![]() |
|
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[quote=dark_yamtar58;332217]Arkadaş boun un horlamasını ben burdan duyuyorum o gelmez tekrar ben geldim ....
Benden sonra Arif gardaşım gelsin......[/quote] Eeeee çağrılan yere naz etme demiş atalarımız dimi yaniii:D Şimdide kesin Albina58 gelirr haydin bakam;) |
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[quote=BOUN;332218]Bak Hakan Abi Allah biliyor bu foruma ilk defa girdim, sen de beni çağırmışsın...:)
Abdala malum olur derler ya bana da malum oldu geldim işte... :) Şimdi bu keramet sen de mi ben de mi? Sen mi beni çekip getirdin, ben mi senin peşinsıra buraya geldim? Yoksa kerameti kırışalım mı? Hadi benden sonra çık gel bakalım![/quote] Buraya giren bir daha çıkamıyor nereye BOUN :D |
[quote=albina58;332223][B]Abi icazeti aldı vın:D[/B]
[B]Demin çağırmışsın kalp kalbe karşı imiş,çağırdığın dakika içinde kapıdan giriyomuşum.[/B] [B]Aha burdayım,[/B] [B]Yine gelde abi,gece yarısı muhabbetine devam edelim.:D[/B][/quote] Ne demek Hakanc'ığım elbette, "Artık konuğumuzsunuz ilkesinden yola çıkarak" her an her vakit her dakika muhabeetin en alasını yaparız dimi yani,:D |
?????? b e n gelmedim zaten ???!!!*??
|
yav yukardaki oyunu anlamdi herhalde huuu komsu tahmin etcen kimim gelecegini ...neyse bence kesin ömercoskun gelcek
|
[QUOTE=sevgim 58;332231]yav yukardaki oyunu anlamdi herhalde huuu komsu tahmin etcen kimim gelecegini ...neyse bence kesin ömercoskun gelcek[/QUOTE]
ben ne olduğunu gayet iyi anladım ama sen benden bi önceki mesajı okumadın galiba ???? benden sonra . . ? ? sevgim 58 gelir kesin. |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bilemedin ben geldim
benden sonra hakan abim gelsin :) gelinmi abi [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;332238][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bilemedin ben geldim
benden sonra hakan abim gelsin :) gelinmi abi [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] malesef ben geldim hakan abi benden sonra gelir eminimki :) |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yine bilemedin
bak simdi gelecek ama dayanamicak bu kadar bagirmama HAKAAAANNNNNNN ABBIIIIIIIIIII[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
ömer abimi dedin :):)
yine ben geldim malesef ama şimdi belki gelebilir hakan abi :):):):) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:08. |
|