] Yanlışı burda yaptı burda özür dilesin Burda özür diler ise alsın canımı yesin Affetmezsem eğer Allah belamı versin "la" kelimesi çok üzdü beni |
[QUOTE=SivasLady;342262][B]geldim yine selam olsun hepinize
malesef yogunum bilginize Sitelerde topiclere bakar dururum yazilanlarin hepsini okurum illa bir hata bulurum düzeltmekten yazamam her zaman yorum Sweetcigim cagirmis görmez miyim özletmisim yine kendimi bilmez miyim canim bilirsin beni, seni sevmez miyim herseyi birakip yorum icin gelmez miyim[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Hosgeldin sükür gelebildin Birak su forumlari, kendinden gecsin Yeter senin forumlarla ugrasdigin Biz calisalim herkes eglensin? [/COLOR][/I][/B] |
[COLOR="Red"]Bizbize58 FM[/COLOR]de calinir sazlar,
Türkünün icinde söylenir sözler, Halayla cosupta oynuyor kizlar, Sizde gelin nese bulun dostlarim. |
[QUOTE=kronick;342263][B][COLOR=darkorange]açıklamasını yaptım bunun sana
sivas'a özgü bir sözcüktür ''la'' demek senin çok gitti zoruna özür dilemek düşer o halde bana [/COLOR][/B][/QUOTE] Erdemli çıktın helal sana Sivas'ı bağışladın bana Davet ediyorum çaya İçelim güzelleşelim |
[QUOTE=rallim58;342268][B]Seni asla unutmam Sweet ablam bilesin...
Sivas'a geldiğinde dahi bizi görmeyesin... Size göndereyim Aksu'dan manzara resim.. Kalbimde kötülük olmaz bunu herkes bilsin... Sivas'a gelip bizleri görmeden gittiğini unutamam adına... Çünkü çok masraf etmiştik ki geleceksiniz diye:D[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"] Ne yapalim nasip degilmis görüsmek Sizlerle o güzel yerde dostlgumuzu pekistirmek Birdahaki seneye insallah diyorum Yinede ama söz vermek istemiyorum [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;342266][B][I][COLOR="Magenta"]Bosver bazi laflarin ardindan gitmiceksin
Kendinden baska kimseye deger vermiceksin Gel sana bi visneli pasta vereyim Afiyetle hep beraber yiyelim[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Ben insanim severim ben insani, Ne olsa da vermeli, O`na kiymeti, Böyle kazaniriz ancak cenneti, Afiyetle yenir yine beraber pasta. |
[B][COLOR=darkorange]durun hele bana müsade verin[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bir kaç ders var onu bitireyim problemleri hemencecik çözeyim sonra onları uyutup geleyim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;342272][B][I][COLOR="Magenta"]Hosgeldin sükür gelebildin
Birak su forumlari, kendinden gecsin Yeter senin forumlarla ugrasdigin Biz calisalim herkes eglensin? [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]demekle olmuyor birakmak gönül verdik bu ise, olmuyor kacmak sorumluluk var, olmaz unutmak önemlisi zaten dogru yapmak[/B] |
İnsan olabilmek önemli elbet
Gönül kapısında gizlidir hikmet Cepte değildir gönülde servet Teşekkür ediyorum Kronick sana |
Kronick oturmus dolma sariyor,
Dolmanin icine bulgur koyuyor, Tavasinda taze hamsi oynuyor, Cok leziz oluyor yemegin senin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:37. |
|