![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Kronik abla yapar yemekleri ıspanaklı:)
Hasan abim cümlelerin de çok haklı Sivas'ın ev hanımları olmaz pasaklı:D Kimin ne olduğunu bildin be gönül....[/B] |
sivaBURs kadere yenildi yine
Yeniden sevdalık senin neyine Toprak temizlesin git de köyüne Ömrünün sonuna geldin be gönül |
Göçmen kuşlar gibi gurbete göçtün,
Anadan, babadan, sıladan geçtin, Gidip bir çirkini yar diye seçtin, Sonra da halime güldün be gönül. |
İyi ki varsın sen Üstat Sandallı
Dosta canın verir kalemi kanlı Yüreği tertemiz bir delikanlı Dosdoğru kapıyı çaldın be gönül |
Uzaktan uzağa tebessüm sana zahmet
BiLmez misin her güLüşün bana rahmet İnanmıyorsun sevgime,inkarın hakaret Neden haLa seviyorum Ya_RaB Medet. |
[QUOTE=sivaBURs;463677]İyi ki varsın sen Üstat Sandallı
Dosta canın verir kalemi kanlı Yüreği tertemiz bir delikanlı Dosdoğru kapıyı çaldın be gönül[/QUOTE] [B]sivaBURS dostumsun saygılar sonsuz, Olmuyor ozanlar olamaz sensiz, Gidip yadellerde söyleme bensiz, Ozanda ustayı buldun be gönül. [/B] |
ekledim ki yemeklerimi görün diye
tesekkür yerine sitem ettiniz tahtama eski diye can dedim, dost dedim, abi dedim ben size ne ettim be gönül |
sitemizde hep dik durmuşun
sen gönlümüze taht kurmuşun bu gün ozanlara fena vurmuşun seni üzen kim hele söyle amcana |
Yücedir dağların tepesi yüce,
Saz ile söz ile doldu bu gece, Sıra sıra olup söylendi hece, Sen de muhabbete daldın be gönül. |
Koştun kıymet bilmez peşine
Yalancı yar'in senle işi ne Vefasızlık düşmüş onun içine Sevdaya ağır geldin be gönül |
[B]Sandalli'nin dediği gibi, hayat budala !
Bataklıklar içindeyken, tutundum bir dala Bırakamaz oldum, nerden de tutundum bu dala Ozanlık senin neyine be gönül:D...[/B] |
hah bak aslına döndün be kardeşim bravo
hiç bozma böyle devaam et ben yazmıyom ndenmi kü bra ye ti yor i k i m i zi n y e ri ne n a s s ina |
ya benim entere ne olduysa basınca alıp başını gidiyor be
dur bile diyemeden bizim köye ulaşıyor. |
[QUOTE=guldane;463825]hah bak aslına döndün be kardeşim bravo
hiç bozma böyle devaam et ben yazmıyom ndenmi kü bra ye ti yor i k i m i zi n y e ri ne n a s s ina[/QUOTE] [B]Ozan olmadığımı dersiniz, sen ve kızın Çıkın karşıma, görelim boyunuzu sizin:) Eğer Hasan abi verir ise bana izin Parmaklarınızı, tuşlarınızı kilitlerim hepinizin:D...[/B] |
Tüm Ozan dostlarımın Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, kendilerine ve ailelerine hayırlı ve uzun ömürler dilerim.
|
ekledim tatlimi siteye
artik daha da uzmanlasiriz seneye mübarek olsun dostlarimin bayrami mevlam versin gönüllerince iseklerini |
Gelmez bu gönlüme nedense bayram,
Ozanim dilinden düsene hayran, Hayatim bitecek, bitmedi hüsran, Yine de bayramlar mübarek olsun. |
[B]Ozanlar mübarek olsun bayramınız
Neşeli olsun her ddakikanız,anınız Sivas'ı aştı ozanlıktaki şanınız Bayramda eveniz bereket dolsun...[/B] |
[B]Bir eşek almışım çayırda otlar,
Yedikçe gücüne yine güç katlar, Gidipte komşunun bağına atlar, Çigner güllerini anırır durur. [/B] |
tesekkürler güzel insanlar size
mevlam huzuru bol versin bizlere hasan abi yine verir öpünce elini harclik bari bu bayram kesemize bereket olsun |
Eşeği besleyip çektim pazara,
Gelen giden baktı, geldi naraza, Hastalandı belki gider mezara, Kulağımı yırtar bağırıp durur. |
Bu eşek binecek belli sırtıma,
Kimseler varmadı benim farkıma, Düşürdü bak merkep beni çarkına, Evirir çevirir, döndürür durur. |
bütün ozan arkadaşlarımın mubarek ramazan bayramını
kutlar mutluluklar dilerim |
[COLOR=darkorange][B]eşeğin hayırlı olsun hasan abim
sırtına vuracak varmı semerin fazla üstüne gidersen eşeğin döner de çitmeyi vurupda durur[/B][/COLOR] |
[B][COLOR=darkorange]
eşekle neyi ima ettin bilmem ama gel sen bu sözüme kulağını daya dört ayaklı eşekden hiç korkma da asıl iki ayaklılardan kendini kolla[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]
eşekle neyi ima ettin bilmem ama gel sen bu sözüme kulağını daya dört ayaklı eşekden hiç korkma da asıl iki ayaklılardan kendini kolla[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;464035][COLOR=darkorange][B]eşeğin hayırlı olsun hasan abim
sırtına vuracak varmı semerin fazla üstüne gidersen eşeğin döner de çitmeyi vurupda durur[/B][/COLOR][/QUOTE] Bu eşek yoracak belli ki bizi, Üstüne bindirip gezdirem sizi, Yaşlandı ellaham dürülür dizi, Çıkamaz yokuşu anırır durur. |
[QUOTE=sandalli;464038]Bu eşek yoracak belli ki bizi,
Üstüne bindirip gezdirem sizi, Yaşlandı ellaham dürülür dizi, Çıkamaz yokuşu anırır durur.[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]aman sakın ha bindireyim deme ben binmem elin eşeğine el atına binen tez inmişken bile ben inatlaştıkça o da benle yarışır durur [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;464036][B][COLOR=darkorange]
eşekle neyi ima ettin bilmem ama gel sen bu sözüme kulağını daya dört ayaklı eşekden hiç korkma da asıl iki ayaklılardan kendini kolla[/COLOR][/B][/QUOTE] Eşeğim koşuyor hergün dört nala, Dilerim ömrünce hep benle kala, Önem vermiyor hiç paraya, mala, Koşar yelesini savurur durur. |
[B][COLOR=darkorange]dilerim eşeğin seni hiç üzmez
yemini suyunu unutunca sana küsmez sen yine fazla önemseme eşeğe güvenilmez vefa nedir bilmez kuyruğunu sallayıp durur[/COLOR][/B] |
[B][I]Bayramin Kutlu Olsun
Ramazan ayının sonuna geldik, Bazen hüzün dolduk, bazen de güldük, Şiirler söyleyip, dostluğu bildik, Bayramınız kutlu olsun ozanlar. Susuzluk kuruttu ozan dilini, Soldurma gönlünde açan gülünü, Uzatta öpeyim narin elini, Bayramınız kutlu olsun ozanlar. Ozanım söylesin dinlesin alem, Senin sözlerininle canlanır kalem, Selam olsun dostlar sizlere selam, Bayramınız kutlu olsun ozanlar. Söyle de kaleme can bulsun yazı, Türküler söyleyip coştur bu sazı, İçinden çıkmasın şiirin hazı, Bayramınız kutlu olsun ozanlar. Sandallı der benim budur sözlerim, Birgün gelmeseniz sizi özlerim, Güzel sohbetinle güler gözlerim, Bayramınız kutlu olsun ozanlar Hasan Ilter[/I][/B] |
[B]Senin de bayramın kutlu olsun abi
Olasın her zaman mutluluk sahibi Gurbette bayram sanki gece gibi Bayramımız kutlu olsun ozanlar... [/B] |
[QUOTE=sandalli;464031]
Bu eşek binecek belli sırtıma, Kimseler varmadı benim farkıma, Düşürdü bak merkep beni çarkına, Evirir çevirir, döndürür durur.[/QUOTE] Eşeği saldım büyük çayıra Gidip Otlaya karınını doyura Eşeği bağla sağlam kazığa Sonra komşunu hırsız tutma :) |
Bayramlar bize hatırlatır sevgiyi
Gezeriz ziyaret ederiz teyzeyi Veririz sevdiğimize hediyeyi Dostlar bayramınız kutlu olsun |
içim virane dışım bayram
gezdim alemi eyledim seyran benim gönlüm yansa da her an doatlar bayramınız kutlu olsun(sanki pek uyumlu olmadı.sonradan ozan olursa benim gibi olur işte) |
Boş konuşmak sanat olmuş
Yanlışı kabul etmek inat olmuş Dünkü eşek bugün kır at olmuş Doğruyu bulmak zor bu gece Not : Hasan abinin eşeğiyle alakası yok mısralarda söz konusu olan başka eşektir :) |
Bayram gelmiş ne güzel
Herkes bir yerleri gezer Benim gibi tembellerse ............................. (devamını getiremedim usta ozanlardan yardım istiyorum):) |
[QUOTE=suzii;464622]
Bayram gelmiş ne güzel Herkes bir yerleri gezer Benim gibi tembellerse ............................. (devamını getiremedim usta ozanlardan yardım istiyorum):)[/QUOTE] Bayram gelmiş ne güzel Herkes bir yerleri gezer Benim gibi tembellerse Evde oturup misafir bekler :) |
[B]Hoşgeldin Arif abi, büyük ozan:)
Var mı senin kafanı bozan? İnmesin bayrak, susmasın ezan! Edirne'den Kars'a iyi bayramlar olsun...[/B] |
[QUOTE=metin 0758;464624]
[B]Hoşgeldin Arif abi, büyük ozan:)[/B] [B]Var mı senin kafanı bozan?[/B] [B]İnmesin bayrak, susmasın ezan![/B] [B]Edirne'den Kars'a iyi bayramlar olsun...[/B][/QUOTE] Hoş bulduk Metin Ozanım Bne sana çok hayranım Bu ülke btündür son kararım Seninde bayramın kutlu olsun :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:28. |
|