![]() |
|
Cevap: --->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[quote=özdemir;332069]he he
araya kara kedi girdi benden sonra kara bir adam gelir :D[/quote] Esmerin adı oya benzer güneşe aya yaniii:D pekte kara değilim emme:D Benden sonra dark_yamtar gardaşım gelir herhalde |
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[B]Ben geldim benden sonra Sweet gelir.... :)[/B]
|
Cevap: --->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[quote=dark_yamtar58;332074]Evet o kara adam benim anladım ve geldim..........
Benden sonra Kıronick ..gelsin...???[/quote] Pardon gardaşım bunun senin için yazıldığını bilmiyordum effedersin:) |
--->: Cevap: --->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=arifcoskun;332080]Pardon gardaşım bunun senin için yazıldığını bilmiyordum effedersin:)[/QUOTE]
Arif bey çağırır da gidilmez mi ya geldim..... Benden sonra Faho gelsin................ |
--->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
çim bana seslen du da
bana seslenulurda ben celmezmuyum benden sonrada kronick gelsin haydin pakayum |
[B]ben geldim onun yerine
benden sonra FurkaN gelir :)[/B] |
[QUOTE=SivasLady;332095][B]ben geldim onun yerine
benden sonra FurkaN gelir :)[/B][/QUOTE] [B]Sen iste abla geçte olsa geldim :) Benden sonrada sen gelirsin :D[/B] |
[B][COLOR=darkorange]rötar yaptım buyrun beni çağırmışsınız:D
kesin furkan gelir .................[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;332119][B][COLOR=darkorange]rötar yaptım buyrun beni çağırmışsınız:D
kesin furkan gelir .................[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Kesin dediğin için geldim... Yalan olmasın diye :D Benden sonra biri gelir elbet ...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]teşekkür ettüm yalancı çıkarmadın beni benden sonra arif abi gelir [/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:29. |
|