Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ASKER (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13886)

n3co 12.11.2008 11:01

Cevap: ASKER

of ya usta birligimde sivasa cıksaydı :))

Neyse Ben 12. Mekanize Piyade Tugayı KH. Ve KH Blk. Agrı / Merkeze Gidiyorum. Fatih Hocam Özledim Koguş Kalk Denmesini :)))

blue_-_magic 12.11.2008 16:04

--->: ASKER

[QUOTE=asker41_58;331273]oo fatih hocam gelir gelmez foruma bilgileri aktarmışsın... bende çok rahattım ama ilk 3 gün kabus gibiydi. 4.gün takımın yazıcılarından oldum 30 gün boyunca sadece 1 saat koğuş nöbeti tuttum adam gibi mıntıka yapmadım. genel olarak iyiydi. Çavuşlarımız çok iyiydi blue_magic arkadaşımızın dediği gibi tahir çavuş,mustafa çavuş,ibrahim çavuş hepsi birer melek gibiydi. Takımda bu iyi davranışı hak etmeyen bir çok insan olmasada onlar ellerinden gelen yardımı yaptılar iyi davranmaya çalıştılar çok iyi insanlardı. Sivil'e gelir gelmez herkes kararmışsın dediler.. giderken herkes soğuk soğuk dedi gündüzleri yandık akşamları ve sabahları donduk ilginç bir iklimi var lakin 88/4 gidenlere hakkatten Allah kolaylık versin çok soğuk olacaktır. Yağış olacaktır gerçi yağışın olması sizin için daha iyi dershanede oturursunuz. ama insan ondanda sıkılıyor. 1 ayın nasıl geçtiğini anlayamayanlardanım bende. yemekler çok kötü değil ama köfteden bıkacağınıza eminim... :)

bu arada blue_magic 1 bölük 3 takım hakkında bilgi vermişsin sen bizim takımdamıydın ismini lutfedermisin tertip :)[/QUOTE]

Sezer Nurioğlu, seni birine benzetiyorum bende ama serkan ersin berkay emrah la takılıyodum çoğunlukla
yaw dur yazıcılardan fethullah aslan senmisin bu :D

blue_-_magic 12.11.2008 16:09

--->: Cevap: --->: ASKER

[QUOTE=burakk__17;330726]kardeş bende aynı uçakla gidicem havaalanında veya uçakta görüşelim [/QUOTE]

kardeş sende harbi harbi askerlik heyecanı var galiba benim acemilik bitti ve geldim :D nasıl oluyoda aynı uçakla gidiyoz :D :D :D

seyitahmeteker 12.11.2008 23:38

selam arkadaşlar genelde 2yıllık mezunu ve ün. terkleri sivas ulaştırma göndermişler bende 10 aralıkta konyadan geliyorum aranıza şimdiden herkese hayırlısı olsun dileklerimi gönderiyorum.

cagataygencer 13.11.2008 00:03

acemi birliğim 1. er piyade tugayı sivas a düştü.Babam da burda yapmış.Onu geçen yıl kaybettik.Burası hakkında bana bilgi verebilirseniz sevinirim. Hem askerlik hakkında hem yer ve nelerle karşılacağım hakkında bilgi bekliyorum.

Çok teşekkürler.Keyifli forumlar.

Bir de ben devre kaybı oluyorum devre kaybını jiletçi psikopat falan diye tanımlıyorlar da ben hiç öyle bir tip değilimdirki..

n3co 13.11.2008 13:19

[QUOTE=cagataygencer;331704]acemi birliğim 1. er piyade tugayı sivas a düştü.Babam da burda yapmış.Onu geçen yıl kaybettik.Burası hakkında bana bilgi verebilirseniz sevinirim. Hem askerlik hakkında hem yer ve nelerle karşılacağım hakkında bilgi bekliyorum.

Çok teşekkürler.Keyifli forumlar.

Bir de ben devre kaybı oluyorum devre kaybını jiletçi psikopat falan diye tanımlıyorlar da ben hiç öyle bir tip değilimdirki..[/QUOTE]

Güldürme beni DK ile psikolojik sorunları olanların ne alakası var ?. DK sadece devreni kaybetmişsin yani yaşın büyük o kadar.

onder_akman 13.11.2008 19:35

5. P.EĞT.TUG. 1. P.ER EĞT.TABUR KOMUTANLIĞI SİVAS//ULAŞTIRMA

88/4 b olarak 15 ocakta şubeye çağırıp işlemlerin yapılması isteniliyor aynı yere ve aynı zamanda gidicek olan arkadaşlarla tanışmak isterim.
ALLAH TÜM ASKERLERİN YARDIMCISI OLSUN..

^MUHAMMET^ 13.11.2008 21:19

Cevap: --->: ASKER

slm arkadaslar ben ızmır seferıhısrda oturuyorum 88/4 gıtcem nasıpse ALLAH YARDIMCIMIZ OLSN varmı bnele gıtcek olan aralık 10 da sıluslerı alcakmısız ole soledıler

fatihhoca 14.11.2008 19:39

--->: ASKER

gençler bu forumu baştan sona okuyun güzel bi yere gideceğinizi yazdık zaten ayrıca yüksek okul mezunu ve üniv terkler için bi adres ama bir sürü koyeci yani okuma yazma bilmeyen vardı orada.ayrıca dk falan yok a yada b gidersiniz.adam gibi adam olanlara orada muamele iyidir adam olmayana zaten ne diyelim ki....

burakk__17 15.11.2008 09:00

Cevap: --->: Cevap: --->: ASKER

[QUOTE=blue_-_magic;331520]kardeş sende harbi harbi askerlik heyecanı var galiba benim acemilik bitti ve geldim :D nasıl oluyoda aynı uçakla gidiyoz :D :D :D[/QUOTE]

pardon ya sen 10 ekim yazmışsın ben 10 aralıkta gidiorum dikkat etmemişim o an galiba :( evet heyecan var gercekten bakalım beklioruz gelsede gitsek die sen o zaman sivas hpakkında bilgilisindir , [email]burak_gergin1905@hotmail.com[/email] sormak istediğim bi kaç şey varda?

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:43.