![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=rallim58;342302][B]İl dışından gelenleri ağırlarız Çerkezde...
Çarşı içidir buluşuruz hep o merkezde... Tarife gerek yok sorulursa bilir herkeste.. Evet ordaydık çarşı merkezde, Çerkezde:D[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Meshurdur sizin cerkeziniz Bizde insallah bir gün geliriz Ama ben galiba girerken erkek kiyafeti giyerim Size "Ben netten SweetBoy'um" derim :D [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;342300]Ne oldu rallim abim ne bu vedamı ediyorsun
Seni bekliyoruz bir yere gitmiyorrsun Rallim abim selamın başımız üstüne olsun Korkarımki bu gidişle sen bizi unutursun[/QUOTE] [B]Veda olmasa da, her an giderim... İzleyenlere şimdiden veda ederim.. Varsa borcum vaktinde öderim... İzniniz varsa salat'ı eda ederim...[/B] |
Ee kolay mı yarışmak onla
Başkanıma oylar geliyor tonla Seçimler bitecek bak mutlu sonla Değmen başkanımın keyfine gayrı |
[QUOTE=sivaBURs;342304]Yoo açıldım, hem ne açıldım
Saçma gibi vücuduna saçıldım En güzel anları onla geçirdim Dediğin doğru,ne yana düşer?[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Tühhh demek tutturamadim Burda ilk defa yanildim Sen yeniden göster hele su fincanini Falina basdan bakayim :D [/COLOR][/I][/B] |
Ozandan baskan olmaz demisler,
Baskanimin hakkini da yemisler, Arif abi ben aday oldum deyince, Ardina bakmadan kacip gitmisler. |
[QUOTE=Sweetgirl;342310][B][I][COLOR="Magenta"]Tühhh demek tutturamadim
Burda ilk defa yanildim Sen yeniden göster hele su fincanini Falina basdan bakayim :D [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Fincanım elinde bak bir içine Beyazlar düşmüş mü esmer saçına Bana gelecek mi vaktin üçüne Acep ne olacak hallerim benim |
Fincanin icinden gelir mi umut,
Sen gel gecmiste kalani unut, Hayali birakta bak biraz somut, Acep ne olacak hallerin senin. |
[QUOTE=sivaBURs;342312]Fincanım elinde bak bir içine
Beyazlar düşmüş mü esmer saçına Bana gelecek mi vaktin üçüne Acep ne olacak hallerim benim[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Uzun bir yol görürüm fincanda Sen varsin elinde bavulla Ne o burayami gelirsin yoksa Bilirim doyamadin pastama :D [/COLOR][/I][/B] |
[quote=sandalli;342311]Ozandan baskan olmaz demisler,
Baskanimin hakkini da yemisler, Arif abi ben aday oldum deyince, Ardina bakmadan kacip gitmisler.[/quote] Ozandır halkın derdini bilen Oyunu alır halkın gönlünden Ben alırım gücümü Selimden O gün çok off çekerler içtenn |
[B]Avrupada temsilcimizdir, hemşehrimiz SivasLady...
Arif Coşkun'dur Sivas Belediyesinin bağımsız adayı... Sandalli, SivaBURs görüntüde destekliyorlar hep onu.. Kronick, Sweet, FuRKaN takip edin görün filmin sonu...[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:29. |
|