![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[IMG]http://www.exploreturkey.com/images/turkish_cuisine_turkish_coffee_1.jpg[/IMG]
Buyur ablam afiyet olsun , cocuklari bana yolla ben bakem (: |
[QUOTE=gurbet kuşu;490847]negüzel gözünaydın olsun
devamlımı anneannesinde kalıyor[/QUOTE] [COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]EVET BU SENE KARAR VERDI BURALARDA MESLEKI IS BULAMAYINCA ORAYA YANI ANNEMIN YANINA TASINDI ANNEM KARDESIMLE KALIYOR BU YAZIN GITTI 6 CI AYDA: ARAMIZ IKI SAAT CEKIYOR.BEN KÜCÜKLE BURDAYIM SALZBURG DA ONLAR ISE KUFSTEIN`da ALMANYAYA SINIR ROSENHEIM`A[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;490854][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]EVET BU SENE KARAR VERDI BURALARDA MESLEKI IS BULAMAYINCA ORAYA YANI ANNEMIN YANINA TASINDI ANNEM KARDESIMLE KALIYOR BU YAZIN GITTI 6 CI AYDA:
ARAMIZ IKI SAAT CEKIYOR.BEN KÜCÜKLE BURDAYIM SALZBURG DA ONLAR ISE KUFSTEIN`da ALMANYAYA SINIR ROSENHEIM`A[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] anladım sağlık olsun fazla uzak değilmiş yinede |
[QUOTE=Dilsad Hatun;490848][IMG]http://www.exploreturkey.com/images/turkish_cuisine_turkish_coffee_1.jpg[/IMG]
Buyur ablam afiyet olsun , cocuklari bana yolla ben bakem (:[/QUOTE] oh çok güzel görünüyor afferim benden tam not aldın kahveyi bol köpüklü yapmışsın yanındakilerde lokum heralde hemen alıyorum çocuk işini halettim uyudular sonunda zorla yatırdım ama aklımda olsun çok bunalttıkları zaman sana postalayabilirim |
[QUOTE=gurbet kuşu;490856]oh çok güzel görünüyor afferim benden tam not aldın kahveyi bol köpüklü yapmışsın yanındakilerde lokum heralde hemen alıyorum
çocuk işini halettim uyudular sonunda zorla yatırdım ama aklımda olsun çok bunalttıkları zaman sana postalayabilirim[/QUOTE] Estf ablacim her zaman bakarim ayipsin ::) |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
sağolasın hemşerim .
|
[QUOTE=Dilsad Hatun;490857]Estf ablacim her zaman bakarim ayipsin ::)[/QUOTE]
tama sen istedin gönderdiğim zaman tekrar postalamak yok biraz yaramazlar ve didişiyorlar :) :) |
[QUOTE=gurbet kuşu;490860]tama sen istedin gönderdiğim zaman tekrar postalamak yok biraz yaramazlar ve didişiyorlar :) :)[/QUOTE]
3 gardasim var abla onlarla tecrube edinmisimdir sukur :D |
kızlar cümleten iyi geceler Allah rahatlık versin görüşmek üzere :D
|
[QUOTE=Dilsad Hatun;490861]3 gardasim var abla onlarla tecrube edinmisimdir sukur :D[/QUOTE]
tamam tecrübeliysen sorun yok demektir by by |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:31. |
|