![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;490635]hanımlarr nerdesin ayolll
gece beşik mi salladınızz :))))))))[/QUOTE] yokcanım beşik sallamadım anca girebildim ve fazla duramıycam nasılsınız bayanlar |
[QUOTE=gönlüm58;490404]Bu arada erkek üyelerden özel ricam var,lütfen topicimizden uzak durun, ne işiniz var.::):)::)Siz kurtlar vadisi topici açın bizde oraya gelmeyiz:):)Hem arif abi biz gendı kayfemizi gendimiz yaparız gurban.:):):)(anam simdi bunlar ciddiye alır burasıda harp alanına dönerde eyvahhhhhhhh...[/QUOTE]
Eyvaaaaaahhhhhhhhhhhh.... Kovulduk ey hakım unutma biziii:rolleyes: Aha küstüm bende topic inize, bir daha uğrarsam ne olimmm, hem davet ederler hem kovarlar iyilik olsun dedik hanımlar yorulmasın kahve ikram ettik karşılığında neler gördük :rolleyes: |
[QUOTE=arifcoskun;490644]Eyvaaaaaahhhhhhhhhhhh.... Kovulduk ey hakım unutma biziii:rolleyes:
Aha küstüm bende topic inize, bir daha uğrarsam ne olimmm, hem davet ederler hem kovarlar iyilik olsun dedik hanımlar yorulmasın kahve ikram ettik karşılığında neler gördük :rolleyes:[/QUOTE] Amanda aman hemende küserlermiş.:):):)Kahvenın yanında kurabıye olursa gelebilirsin.Bak kankamda erkeklere özel topic açtı.Hem ne bagırıyon körmü var.:):):) |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
ahaaa gooooooooooolllllllllll sivas 1-0 oldu :)
|
evet gönlüme katılıyorum eliniz boş gelemyin kurabiye çerez meyve
boş geleni almayız |
gerçektenmi çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
|
[B]devamı gelecek tirübündekiler donuyor başta.cley..d[/B]
|
Devamı geldi golü yedik 1-1 :(
|
[B]GOLLLLLLLLL......2.1...gol ,sedat....
MAÇ BİTTİİİİ...SİVASSPOR(2)..ES.ES (1) [/B] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=15588&token=77028][img]http://resimzade.com/Show.html?i=15588&token=77028[/img][/url] [COLOR="DarkOrange"][FONT="Arial Black"]::::::::::::::::::(BAŞARILAR.SİVASSPOR ) :::::::::::::::::::::::[/FONT][/COLOR] |
kizlar bende almanyadan katiliyorum gercekten tanisalim bu siteyi cok begeniyorum allah hepimizin evladini bize bagislasin tamamda hani burda bayanlar olarak yazisacagiz ama yine beyler okuyabilirler yazilarimizi gizli bir durum olmayacak dimi:))
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:12. |
|