![]() |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;210248][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Acigimi yakalarsan yanacakmisim, ammada atdin
Fazla kizmissin, yüzünün kizarmasiyla topice renk katdin Dikkat etde burayi fazla renklendirme Hava sicak, tedbirli ol hemen alevlenme[/FONT][/COLOR][/I][/B] :D :D :D[/QUOTE] [B]Kızdığımı veya kızardığımı nerden çıkardın inan anlamadım, İrademle,hırsımı birbirine hiç karıştırmadım, Burayı ben renklendirmedim,senin yazıların renkli, Asıl sen kızmışsın bu sert çıkışından belli! :) [/B] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;210253][B]Kızdığımı veya kızardığımı nerden çıkardın inan anlamadım,
İrademle,hırsımı birbirine hiç karıştırmadım, Burayı ben renklendirmedim,senin yazıların renkli, Asıl sen kızmışsın bu sert çıkışından belli! :) [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Atismayi renkli gören sensin Sinirden bunlari unutanda sensin Birazdan buralar duman olacak Aman arkadaslar dikkat edin ASIK Serdari yanacak :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;210254][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Atismayi renkli gören sensin
Sinirden bunlari unutanda sensin Birazdan buralar duman olacak Aman arkadaslar dikkat edin ASIK Serdari yanacak :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Uyan artık bu rüyadan gör gerçekleri, Ufak tefek mevzulara sinirlenirmi [COLOR="Red"]SERDARi[/COLOR], Bu kadar hayallerinin düşme peşine, Bak sonra gelirsin birgün düşeşe! :D [/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben hayal kurmasini sevmem
Uyurkende rüya hic görmem Kendinle karistirdin galiba beni Bu gidisle daha cok sinirlendiririm seni Sen en iyisi dön artik yapabildigin islere Yazacak biseymi bulamiyorsun "köylere" Yoksa o konuda marifetsizlesdinmi burdaki gibi? Gitdikce oluyorsun her konuda acemi :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;210437][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben hayal kurmasini sevmem
Uyurkende rüya hic görmem Kendinle karistirdin galiba beni Bu gidisle daha cok sinirlendiririm seni Sen en iyisi dön artik yapabildigin islere Yazacak biseymi bulamiyorsun "köylere" Yoksa o konuda marifetsizlesdinmi burdaki gibi? Gitdikce oluyorsun her konuda acemi :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Hayal kurmasını sevmem deyip hayale dalmışsın, [COLOR="Red"]AŞIK SERDARİ[/COLOR]yi acemi sanmışsın, Kimse ben,bende kimse değilim,karıştırmışsın, Neyse başlarda böyle olur yavaş yavaş alışırsın! Fazla sadık değilsin sitene,baksana köyler çoktan bitti, Senin sözlerinin modası haberolsun geçti, Karıştırıyorsun inat ile siniri, Sende öğrenirsin birgün tebrik etmesini.:) [/B] |
--->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;210444][B]Hayal kurmasını sevmem deyip hayale dalmışsın,
[COLOR="Red"]AŞIK SERDARİ[/COLOR]yi acemi sanmışsın, Kimse ben,bende kimse değilim,karıştırmışsın, Neyse başlarda böyle olur yavaş yavaş alışırsın! Fazla sadık değilsin sitene,baksana köyler çoktan bitti, Senin sözlerinin modası haberolsun geçti, Karıştırıyorsun inat ile siniri, Sende öğrenirsin birgün tebrik etmesini.:) [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben tebrik etmesinide bilirim takdir etmesinide Köyler bitdi diyorsun, benim köyüm hani nerde Ben siteye sadik olamamisim, sen ise görevine Bence sen dön en iyisi su kalan köylerine..... Bir bilsen bende daha ne marifetler var Bilmezsen daha iyi, sonra edersin nazar Gel yapalim artik seninle bir anlasma Bana yetisemezsin, bosa satasma[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Korkmayacaksin ustasiyim diyenden
Atisacaksin!!! Anlayacaksin Asik dilinden Katilacaksin sende heryerden Bak Asik Serdari ugrasir Sweet`len :) Satirlarda artmis birden :rolleyes: Düsün tasin, cik bu isin icinden Her zaman kolay yazarken Bu günlerde sözcükler dökülmez dilimden[/B] |
[B][COLOR="Navy"]Bu dünya yalandır,kanmayasın
Mal ile mülk ile aldanmayasın, Boş yaşayıppta bir gün geride Bom boş bir çerçeve bırakmayasın. Sözlerin merhem olsun yaraya, Sakın ha boş konuşmayasın; Fikirlerin ışık olsun tüm insanlığa Dibini aydınlatamayan mum olmayasın. Kimseyi hor görüp de aşağılamayasın, Ata nı ceddini her daim saymalısın; Sapı kendinden olan ağaç misali, Sakın ha bir balta olmayasın...[/COLOR][/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;210444][B]
Kimse ben,bende kimse değilim,karıştırmışsın, Neyse başlarda böyle olur yavaş yavaş alışırsın! [/B][/QUOTE] [COLOR="Blue"][B]serdari bulmuşun acemi aşığı atış bakalım dua et finaller başladı bunalımlardayım tadını çıkar bensizliğin rahat rahat yaz aşıkların kralının dönmesine kaldı az biraz [/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Black"]Çok güzel yazmışsın Tebrikler sana,
Sakın ha dolu yaşadığını sanma; Dolu bir çerçeve bekliyorsun ya, Hiç değilse bari kendini kandırma Hangi sözün merhem oldu yaraya, Boş boş konuşuyorsun Hangi fikrin ışık tuttuda insanlığa, Zavallı muma laf atıyorsun... [/COLOR][/B][QUOTE=serhat3358;210496][B][COLOR="Navy"]Bu dünya yalandır,kanmayasın Mal ile mülk ile aldanmayasın, Boş yaşayıppta bir gün geride Bom boş bir çerçeve bırakmayasın. Sözlerin merhem olsun yaraya, Sakın ha boş konuşmayasın; Fikirlerin ışık olsun tüm insanlığa Dibini aydınlatamayan mum olmayasın. Kimseyi hor görüp de aşağılamayasın, Ata nı ceddini her daim saymalısın; Sapı kendinden olan ağaç misali, Sakın ha bir balta olmayasın...[/COLOR][/B][/QUOTE] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:55. |