![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;469670]Birileri çıkıp bir şeyler yapar,
Hedef doğru iken bir anda sapar, Kıskançlık yüzünden kıyamet kopar, İlkel dönemlerde çağımız bizim. Ben buyum deyince değilsin derler, Kalkmak istedikçe eğilsin derler, Dirliği düzeni dağılsın derler, Başa çorap ördü tığımız bizim. Fitne fesat varsa insanı oyar, Adını sanını değişik koyar, Çok iyi ressamdır renklere boyar, Kirli suda yüzer kuğumuz bizim. Kötülük bilmeyen temiz insandım, Karşıma çıkanlar aynıdır sandım, Ama çekilmiyor artık usandım, Masuma atılır ağımız bizim. Ben de bir insanım yeterli olsun, İsteyen benimle kafayı bulsun, Artık uğraşamam sesim duyulsun, Çok çabuk karardı göğümüz bizim. Yanlışa yönelmem bir tek hizam var, İpek böceğiyim küçük kozam var, Anlatamadığım ne çok gizem var, Ölsen de uğraşır sağımız bizim. sivaBURs’um içim öze dönüyor, Kavruldu yüreğim köze dönüyor, Bu şiir tükenen söze dönüyor, Sustum mutlu olsun çoğumuz bizim.[/QUOTE] [B][I]Şiirde ustasın, gönülde derman, Ozana işlemez verilen ferman, Sandalli kardeşin sözüne kurban, Şiirle yeşerir bağımız bizim. [/I][/B] |
ağzınıza yüreğinize sağlık kardeşlerim
vallahi bu sitede çok güzel yaa teşekkürler yazanlara. |
[B]sandallı da gelmiş ozanlar coşmuş
salim duyar duymaz buraya koşmuş çala çala sazım çalmaktan coşmuş bizim dostlarımız olmanız yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469716][B]sandallı da gelmiş ozanlar coşmuş
salim duyar duymaz buraya koşmuş çala çala sazım çalmaktan coşmuş bizim dostlarımız olmanız yeter[/B][/QUOTE] Selam ile başlayalım söze biz, Sılaya takılmış ayrılır mı öz, Geçse bahar yazım gelse yine güz, Senin bıraktiğin iz bana yeter. |
[QUOTE=sandalli;469724]Selam ile başlayalım söze biz,
Sılaya takılmış ayrılır mı öz, Geçse bahar yazım gelse yine güz, Senin bıraktiğin iz bana yeter.[/QUOTE] [B]ve aleykum selam diyelim sana bugün neşeliyim değmeyin bana dostumu unutmam neylerim diye bize dost diyen dillerin yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469725][B]ve aleykum selam diyelim sana
bugün neşeliyim değmeyin bana dostumu unutmam neylerim diye bize dost diyen dillerin yeter[/B][/QUOTE] Hayırlar getirsin sana da cuma, Sevgili üstüne olur mu kuma, Yaşanan güzellik gitmesin güme, Senin söylediğin söz bana yeter. |
[QUOTE=sandalli;469726]Hayırlar getirsin sana da cuma,
Sevgili üstüne olur mu kuma, Yaşanan güzellik gitmesin güme, Senin söylediğin söz bana yeter.[/QUOTE] [B]bugün cumadır gözlerim doldu sandallı gelmiş bayramım oldu buraya yapayım bir gecekondu beraber bi kahve içmemiz yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469727][B]bugün cumadır gözlerim doldu
sandallı gelmiş bayramım oldu buraya yapayım bir gecekondu beraber bi kahve içmemiz yeter[/B][/QUOTE] Gecekonu yasak vazgeç sen gardaş, Gönlümü gönlüne eyleyim yoldaş, Calişir yaşamaz yiğido beleş, Başkente bir çukur kaz bana yeter. |
[QUOTE=sandalli;469728]Gecekonu yasak vazgeç sen gardaş,
Gönlümü gönlüne eyleyim yoldaş, Calişir yaşamaz yiğido beleş, Başkente bir çukur kaz bana yeter.[/QUOTE] [B]yapamaz olduk bir gecekondu üşürüm başkentte ellerim dondu sılayı özlerim gözlerim doldu beni buralara gömmeyin yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469730][B]yapamaz olduk bir gecekondu
üşürüm başkentte ellerim dondu sılayı özlerim gözlerim doldu beni buralara gömmeyin yeter[/B][/QUOTE] Gurbette kalmasın ölümüz bizim, Sılayı çağırır dilimiz bizim, Hakk´tan ayrılmasın yolumuz bizim, İslami yaşıyan öz bana yeter. |
[QUOTE=sandalli;469732]Gurbette kalmasın ölümüz bizim,
Sılayı çağırır dilimiz bizim, Hakk´tan ayrılmasın yolumuz bizim, İslami yaşıyan öz bana yeter.[/QUOTE] [B]ölümü aklımdan çıkaramıyom gurbet özlemini bitiremiyom dosları hatırdan çıkaramıyom her sabah bi selam vermeniz yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469733][B]ölümü aklımdan çıkaramıyom
gurbet özlemini bitiremiyom dosları hatırdan çıkaramıyom her sabah bi selam vermeniz yeter[/B][/QUOTE] Ozanım dilinden dökersin balı, Sen yiğit adamsin anlarsın halı, Bu garip dostunun uzundur yolu, Müsade verecek söz bana yeter. |
[QUOTE=sandalli;469734]Ozanım dilinden dökersin balı,
Sen yiğit adamsin anlarsın halı, Bu garip dostunun uzundur yolu, Müsade verecek söz bana yeter.[/QUOTE] [B]müsade senindir ozanım benim yolun açık olsun gönlümüz senin kavuşursak birgün tutarım elin bizi özlemeyen dost bana yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469736][B]müsade senindir ozanım benim
yolun açık olsun gönlümüz senin kavuşursak birgün tutarım elin bizi özlemeyen dost bana yeter[/B][/QUOTE] Hoşça kal kardeşim selamla yaşa, Her şeyler geliyor hayatta başa, Ozanın sözüyle sitemiz coşa, Gönlünde çalınan saz bana yeter, |
[QUOTE=sandalli;469737]Hoşça kal kardeşim selamla yaşa,
Her şeyler geliyor hayatta başa, Ozanın sözüyle sitemiz coşa, Gönlünde çalınan saz bana yeter,[/QUOTE] [B]güle güle dedik bugünde sana aklına düşersek hatırla diye arif ozanımda gelse sofraya toplanıp sohbet etmemiz yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469738]
[B]güle güle dedik bugünde sana[/B] [B]aklına düşersek hatırla diye[/B] [B]arif ozanımda gelse sofraya[/B] [B]toplanıp sohbet etmemiz yeter[/B][/QUOTE] Sohbetiniz neşeniz bol olsun Kalbiniz aşka sevgiye doysun Sofranız konukla dostla dolsun Bana bir yudum sevgi yeter |
[B]hoş geldin ozanım sende buraya
olmazki muhabbet dolu yüreğe alayım kovayı gideyim dereye banada bir selam vermeniz yeter[/B] |
[B][I]Bir Selam da HaZaN bacınızdan[/I][/B]
[B][I]Sohbetinize eksik olmasın gönlünüzden.[/I][/B] [B][I]Neşe, huzur düşmesin yüzünüzden,[/I][/B] [B][I]Banad burda ufak bir yer vermeniz yeter.[/I][/B] |
[B]hazan bacım gelmiş aleykum selam
recep abi nerde bakamda bulam eğer küstü ise gönlünü alam uzaktan bi selam vermeniz yeter[/B] |
[B][I]Eski Muhtara Mektup
Sen gittin gideli değişti işler, Yetim hakkı yiyen bey oldu muhtar, Karardı gönüller, sevgisiz döşler, Namussuz yaşamak huy oldu muhtar. Çalsa da çırpsa da utanmaz yüzü, Işığa bakmaktan kızarmış gözü, Hakk ı anmaz asla yalandır sözü, Bütün değerleri zay oldu muhtar. Sormuyor zenginler yoksul halini, Kestiler gidilmez hayır yolunu, Mevlayı zikirden çekti dilini, Hacılar, hocalar toy oldu muhtar. Eşekler at oldu attı semeri, Anadan, babadan yoktur haberi, Belli değil artık, bayanı, eri, Vatanımda kızlar bay oldu muhtar. Şaşırır gelenler burası nere, Villa yapa yapa kapandı dere, Bütün değerleri atmışlar yere, Karanlık yüzlüler ay oldu muhtar. Unutulup gitti, din ile iman, Namaz kıldırıyor parayla imam, Bütün ufukları kapladı duman, Ormanlar yakılıp köy oldu muhtar. Yalanla dolanla doldu içimiz, Allah´a kalmıştır bizim işimiz, Siyasete girdi, dostla eşimiz, Sadece kaygısı oy oldu muhtar. Siyahi diyor ki kara bahtımız, Yıklıdı yerlere namus tahtımız, Boşuna geçiyor yine vaktimiz, Bu zamanda yıllar ay oldu muhtar. Hasan Ilter[/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;469772]
[B][I]Bir Selam da HaZaN bacınızdan[/I][/B] [B][I]Sohbetinize eksik olmasın gönlünüzden.[/I][/B] [B][I]Neşe, huzur düşmesin yüzünüzden,[/I][/B] [B][I]Banad burda ufak bir yer vermeniz yeter.[/I][/B][/QUOTE] Aleyküm selam Salim le Hazan Güzel kalp vermiş size yaradan Hep bekleriz severiz sizi candan Gönülden uzak olmamak yeter |
[QUOTE=arifcoskun;469784]Aleyküm selam Salim le Hazan
Güzel kalp vermiş size yaradan Hep bekleriz severiz sizi candan Gönülden uzak olmamak yeter[/QUOTE] [B][I]Arif abim insanların ölçer, biçer,;)[/I][/B] [B][I]Salim abi teşekkür eder kaçar,[/I][/B] [B][I]Yazmaktan hemen de bıkar :)[/I][/B] [B][I]Ozanlar atışmasına cevap ver yeter :D[/I][/B] |
[B]işte geldim kaçarmıyım buradan
kar yağıyor su getirin bacadan az yazarım bazen dilden heceden ankarada maça geliver yeter[/B] |
[QUOTE=Salim58;469841][B]işte geldim kaçarmıyım buradan[/B]
[B]kar yağıyor su getirin bacadan[/B] [B]az yazarım bazen dilden heceden[/B] [B]ankarada maça geliver yeter[/B][/QUOTE] [B][I]Hoşgeldin der garip HaZaN ,[/I][/B] [B][I]Çenesi düşer naparsın o zaman.[/I][/B] [B][I]Kusuruma bakmassın büyük ozan.[/I][/B] [B][I]SultanAhmet'i ziyarete gel yeter .[/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]selam ozanlarım nasılsınız bugün
kim ne yazmış bakarım hergün halimi sorsanız ne vardı bügün bir selam ,bir kelam etseniz yeter[/COLOR][/B] |
[B]ozanlar çoğalmış bize yer yoktur
yeni yemek yedik karnımız tokdur bi tatlı yapacak kronik yoktur hazan bacım çayı demlesin yeter[/B] |
[B][COLOR=darkorange]mangal yaparken beni anmassın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]tatlıya gelince dersin kronik yapsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]öyle yağma yok avucunu yalarsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]pastaneden al bir porsiyon sana yeter :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;469869][B][COLOR=darkorange]mangal yaparken beni anmassın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]tatlıya gelince dersin kronik yapsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]öyle yağma yok avucunu yalarsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]pastaneden al bir porsiyon sana yeter :D[/COLOR][/B][/QUOTE] arayım dedim cley aratmaz etleri yedi bana bırakmaz bidaha olursa bekleriz biraz gelmessen üzülmek banada yeter |
[B]osman abim dolaşıyor burada
ozanları keşfediyor heralde bana akşam oldu artık burada selamım alırsan bu bana yeter[/B] |
ozanları bu gün dargın gördüm
sandallıyı bir güzele vurgun gördüm seva bursu biraz yorgun gördüm bazen hatırlayın o bana yeter sitede işler biraz karışmış kimi küsülü kimi barışmış herkes güzel yarışmış şen olun calarım o bana yeter birlik olun artar gücünüz aranıza katılmış hazan bacımız paylaşılıyor tatlımız acımız sizler mutlu olun o bana yetr salim arif coşkun goramaz herkes rüyasını dogru yoramaz diyarim yaşlandı size eremez arada bir yazın o bana yeter |
Akşam oldu yine kapladı hüzün,
İçimde karanlık, hayalde yüzün, Aşkın hasret yönü kaplamış özüm, Serimden aşağı düşmüyor neden? |
selamın başım üstüne delik taşlı
edepli erkanlı çok agır başlı diyari babanın gözleri yaşlı hasretim sılama bir görsem yeter |
[B][I]Konularda birbirini üzerler
Sonrada gelmez küserler Siteden ayrılır küserler Sandalli ozan küsmüyor neden?:)[/I][/B] |
[LEFT]Hayat bir derya bizler birer ırmak
Alır sürükler bizi uzaklara çok ırak Gel sende şu Arif gardaşına bir bak Arada bir hal hatır sorsanız yeter[/LEFT] |
[QUOTE=YILDIRIM;469917][B][I]Konularda birbirini üzerler
Sonrada gelmez küserler Siteden ayrılır küserler Sandalli ozan küsmüyor neden?:)[/I][/B][/QUOTE] Ben de küsüyorum at ile kurda, Dağıldı düzenim oldu bak hurda, Uzağım dostlardan uğramam yurda, Hüsransız bir günüm geçmiyor neden? |
[B][I]Sandalli ozan bırak kurdu kuşu
Atışırken ocakta unutma aşı:) Sarı yengeye götür ver maaşı Kadınlar israf yapmıyor neden?[/I][/B] |
[B]Hayvanlar alemi ilgimi çekti,
Uzaktan bir çakal sertçe bir baktı, Korkudan gözümden yaşlarım akti, Bunlar insan, hayvan seçmiyor neden. [/B] |
[B][I]Ben de çok hoşlanırım hayvanlardan
Bazıları kaliteli oluyor bazı insanlardan Artık azaldık ses çııkmıyor ozanlardan Günden güne tükeniyoruz neden?[/I][/B] |
[B]Tükenmek değil bu yeniden doğuş,
Emir verdi şefi git onla dövüş, Cley hapse attı dar geldi koğuş, Yeniden kapıyı açmıyor neden? [/B] |
[B][I]Ömrümüz geçti Brüksel kapılarında
Başlarımızın kişiliğinde var yapılarında Muhsin başkan gibi adamlarında Ömrü fazla uzun sürmüyor neden?[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:38. |
|