![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=ismail 58;490485]2-1 Sivasspor alır diyorum maçı.[/QUOTE]
bu gece yaptığım tahmindi, tahminimden çok tabi ki, Sivassporun galibiyetine sevindim. |
beyler bayanları ediyor takip
bir birine olmuşlar hepsi rakip sitemize muhabbet tohumu ekip birlik beraberligi kurmuş kardeşler böyle karar kılmış bizi yaradan uzak kalmışız teyze haladan kimisi gurbette kimi sıladan birbirine hal hatir sormuş kardeşler |
[QUOTE=ismail 58;490672]bu gece yaptığım tahmindi,
tahminimden çok tabi ki, Sivassporun galibiyetine sevindim.[/QUOTE] vallahi tahmin tuttu tebrikler |
Dondum yahu.Ayak mayak hissetmiyorum..:D
|
gürüne gel kızarsın şu an çok yoğun kar yağışı var
|
burada da yagmur yağıyor birkaç güne kadarda kar yağışı başlayabilir,
sogukla birlikte yogun bir şekilde görev var. geçen sivastaydım buradan daha soguktu. şimdi sobanın yanında çay içmek vardı sivasta. ama köyde olmayı daha çok isterdim. |
[QUOTE=ismail 58;490685]burada da yagmur yağıyor birkaç güne kadarda kar yağışı başlayabilir,
sogukla birlikte yogun bir şekilde görev var. geçen sivastaydım buradan daha soguktu. şimdi sobanın yanında çay içmek vardı sivasta. ama köyde olmayı daha çok isterdim.[/QUOTE] gel buyur kardeş misafirim ol sobada yanıyor çay kaynıyor şu an dışarıdaki manzarayı hiç sorma çok güzel çok yoğun kar yağışı var benim evim karseri malatya kara yolunun yanında yolda kapanmaz korkma |
[B]Bende bu gün sivassporun galibiyetine çok sevindim boğazda mangal yakayım dedim havalar çok cesaret edemedim erteledim[/B]
|
Abi sagolasın,
yazın sivasa gitmek nasip olurda, o yoldan gidersem mutlaka ugrayacagım çayını içmeye.ı |
[QUOTE=ismail 58;490692]Abi sagolasın,
yazın sivasa gitmek nasip olurda, o yoldan gidersem mutlaka ugrayacagım çayını içmeye.ı[/QUOTE] mutlaka bekleyecem sizi misafir etmekden onur duyarım siteye üye olan tüm kardeşlerim sizide misafir etmekle onur ve şeref duyarım adım adresim yazılı yazılı olan benim gercek adım olurda yolunuz ba yana düşerse mutlaka beklerim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:11. |
|