![]() |
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="DarkOrchid"][B]Mehmet Emin Ay [/B][/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞU DİVANE GÖNLÜM [/B][/COLOR]
|
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]BERTUĞ CEMİL
YAĞMUR YAĞMUR[/B] |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bende halen
Ercan Demirel Seviyorum seni ANLA diyor yazik cocuga yaaa sunun sevdigine söyleyin :) Ercan seni seviyormus diyin :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][B][U][COLOR="Blue"]ATILLA KAYA ( SENI VERSINLER ELLERE ) ^^^^[/COLOR][/U][/B][/B]
|
--->: Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=Sweetgirl;328814][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ERcan Demirel
seviyorum SENI anla ben neyleyim faydası yok birşeyin paramparça bi haldeyim tutmaz oldu ellerim yüreğimde bin acı tadım tuzum kalmadı ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa [COLOR="black"]doyamiyom ben bu sarkiya bende bagimlilik yapti[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] bende aynısını dinliyorum.................... |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]HAKKI BULUT - NASIL ELVEDA DEMİŞİM[/B]
|
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Abdurrahman Önül & Sedat Ucar - Gururlanma Insanoglu
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ERcan Demirel
seviyorum SENI anla ben neyleyim faydası yok birşeyin paramparça bi haldeyim tutmaz oldu ellerim yüreğimde bin acı tadım tuzum kalmadı ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa [COLOR="black"]doyamiyom ben bu sarkiya bende bagimlilik yapti[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]Bu sabah güneş doğmuyor ----FUNDA ARAR[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR=darkorange]İHTİMAL----Gece Yolcuları -----------------[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:54. |
|