![]() |
|
--->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
[QUOTE=Halil_58;268965]Aralıkta askeriz o zaman öyle mi yani?[/QUOTE]
bilmiyorum hayırlısı inşallah daha karar veremedim ne zaman gideceğime ? |
ECCÜKDE GÜLEK
Iki adam muhabbet yapiyormus. Ne muhabbeti demisler, geyik muhabbeti demisler. Ne geyigi demisler, Ren geyigi demisler. Ne reni demisler, el fRENi demisler. Ne eli demisler, hanimeli demisler. Ne hanimi demisler, ev hanimi demisler. Ne evi demisler, dag evi demisler. Ne dagi demisler, Agri Dagi demisler. Ne agrisi demisler, bas agrisi demisler. Ne basi demisler, kusbasi demisler. Ne kusu demisler, muhabbet kusu demisler. Ne muhabbeti demisler GEYIK muhabbeti demisler. |
GÜMÜŞDERELİ VE TÜM POLİSLERİMİZE
TÜRK POLISIYIM Huzurun kartal misali, Keskin gözlü bekçisiyim. Kanunlarin temsilcisi, Atatürk ün elçisiyim. Askim huzur sevdam güven, Güven dostum bana güven, Insan haklarini öven, Adaletin öncüsüyüm. Ar namustur üniformam, Sereflidir toz kondurmam, Vicdansiza göz açtirmam, Milletimin gözcüsüyüm. Yaklasirim sevgisiyle, Bir Annenin sefkatiyle, Ömer in adaletiyle, Devletimin sözcüsüyüm. Gece gündüz ayaktayim, Huzurluysan rahattayim, Gurur ile sihhattayim, Emniyetin ölçüsüyüm. Der Yapalak laf gerisi, Bin gönülde Türk polisi, Sevgi tüter mesalesi, Sönmeyen Türk polisiyim. ALİ YAPALAK |
[QUOTE=yiğidoturan;269008]GÜMÜŞDERELİ VE TÜM POLİSLERİMİZE
TÜRK POLISIYIM Huzurun kartal misali, Keskin gözlü bekçisiyim. Kanunlarin temsilcisi, Atatürk ün elçisiyim. Askim huzur sevdam güven, Güven dostum bana güven, Insan haklarini öven, Adaletin öncüsüyüm. Ar namustur üniformam, Sereflidir toz kondurmam, Vicdansiza göz açtirmam, Milletimin gözcüsüyüm. Yaklasirim sevgisiyle, Bir Annenin sefkatiyle, Ömer in adaletiyle, Devletimin sözcüsüyüm. Gece gündüz ayaktayim, Huzurluysan rahattayim, Gurur ile sihhattayim, Emniyetin ölçüsüyüm. Der Yapalak laf gerisi, Bin gönülde Türk polisi, Sevgi tüter mesalesi, Sönmeyen Türk polisiyim. ALİ YAPALAK[/QUOTE] Teşekkürler turan abi kocaeliden izmire selamlar. |
[B][I][COLOR="Red"]Settar Kardeşim Tokat'a tayin oldu. Tokat'taki görevinde başarılar dilerim. Kardeşim Allah yolunu ve bahtını açık etsin...
[/COLOR][/I][/B] |
İşte size Mematinin türküsü...
[URL="http://www.vidivodo.com/150802/mematinin-turkusu-yeni-versiyon"]http://www.vidivodo.com/150802/mematinin-turkusu-yeni-versiyon[/URL] |
settar canım yeni görev yerin hayırlı olsun,
|
merhaba setarım yeni görev yerin hayırlı olsun
|
[QUOTE=Halil_58;268965]Aralıkta askeriz o zaman öyle mi yani?[/QUOTE]
merhaba halil canım nasılsın nevar neyok setarda geliyi yanına usanmasınız ahmet neyapıyı herkese selamımı söyle |
Aleykümselam Ali amca sen ne yapıyon nasılsın.Bu tarafa gelmiyor musun...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:49. |
|