Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

Klimasuyu 14.12.2009 00:06

Cevap: Beyler Sohbete Buyurun

[QUOTE=Ötüken;490622]18 günlük uzzzun askerlik boyunca tam 1 paket sigara içtim.Kendime inananmıştım..:D[/QUOTE]

[B][I]15 aylık kısacık bir askerlik dönemimde, bu 15 ayın 12 ayı değil çarşı izni, bir sivil insan bile görmeden geçmesine ve dağlardan başka birşey görmememize rağmen hiç sigara içmedim..:)[/I][/B]

HasreT 14.12.2009 09:21

Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN

günaydın bayanlar................

Dilsad Hatun 14.12.2009 09:41

[B]Günaydin Abla , nasilsin ?[/B]

gönlüm58 14.12.2009 10:02

Günaydın kızlar bugün nasılsınız?

HasreT 14.12.2009 10:30

çok iyiyim ama işim çok yarın misafirim var buray bırakıp işlerimi yapamıyorum
kızlar komşuluk ilişkileriniz nasıl gider gelirmisiniz sık sık görüşürmüsünüz benim komşuların hepsi çalışıyor yalnızca birtanesi arada kapımı çalar hal hatır sorar onun dışında kilerle karşılaştığımız zaman merabalaşırız birde üste yaşlı bi teyzem var orat yaşlı onlada gidip gelmeyiz hepsinden çok memnunumda üsteki teyze balkondan ne bulursa silkeliyor pencereler açık olsada ben kırılmasın diye yapma diyemiyorum penceriyi çok sert bi şekilde kapatıyorum anlasın diye ama hiç anlıyacağı yok napıyım ben sizdede varmı böyle komşu :mad:

gönlüm58 14.12.2009 10:49

Bizim binada 32 daire var 3-4 bayan çalışıyor.Artık günleri,dügünleri v.s düşün.Tabi bunların 5-6 tanesi ile cok samimiyim,digerleri ile ayda bir defa toplu olarak görüşme imkanımız oluyor.Bizim öyle tepemizden aşagıya bir şey çırpan yok:):) olursa ciddi tepkim olur,apartman kültürüne uyum saglıyamıyorsa yaşamamasını tavsıye ederim.BENİM HÜRRİYETİMİN BAŞLADIGI YERDE SENİNKİ BİTER...

HasreT 14.12.2009 10:57

[QUOTE=gönlüm58;490918]Bizim binada 32 daire var 3-4 bayan çalışıyor.Artık günleri,dügünleri v.s düşün.Tabi bunların 5-6 tanesi ile cok samimiyim,digerleri ile ayda bir defa toplu olarak görüşme imkanımız oluyor.Bizim öyle tepemizden aşagıya bir şey çırpan yok:):) olursa ciddi tepkim olur,apartman kültürüne uyum saglıyamıyorsa yaşamamasını tavsıye ederim.BENİM HÜRRİYETİMİN BAŞLADIGI YERDE SENİNKİ BİTER...[/QUOTE]

bizim apartmanda 9 daire var apartman kültürü kuralı diye bişey yok zaten kim kime dımdıma anlıyacağın
aslında kapıya yazı yazmalı halı kilim çırpmayın diye belki işe yarar yeni aklıma geldi

ismail 58 14.12.2009 12:10

Tebrik eder,
başarılarınızın devamını dilerim.
hepinizi tek tek kutluyorum hemşerilerim.

ismail 58 14.12.2009 12:12

[QUOTE=YILDIRIM;490867][B][I]15 aylık kısacık bir askerlik dönemimde, bu 15 ayın 12 ayı değil çarşı izni, bir sivil insan bile görmeden geçmesine ve dağlardan başka birşey görmememize rağmen hiç sigara içmedim..:)[/I][/B][/QUOTE]

Degerli hemşerim,
helal olsun hemde bu coğrafyada, dağyolunda nasıl içmeden durabildin gerçekten takdir edilecek bir durum.
sigarayı bırakacak olan arkadaşların senden tavsiye almaları şart.

gönlüm58 14.12.2009 13:09

Olabilir hatta yöneticisi ile görüş caydırıcı cezalar verilsin.:):):)Hele ben bir cam siliyim,üsteki halı çırpsın ondan sonra ona Allah yardım etsin.:):):)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:08.