![]() |
|
--->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yok yok bilmedin ben geldim
o uyuya kalmis herhalde olsa olsa bayagi derin uykudur bu :D benden sonra murat gelir[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=Sweetgirl;333687][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yok yok bilmedin ben geldim
o uyuya kalmis herhalde olsa olsa bayagi derin uykudur bu :D benden sonra murat gelir[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Murat annesinden izin alamadı herhal Ben geldim.......................... Benden sonrada Ablam gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ask olsun murata yaa inanmiyorum
bizi unuttu demekki neseeee benden sonrada siz gelin yine :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=Sweetgirl;333727][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ask olsun murata yaa inanmiyorum
bizi unuttu demekki neseeee benden sonrada siz gelin yine :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Sizderken.....? kimi çağırdığınızı belirtin de.:) Benden sonrada Büyük ablam gelsin..................:) |
evet geldim kardesim. ne oldu ne var neden cagirdiniz? bence simdi dart_yamtar kardesim gelir beni kirmaz demi?
|
--->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=sevgim 58;333756]evet geldim kardesim. ne oldu ne var neden cagirdiniz? bence simdi dart_yamtar kardesim gelir beni kirmaz demi?[/QUOTE]
Estafurullah arkadaş neden sizi kırayım Geldim ya..... Benden sonrada Sivett gelsin bari.................. |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]geldim geldimmm
benden sonrada sevgim gelsin :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
,ben gelsem olmaz mı benden sonra gelsin sevgim.....
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]sevgim gelecek diye cok bekledim ama gelmedi
bakkk benn geldim simdide yine turkuaz gelir [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Ben geleyim sonrada yatam yarın iş günü malum benden sonra sen gel sweet tamam mı :D[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:43. |
|