![]() |
Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
[B][I][COLOR=blue]bugün secim olsa benim icin degisen bir sey yok hepsi ayni bence herkez bir yol tutturmus gidiyor iste...............................[/COLOR][/I][/B]
|
Yani yanlış yapsalar bile değişmeyecek..:)
|
[QUOTE=Ötüken;492232]Yani yanlış yapsalar bile değişmeyecek..:)[/QUOTE]
[B]Yanlışı yapanlara seçim sandıklarında ders verilmedikçe değişmez azizim... Bunu buralarda parti militanı gibi görünen benim söylememde vahim... Eğer partimin yanlış denen bir icraatına cevap veremezsem, ilk önce ben eleştiririm. Baktım hatalar devam ediyor o vakit cevabı şu yandaşı göründüğüm partiye ben veririm cevabı... Herkeste bunu diyebilmeli... O vakit belki bir şeyler olabilir, en azından partiler doğru yola girmek zorunda kalabilir;) Yani bunlara bu yanlış yolda devam etme imtiyazını tanıyan kimmiş? Bizmişiz efendim. Demekki de neymiş bu durumda layık bir şekilde yönetiliyormuşuz... [/B] |
Bir ak partili olarak ben de chp ye oy verenlere şaşırıyorum:)
Bu chp nin başındakiler nerdeyse chp'nin başında öbür dünyaya gidecekler:) yaş ortalamaları 70 küsür olduğu halde bu ülkeye ne çivi çakmışlar o bile meçhul:) |
ŞU ORTAMLARI GÖRÜPDE HALA AKP LAFI EDENLERE DOĞRUSU BENDE ŞAŞIYORUM ÜLKEYİ NE HALE KOYDUKLARINI GÖRMÜYORLARMI ANLAMIYORUM
AMA KİŞİLERİN GÖRÜŞÜNEDE SAYGI DUYARIM |
[QUOTE=demirkan;493206]Bir ak partili olarak ben de chp ye oy verenlere şaşırıyorum:)
Bu chp nin başındakiler nerdeyse chp'nin başında öbür dünyaya gidecekler:) yaş ortalamaları 70 küsür olduğu halde bu ülkeye ne çivi çakmışlar o bile meçhul:)[/QUOTE] Bundan sonra oy vermeye giderken senden özel izin alırız,oyumuzu kime dersen ona veririz...:):):) |
Köyün mevcut muhtarına.
|
valla bende bizim köyün dördüncü azasına oy vereceğim
|
[QUOTE=doğan bulut;493604]valla bende bizim köyün dördüncü azasına oy vereceğim[/QUOTE]
Cih abi verme , sizin köye muhtar olurum ben :D |
tamam dilşat söz oyum senin
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:19. |