![]() |
Cevap: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
25. yaşımı yaşarken hala erken diyorum..Az hayatımı yaşayayım dırdırsız..
Halı saha maçına,Sivas'ın maçına,kahveye,gezmelerime hesapsız çıkmak istiyorum bir müddet daha..:) |
[QUOTE=Yiğiter;464613]25. yaşımı yaşarken hala erken diyorum..Az hayatımı yaşayayım dırdırsız..
Halı saha maçına,Sivas'ın maçına,kahveye,gezmelerime hesapsız çıkmak istiyorum bir müddet daha..:)[/QUOTE] AŞKOLSUN NEDEN BAYANLARIN NE DIRDIRI OLUYOMUŞ :( BAYANSIZ HAYAT ÇEKİLMEZZZ |
[QUOTE=KARAMELLL58;464616]AŞKOLSUN NEDEN BAYANLARIN NE DIRDIRI OLUYOMUŞ :( BAYANSIZ HAYAT ÇEKİLMEZZZ[/QUOTE]
Hiç olmaz yahu bana öyle geliyor..Bayan ve dırdır kelimeleri hiç bir araya gelir mi?:D |
erkekler 28 - 30 dan önce evlenmesin akılları bi karış havada oluyor :D
bayanlarda 23-27 iyi gibi ;P |
[QUOTE=Ayşegül1967;464796]erkekler 28 - 30 dan önce evlenmesin akılları bi karış havada oluyor :D
[B]bayanlarda 23-27 iyi gibi ;P[/B][/QUOTE] Onların da 23'ten önce akılları mı olmuyor? :) |
[QUOTE=Yiğiter;464829]Onların da 23'ten önce akılları mı olmuyor?
:)[/QUOTE] yok akılları oluyorda aile olmanın sorumluluğu olmuyor...sorumsuz oluyorlar kısaca :D |
[QUOTE=Yiğiter;464613]25. yaşımı yaşarken hala erken diyorum..Az hayatımı yaşayayım dırdırsız..
Halı saha maçına,Sivas'ın maçına,kahveye,gezmelerime hesapsız çıkmak istiyorum bir müddet daha..:)[/QUOTE] sen şimdiden light erkek moduna girmişsin yiğiter :D |
Eşim taşfırın kadınım deyip benden habersiz,izinsiz, özgür takılmasın da ben light olurum..:D
|
[B]Bence bi bayan için ideal yaş 23 =)
Erkek : En az 24 =)[/B] |
erkek 2000 kadın 190 :)))
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:33. |