![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sivaBURs;342367]Kronick sen de başkan olsana
Mersin'e huzur ve neşe salsana Güzel yemeklerinle aç doyursana Garipler, yetimler başkan görsünler[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]benim çok param yok seçime saçayım ona saçacağım parayla aşevi açayım fakir fukaradan hayır duası alayım amel defterimi biraz kabartayım [/COLOR][/B] |
Bu ayrilik benim cigerim yakar,
Sen olmasan bana kim bakar, Silada nazli yar günlerim sayar, Yol verinde ben yarime gideyim. |
[QUOTE=sandalli;342192]Alirsam elime kursun kalemi,
Gezerim yalniz dünya alemi, Arkadan konusma ozan kelami, Kafan kirilmisa benziyor senin.[/QUOTE] belden aşağı vuruyorsun ayıptır, zat-ı muhterem ortalarda yoktur kayıptır, bu ne bir sitem ne bir hayıftır, geveze olmuşsun diline vurmuş senin... |
[QUOTE=arifcoskun;341995]Görev herşeyden önemlidir hoşgeldin
Çocuklarda önemli kıymetin bildin Olmayan ozana şimdi sen laf attin Çok gülme sandalli gelip ağlatmasin ;)[/QUOTE] avukatlar ah şu avukatlar, ne yapsalar bitmez vukuatlar, niyetimiz vukuat çıkarmak değil ama, bazıları yerinde duramaz atlar... |
arif abi başkan olmuş kızar belki beni atar,
topici dolduruyorum diye ortalığı birbirine katar, topic dediğin doldurulmak içindir, durmaz bu kervan, yürür bu katar... |
Sohbette yasaklandım yine bu gün
Kalbime doldu hüzün.... Dün nede güzeldi... Olmaz olsun böyle nalet bir gün |
[QUOTE=karnuslu;342433]belden aşağı vuruyorsun ayıptır,
zat-ı muhterem ortalarda yoktur kayıptır, bu ne bir sitem ne bir hayıftır, geveze olmuşsun diline vurmuş senin...[/QUOTE] Ben gelirsem sen burada duraman, Belden asagiya ayip asla vuramam, Sen daha cok gencsin sana kiyamam, Seni toz ederim duman olursun kardes. |
[quote=karnuslu;342434]avukatlar ah şu avukatlar,
ne yapsalar bitmez vukuatlar, niyetimiz vukuat çıkarmak değil ama, bazıları yerinde duramaz atlar...[/quote] Arkasından atanların avukatıyım Vukuatı yaratan kim ona bakarım Unutma ben burada hakemim Kırmızıyı gösterir seni atarım |
[QUOTE=karnuslu;342440]arif abi başkan olmuş kızar belki beni atar,
topici dolduruyorum diye ortalığı birbirine katar, topic dediğin doldurulmak içindir, durmaz bu kervan, yürür bu katar...[/QUOTE] Arif abi gönül dostu bilirim, Yigit icin ben canimi veririm, Gönülümüzün baskanini severim, Alirsa sazi eline burdan kacarsin. |
[quote=karnuslu;342440]arif abi başkan olmuş kızar belki beni atar,
topici dolduruyorum diye ortalığı birbirine katar, topic dediğin doldurulmak içindir, durmaz bu kervan, yürür bu katar...[/quote] Rahat duran neden atılsın derim Seri değilde teker teker yaz derim Yazdığın herkes okusun görsün isterim Boşa dolan topici ben neyleyim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:27. |
|