![]() |
|
--->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
Dost dediğin matematiksel olmalı.Sevinci çarpmalı ,üzüntüyü bölmeli,geçmişi çıkartmalı,geleceği toplamalı.YA BÖYLE OLMALI YADA HİÇ OLMAMALI..
|
kurşun sesi kadar hızlıdır yaşamak ama zordur kurşunu havada, sevdayı yürekte tutmak. alışkın olsa da yürekler ayrılıklara yoktur kitabımızda DOSTLARI unutmak
GERÇEK DOSTLARIN KALPLERİ ARASINDA GÖZLE GÖRÜLMEYEN İPLER OLURMUŞ,İNSANLAR UZAKLAŞTIKÇA İPLER GERİLİR AMA ASLA KOPMAZMIŞ... |
HAYAT DERSEN BİZ HAYATI BİLENLERDENİZ,FELEK DERSEN TOKATI YİYENLERDENİZ,AŞK DERSEN REST ÇEKENLERDENİZ,DOST DERSEN UĞRUNA ÖLENLERDENİZ....
|
ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim.Olur ya kalp durur akıl unutur ben dostlarımı ruhumla severim o ne durur ne de unutur
|
[QUOTE=yiğidoturan;266995]sağolasın settarım hayırlı akşamlar nerelerdesiniz ya yalnızlıktan sıkıldım burada[/QUOTE]
Sıkılırsın tabi.Yazmaya başlayınca freni patlamış kamyon gibi durmak bilmiyorsunuz.Size yetişmek ne mümkün.......... |
BİR BAKIŞIN MANASI HİÇBİR LİSANDA YOKTUR.BİR BAKIŞ BAZEN ŞİFA BAZEN ZEHİRLİ OKTUR.BİR BAKIŞ BİR AŞIĞA NELER NELER ANLATIR...BİR BAKIŞ BAZEN BİR AŞIĞI SENELERCE AĞLATIR
|
EN KÖTÜ DOĞRU EN GÜZEL YALANDAN İYİDİR
|
aldatanı aldatmak zevktir ama seveni aldatmak kahpeliktir
dal rüzgarı affetse de yaprak kopmuştur bir kere! |
güçlü olan zayıf yanlarını herkesten iyi bilendir.Daha güçlü olan ise zayıf yanlarına hükmedebilendir.
Geçme Namert Köprüsünden Bırak Su Götürsün Seni; Yatma Tilki Gölgesinde Bırak Aslan Yesin Seni! |
hayat yasadıkça yaşam dusundukçe anlam kazanır
Önünden gelen bir mızraktan korunmak kolaydir fakat arkandan atılan oktan korunamazsin. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:52. |
|