![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hey hey hey yine de hey
Olmayın kendinizle gelin güvey Siz has evlatsınız da biz miyiz üvey Bırakın atışmayı kahve içelim |
SivaBurs kardesim söyler dogruyu,
Ozandir O ayirir dogru ile egriyi, Ögrenirim O`ndan ben her bilgiyi, Ozan odur, saz onunudur, saygi duy. |
[QUOTE=sandalli;342352]Sweet istersen biraz yavas gel,
Saclarim siyah daha olmadim kel, Yagarsa yagmur götürür seni sel, Ben bile seni kurtaramam bilesin.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Saka yaparim bilirsin abicim Biraz istedim nabiz yoklim Senin saclarin siyahmis zaten Saclarim coktan agardi benim[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sandalli;342354]SivaBurs kardesim söyler dogruyu,
Ozandir O ayirir dogru ile egriyi, Ögrenirim O`ndan ben her bilgiyi, Ozan odur, saz onunudur, saygi duy.[/QUOTE] Alçak gönüllülük yapma kardeşim Ustalığı bana atma kardeşim Acemiyim ustalıkla olmaz ki işim Ben yok iken siz vardınız burada |
[QUOTE=Sweetgirl;342355][B][I][COLOR="Magenta"]Saka yaparim bilirsin abicim
Biraz istedim nabiz yoklim Senin saclarin siyahmis zaten Saclarim coktan agardi benim[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Sweet ne o hemen pes ettin, Daha baslamadan korkup gittin, Saz calip sözün güzelin ettin, Sen bizim bacimiz üzülmeyesin. |
Kronick bana az bile demiş
sivaBURs ondan az nasiplenmiş Kızdırılınca bak nasıl yüklenmiş Sana laf demeye dilim tutulur |
Sivas'a bir dünya güzeli gelmiş
Ben birinciydim ezeli demiş Merak ettim acaba şeker mi yemiş Aa bu bizim Kronick miymiş |
[COLOR=darkorange][B](damarıma basmadığın sürece)
allahın bir mazlum kuluyum hüzünle kederle doluyum uyma bana kaybolursun korkutmak istemedim affet beni ne olursun [/B][/COLOR] |
Kronick sen de başkan olsana
Mersin'e huzur ve neşe salsana Güzel yemeklerinle aç doyursana Garipler, yetimler başkan görsünler |
Büyüklük odur ki sinirini yenmeli,
Dostun meclisine hergün gelmeli, Dost dedigin kadir kiymet bilmeli, Yarini unutmak olmuyor kardes. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:56. |
|