![]() |
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[quote=Sweetgirl;332316][B][I][COLOR=magenta][CENTER]yok seva gelmicek galiba :)[/CENTER]
[/COLOR][/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]benden sonrada arif abim gelir [/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]eger dersini bitirdiyse tabiki :D [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] Baktım Sweet beni çağırmış dersimi bıraktım geldim hemenn:D benden sonrada dark_yamtar gelir herhalde:) |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yok abi dark_yamtar abimin gelecegi yok
ben gelim bari dedim bakalim simdi gelirmi dersin darkkkkkk yamtarrrrrr abiiiiiiiii duyyonmuuuuu beniiiii :) kulaklarin cinlasinnnnnn :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Cevap: --->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[quote=özdemir;332302]bugün erken geldim
benden sonra kronick gelebilir[/quote] [B][COLOR=darkorange]pardon görmedim ve geldimmmm benden sonra da sen gel bari [/COLOR][/B] |
O yok gelemeyecek sanırım...
Yerliturkuaz gelir şimdii.... |
[B][I]Bilemedin ben geldimm...
Kronick gelecekmiş?[/I][/B] |
sanırım gelmeyecek,
Sweetgirl gelir bence şimdi |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]evetttttt abimmm
ben geldim sen cagirirsinda gelmemmi :) benden sonrada kesin hazan gelir[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;332373][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]evetttttt abimmm
ben geldim sen cagirirsinda gelmemmi :) benden sonrada kesin hazan gelir[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][I]Evetttt ben geldimm nasıl bildin içine mi doğdu :D Şimdide arıfcoskun gelir dermişim ;)[/I][/B] |
[quote=HaZaN;332377][B][I]Evetttt ben geldimm nasıl bildin içine mi doğdu :D[/I][/B]
[I][B]Şimdide arıfcoskun gelir dermişim ;)[/B][/I][/quote] Çağrı geldi hemencik geldimm:D Benden sonrada dark_yamtar gelir |
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]yok arif abim ben geldim :)
bazen ne güzelde tutturuyordun yaa :))) benden sonra bak nasil geliyor dark yamtar abim [/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:38. |
|