![]() |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=serhat3358;210502][B][COLOR="Black"]Çok güzel yazmışsın Tebrikler sana,
Sakın ha dolu yaşadığını sanma; Dolu bir çerçeve bekliyorsun ya, Hiç değilse bari kendini kandırma Hangi sözün merhem oldu yaraya, Boş boş konuşuyorsun Hangi fikrin ışık tuttuda insanlığa, Zavallı muma laf atıyorsun... [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Kendi kendini tebrik ediyorsun Biraz daha sabredemiyormusun Birakda biz sözlerine tebrik edelim Yazdiklarina hak verelim[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=jakobieen;210501][COLOR="Blue"][B]serdari bulmuşun acemi aşığı atış bakalım
dua et finaller başladı bunalımlardayım tadını çıkar bensizliğin rahat rahat yaz aşıkların kralının dönmesine kaldı az biraz [/B][/COLOR][/QUOTE] [B]Hergeleni marş ile uğurlarız, Sanada bir marş ayarlarız, Biz ne krallar gördük, Yıldız gibi ama sönük.[/B] |
-->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;210475][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben tebrik etmesinide bilirim takdir etmesinide
Köyler bitdi diyorsun, benim köyüm hani nerde Ben siteye sadik olamamisim, sen ise görevine Bence sen dön en iyisi su kalan köylerine..... Bir bilsen bende daha ne marifetler var Bilmezsen daha iyi, sonra edersin nazar Gel yapalim artik seninle bir anlasma Bana yetisemezsin, bosa satasma[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Hala havanda su dövüyorsun, Sweetgirl boşa çırpınıyorsun, Köyüm köyüm deyip yola düşmüşsün, Kimbilir köymü mezramı onuda bilmiyorsun. Mağrifetlimisin değilmisin bilemiyorum, Burdan pek öyle gözükmüyor, Anlaşmaya ihtiyac duymuyorum, Çünkü geride bıraktığımın peşine koşmuyorum. [/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=SivasLady;210492][B]Korkmayacaksin ustasiyim diyenden
Atisacaksin!!! Anlayacaksin Asik dilinden Katilacaksin sende heryerden Bak Asik Serdari ugrasir Sweet`len :) Satirlarda artmis birden :rolleyes: Düsün tasin, cik bu isin icinden Her zaman kolay yazarken Bu günlerde sözcükler dökülmez dilimden[/B][/QUOTE] [B]Sana ne oldu hayırdır LADY, Dut yemiş bülbüle döndün sesin kesildi, [COLOR="Red"]SİTEMİZİN OZANLARI[/COLOR]nın mimarı sensin, Harbi sen söylesene sen nerelerdesin? Lütufkar sözlerine teşekkür ederim, "Bir mukabil" sözünü peşine eklerim, Fazla bekletme çağır ilham perilerini, Atışma eğlencesine senide beklerim. [/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=serhat3358;210496][B][COLOR="Navy"]Bu dünya yalandır,kanmayasın
Mal ile mülk ile aldanmayasın, Boş yaşayıppta bir gün geride Bom boş bir çerçeve bırakmayasın. Sözlerin merhem olsun yaraya, Sakın ha boş konuşmayasın; Fikirlerin ışık olsun tüm insanlığa Dibini aydınlatamayan mum olmayasın. Kimseyi hor görüp de aşağılamayasın, Ata nı ceddini her daim saymalısın; Sapı kendinden olan ağaç misali, Sakın ha bir balta olmayasın...[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Öğütkar şiirini dikkatle okudum, Yüreğinin sesini taaa buralarda duydum, Son dörtlüğün nasihat olsun gençliğe, Selam söyle o dopdolu gönlüne... :)[/B] |
-->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;210475][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben tebrik etmesinide bilirim takdir etmesinide
Köyler bitdi diyorsun, benim köyüm hani nerde Ben siteye sadik olamamisim, sen ise görevine Bence sen dön en iyisi su kalan köylerine..... Bir bilsen bende daha ne marifetler var Bilmezsen daha iyi, sonra edersin nazar Gel yapalim artik seninle bir anlasma Bana yetisemezsin, bosa satasma[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] ATIŞMASINI İYİ BİLİYORSUN AMA [COLOR="Red"]SERD@R DAYIMLA[/COLOR] FAZLA ATIŞMA YİĞİTLİK EDİP ÇIKMA MEYDANA BENİM GİBİ BİR [COLOR="Red"]ÇILGIN[/COLOR] BULURSUN KARŞINDA SANA KİM YETİŞMEK İSTİYOR [COLOR="Red"]SWEET[/COLOR] SEN BİZE YETİŞMEK İÇİN DUA ET ZATEN YETİŞEMEYECEĞİN İÇİN GEL ŞİMDİDEN PAŞA PAŞA TEBRİK ET BİZ [COLOR="Blue"]MERSİN DE[/COLOR] [COLOR="Red"]SİVASLIYIZ[/COLOR] HERKEZE MEYDAN BIRAKMAYIZ ÖNÜNE GELEN ATIŞIRSA BİZDE BUNUN ALTINDA KALMAYIZ |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Arıyor lady hem okuyup yazanı
Bulur benim gibi bir aynalı sazanı Gaza getiriyor: "abi şiir yaz" Belki de oluruz bu sitenin ozanı :D :) ;) |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=ahmet kaya 58;210567]Arıyor lady hem okuyup yazanı
Bulur benim gibi bir aynalı sazanı Gaza getiriyor: "abi şiir yaz" Belki de oluruz bu sitenin ozanı :D :) ;)[/QUOTE] [B]Ahmet abim der ben anlamam Iki satirdan fazla yazamam Ben ise bahanelere kanamam :) Herkese yazdirmadan rahat olamam[/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=SivasLady;210569][B]Ahmet abim der ben anlamam
Iki satirdan fazla yazamam Ben ise bahanelere kanamam :) Herkese yazdirmadan rahat olamam[/B][/QUOTE] Yazmadan önce şiirleri ettim takip, sweet ile lady kurmuşlar bir ekip,:D erkeklere karşı atışmalar var, bari biz de onlara olalım rakip.:rolleyes: |
--->: -->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=garibo58;210548]ATIŞMASINI İYİ BİLİYORSUN AMA
[COLOR="Red"]SERD@R DAYIMLA[/COLOR] FAZLA ATIŞMA YİĞİTLİK EDİP ÇIKMA MEYDANA BENİM GİBİ BİR [COLOR="Red"]ÇILGIN[/COLOR] BULURSUN KARŞINDA SANA KİM YETİŞMEK İSTİYOR [COLOR="Red"]SWEET[/COLOR] SEN BİZE YETİŞMEK İÇİN DUA ET ZATEN YETİŞEMEYECEĞİN İÇİN GEL ŞİMDİDEN PAŞA PAŞA TEBRİK ET BİZ [COLOR="Blue"]MERSİN DE[/COLOR] [COLOR="Red"]SİVASLIYIZ[/COLOR] HERKEZE MEYDAN BIRAKMAYIZ ÖNÜNE GELEN ATIŞIRSA BİZDE BUNUN ALTINDA KALMAYIZ[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Öncelikle hosgelmissin gardas Mersine selam olsun benden arkadas Gelir gelmez bilmemki neden beni bulursun Benimle fazla yarisma, yazikdir sana yorulursun Atisacak birini bulamadim diye sakin küsme Sende gel, seninlede atisirim hic merak etme Bende, bizden baska kimse buralara yazmicak sandim Ama ASIK’likmi yoksa Serdar’in avukatliginimi yaparsin anlamadim Hatirlatmana gerek yok, tebrik edecegimi ederim Zamani gelince takdir eder sesimi keserim Ama daha icimden hevesi gecmedi Kimse daha yoramadi bu Sweeti [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:46. |