Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

doğan bulut 15.12.2009 08:58

Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN

iyi sohbetler bayanlar

seva 15.12.2009 12:30

Benim hayatımda değişen bişey yok aynı bayanlara selam olsun arkadaşlar siz sorun ben cevaplayım ben kendi kendime bişey anlatmam....

seva 15.12.2009 12:34

Cevap: Beyler Sohbete Buyurun

Merhaba baylar nasılsınız iyisiniz inş ben bayan olarak hatırınızı sorayım dedim :D

ayten58 15.12.2009 12:34

hoş bulduk canım sivaslı teşekkür ederim
seva pek memnun olmadı döndüğüme ama benim için beni sevenler önemli
onları daha fazla bekletmek istemedim.

Salim58 15.12.2009 12:36

[B]vay sağol okey oynayacağız eksik var..:D[/B]

ayten58 15.12.2009 12:36

merhaba beyler muhabbetiniz daim olsun arada girerim bak kovmayın bozuşuruz haaa.

seva 15.12.2009 12:44

[QUOTE=ayten58;491576]hoş bulduk canım sivaslı teşekkür ederim
seva pek memnun olmadı döndüğüme ama benim için beni sevenler önemli
onları daha fazla bekletmek istemedim.[/QUOTE]

Hoşgeldin ablacım seni aramızda gördüğüme çok sevindim.....

ayten58 15.12.2009 12:53

teşekkür ederim seva biliyosun seni çok severdim neden cleyle birlik oldun bana ceza konusunda cleyin haksız olduğunuda biliyosun naaptım ben sana sevacım haa beni ne kırdın değdimi buna cleyi ben muhataba bile almıyorum benim için cley varmış yokmuş hiç fark etmez anlıyosun dediklerimi dimi .

seva 15.12.2009 12:57

[QUOTE=ayten58;491599]teşekkür ederim seva biliyosun seni çok severdim neden cleyle birlik oldun bana ceza konusunda cleyin haksız olduğunuda biliyosun naaptım ben sana sevacım haa beni ne kırdın değdimi buna cleyi ben muhataba bile almıyorum benim için cley varmış yokmuş hiç fark etmez anlıyosun dediklerimi dimi .[/QUOTE]

Özür dilerim ama cleyleyin cezalandırdığını bilmiyordum ki...

HaZaN 15.12.2009 12:58

[B][I]Gurbek kuşu öncelikle böyel bir konu açtığın vr gurbetçilerimizi buraya topladığın için çok teşekkür edrim, Rabbim yavruların san bağışasın ben de İstanbul'dan katılıyorum aranıza, evliyim; 12 yaşında bir oğlum ve 11 yaşında bir kızım var her ne kadar çok uzaklarda olmasam da siziler gibi bende memleketimden uzaklardayım. ALLAH bütün gurbetçilerimize sabırlar versin.[/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:59.