![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Yok abi, ozanlık benim neyime
Selam olsun, ozan Sandalli beyime:) Yeterki saygı duyulsun emeğime Bayramda evleriniz bereket dolsun...[/B] |
[QUOTE=metin 0758;464626]
[B]Yok abi, ozanlık benim neyime[/B] [B]Selam olsun, ozan Sandalli beyime:)[/B] [B]Yeterki saygı duyulsun emeğime[/B] [B]Bayramda evleriniz bereket dolsun...[/B][/QUOTE] İltifat değil bunlar hepsi gerçek Sandallı, kronik, Hazan gelecek Boynuz kulağı elbet geçecek Ozanlar hergününüz bayram olsun :) |
[B]Arif ozanım bunları senden duymak güzel
Ozanlarımızın hepsi benim için çok özel Sayısaldam anlamam, alanım sözel:) Bayramda neşeniz bol olsun...[/B] |
Dökülür dilinden ozanın sözü,
Harama hiç bakmaz o nurlu gözü, Çalınsın susmasın, aşığın sazı, Coştursun vatanı bir baştan başa. |
[B]Hasan abi çiftçidir, var eşeği kazı:)
Yüreğinden geliyor yazdığı yazı Gidemedik eve, geçirdik bu yazı Yiğidi muhtaç etmişler bir tabak aşa...[/B] |
[B]Metin genç yaşında olmuşsun usta,
Boyuna bosuna güzeller hasta, Oturur erenler, kuru bir posta, Yine de mutludur,saz ile sözle. [/B] |
[B]Ustam sizlersiniz, can verilir öyle başa
Güzellere yaklaşılmıyor ellerinde var maşa:D Düşman ayağa bakar, dost ise başa Görüyoruz koca dünyayı bir çift gözle...[/B] |
Metin eklemişsin yeni bir resim,
Sana hayran kalmış büyük bir kesim, Eşeğe bağırdım kısıldı sesim, Kusuruma bakma duymazsan beni. |
[B]Hasan abi eşeğe bağırıp çağırma
Binerken hayvana semer vurma Sesin çıkmasa bile senuğraşma Duymasamda anlarım ben seni;)...[/B] |
Bir çiftlik kurayım, dolaşsın atım,
Denizlerde yüzsün, sandalim, yatım, Ucuza alıpta, pahalı satam, Eşekten altınlar kazansam diyom |
[QUOTE=sandalli;464643]Bir çiftlik kurayım, dolaşsın atım,
Denizlerde yüzsün, sandalim, yatım, Ucuza alıpta, pahalı satam, Eşekten altınlar kazansam diyom[/QUOTE] [B]İyi diyon:) hoş diyon da:D Sen bazen abi uçuyon diyom Denizlere, çiftliklere gidiyon Nolacak senin halin bilmiyom:)...[/B] |
[QUOTE=metin 0758;464645][B]İyi diyon:) hoş diyon da:D
Sen bazen abi uçuyon diyom Denizlere, çiftliklere gidiyon Nolacak senin halin bilmiyom:)...[/B][/QUOTE] Eşeğim doğursa üç tane sıpa, İneklerim her yıl buzağı yapa, Paralar altınlar sığmasa kaba, O zaman görürsün kim uçuyormus. :D |
[QUOTE=sandalli;464646]Eşeğim doğursa üç tane sıpa,
İneklerim her yıl buzağı yapa, Paralar altınlar sığmasa kaba, O zaman görürsün kim uçuyormus. :D[/QUOTE] [B]İnşallah eşeğin sıpa doğurur:) Sarı yengede hamur yoğurur Sen de hamurları ekmek yaparsın Götürür fırın olmayan yerlerde satarsın:)...[/B] |
[QUOTE=metin 0758;464647][B]İnşallah eşeğin sıpa doğurur:)
Sarı yengede hamur yoğurur Sen de hamurları ekmek yaparsın Götürür fırın olmayan yerlerde satarsın:)...[/B][/QUOTE] Ekmekleri satıp yaparım para, O kadar parayla sarılır yara, Kimseler süremez alnıma kara, Para bende ise dayıda benim. |
[QUOTE=sandalli;464648]Ekmekleri satıp yaparım para,
O kadar parayla sarılır yara, Kimseler süremez alnıma kara, Para bende ise dayıda benim.[/QUOTE] aşık olana neylesin para ak olan alna neylesin kara aşık olan canını maşuğa sata parayı sevene sevgim olmaz benim |
dostlar bugün gördüm kötü bir rüya
annem ölüyormus güya kalkar kalkmaz anlattim akan suya en kötüsü de gecmedi etkisi hala :( |
[QUOTE=sandalli;464648]Ekmekleri satıp yaparım para,
O kadar parayla sarılır yara, Kimseler süremez alnıma kara, Para bende ise dayıda benim.[/QUOTE] [B] Senin alnına kimse süremez kara Dayı olunca gelirsin artık bura:) Sen köşeyi dön. Metin fukara:D Para sendeyse, karizma bende:)...[/B] |
[B][I]Ozanlar nedense sessiz bu gece,
Tutulmuş nefesler, çıkmıyor hece, Gelse de dostlarım olsa eğlence, Canın olmadığı bağı neyleyim. [/I][/B] |
[B]Hasan abi eşeğini almış yarıştırır
Cley'in yarışması ortalığı karıştırır Metin ozan ödül nedir araştırır Jurisi Cley olan yarışmayı neyleyim:)...[/B] |
[B]ozanları özlemişim ben bugün
gelselerde bayramlaşsak top yekün tüm doslara selam olsun bak bugün gelenim yok gidenim yok neyleyim[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;464906]
[B]ozanları özlemişim ben bugün[/B] [B]gelselerde bayramlaşsak top yekün[/B] [B]tüm doslara selam olsun bak bugün[/B] [B]gelenim yok gidenim yok neyleyim[/B][/QUOTE] Hoşgeldin salim ozan memleketten Gönülleri fethettin sen yürekten Şansın yok penaltın döner direkten Bayram hediyen çikolata buyur benden :) |
Bir sıpa ki kası, gözü al gibi,
Boyu uzun, ince nazlı dal gibi, Eşekler içinde tatlı bal gibi, Birinci gelecek sipam bu sefer. |
On eşek içinde en güzel sıpa,
İnsan kıyayıpta vuramaz sopa, Ne ipe geliyor, ne gelir sapa, Birinci gelecek sıpam bu sefer. |
Sallayıp kuyruğu koşusu yeter,
Rakipler görünce korkudan titrer, Belli ki yarışma burada biter, Birinci olamaz sipam bu sefer. |
[B]Halimiz harap bir sıpanın yüzünden
Geçilmiyor yarışmacıların nazından:) 7. sıpa 2.liği kabullensin en azından Hasan abinin ki 1. olsun bu sefer...[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;465118]Hoşgeldin salim ozan memleketten
Gönülleri fethettin sen yürekten Şansın yok penaltın döner direkten Bayram hediyen çikolata buyur benden :)[/QUOTE] [B]arif ozanımda hoş geldin demiş öter şeyda bülbül dil yarelenir bakmaz mısın sinemde ki yaraya derdimi dökmeye dil yarelenir[/B] |
[B][I]Yine akşam oldu, hava karardı,
Hüzün cöktü göze, yüzler sarardı, Gerçekten sevseydi seni arardı, Boşver sende artık giderse gitsin. [/I][/B] |
[B]Eşek yarışmasına kısa ara verildi
Oy veren seçmenlere para verildi:D ,Kaybeden eşeklere kara verildi Dostlara bişey olmasın, yarışma biterse bitsin...[/B] |
[QUOTE=sandalli;465635][B][I]Yine akşam oldu, hava karardı,
Hüzün cöktü göze, yüzler sarardı, Gerçekten sevseydi seni arardı, Boşver sende artık giderse gitsin. [/I][/B][/QUOTE] O yar ne uzakta ne de yakında Bir Mecnun olmuşum O da farkında Hak takdir buyurmuş döndüm çarkında Boşver sen de artık giderse gitsin |
Kimseler gelmiyor bıraktım nişan
İstemem kimseden ne şöhret ne şan Herkes çok mutlu da ben mi perişan Boşver sen de artık giderse gitsin |
Boşver diye diye kaybettim yari,
Uğramaz yanıma saçları sarı, Zarar boyum astı, unuttum kârı, Boşver sende artık giderse gitsin. |
Uğruna vermiştim var ile yoğu,
Sevda ile geçti ömrümün çoğu, Koparmışım artık gönlümden bağı, Boşver sende artık giderse gitsin. |
Akmasın yaşlar kurusun gözün
İçin kanasada gülsün yüzün Bir kere yaşıyorsun şen olsun gönlün Boşver sende artık giderse gitsin |
Aylarım, yıllarım aşk ile geçti,
Gönül sevdalardan badeler içti, Yürek yalnızlığı nihayet seçti, Boşver sende artık giderse gitsin. |
[B]gurbet çok zor artık çekilmiyorki
gözlerimden hiç yaş dökülmüyorki havalar çok soğuk ısıtmıyorki bıraktım peşini giderse gitsin[/B] |
sandallı ozana
sevdanın çırası yakmış bagrını serini sevdaya verme sandallım seni duymayana yapma çagrını kendini boş yere yorma sandallım sevda dedigin ateşten gömlek oturup dokursun hep imlek imlek sana haram eder hayatta gülmek o derdi çeken bilir sorma sandallım bu dörtlügüm sana hediyem olsun kalbin yüregin sevgiyle dolsun dilerim allahtan yüzünüz gülsün yoluna devam et durma sandallım coşkun seller gibi coşup çagladı bazen güldü bazende agladı diyarinin yarası kabuk bagladı burak kanasın üzerini sarma sandallım sevgiyle kalın ozanlar |
Kurulmuş sofralar yenmiş yemekler
Aşçının verdiği bunca emekler Ellamki başka adrestemi neler Bizbizede demli çaylar sizi bekler :) |
Sevda kapısından gireyim dersen
Önce bir “Merhaba” desen de yeter Aç da cemalini göreyim dersen Nicedir halimi bilsen de yeter |
Bu yol ki canana çıkan bir yolsa
Döner de bir bakar hakiki kulsa Sevdiğin kapısı uzak da olsa İsteyip gönülden çalsan da yeter |
Düşmüşüm bir aşka yakar kavurur,
Yaprak gibi sağa sola savurur, Sinemden içerde sevdalar durur, Bu garip yüzüme gülsen de olur. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:43. |
|