Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32179)

Urumçi 19.12.2009 21:48

Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

[QUOTE=demirkan;493206]Bir ak partili olarak ben de chp ye oy verenlere şaşırıyorum:)
Bu chp nin başındakiler nerdeyse chp'nin başında öbür dünyaya gidecekler:) yaş ortalamaları 70 küsür olduğu halde bu ülkeye ne çivi çakmışlar o bile meçhul:)[/QUOTE]

Akp ve Chp'nin yaş ortalaması 55'dir
MHP meclisteki en genç partidir yaş ortalaması 52 olarak.

Bu istatistikler 2007 seçiminden sonra derlenmiştir (+2 koy ortalamara ulaş)

ikinci olarak sen oğluna gemiler alan, karısına pırlantalar takan, elin sapığı berlusconi ile kanka olan, her ......ktan teyyarede amerika'ya koşup icazet alan, ülkenin sosyal düzeyini her geçen gün daha kötüye sürüklerken, fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapan, işçiyi, emekliyi, gaziyi, şehidi, sağlıkçıyı, esnafı kısacası tüm halkı malül eden ve en nihayetinde halkı bölen bir başkanı olan partiye nasıl oy veriyorsun o da ayrı mevzu...

goramaz 19.12.2009 22:14

hala karar veremedim saadetin son günlerdeki performansını beğenmiyorum.yine de bir numaram

Urumçi 19.12.2009 22:36

Saadeti bende destekliyordum Numan Hocayı epey bir takip ediyordum ama şu açılımdaki tutumu değiştirdi bu durumu.

Açılımı sosyalistler, kürtçü yazarlar dışında destekleyen tek akp dışı siyasi oluşum olması biraz temkinli yaklaşılması gerektiğini düşündürüyor...

goramaz 19.12.2009 22:53

[QUOTE=Urumçi;494192]Saadeti bende destekliyordum Numan Hocayı epey bir takip ediyordum ama şu açılımdaki tutumu değiştirdi bu durumu.

Açılımı sosyalistler, kürtçü yazarlar dışında destekleyen tek akp dışı siyasi oluşum olması biraz temkinli yaklaşılması gerektiğini düşündürüyor...[/QUOTE]

Aslına bakılırsa saadet te bu konuda çizgisini net bir şekilde belirleyemedi.

ismail 58 19.12.2009 22:57

[QUOTE=goramaz;494209]Aslına bakılırsa saadet te bu konuda çizgisini net bir şekilde belirleyemedi.[/QUOTE]

Bu konuda çizgiyi tam belirleyen kim ki,

goramaz 19.12.2009 23:00

şöyle ki abi... açılımı destekleyen tam destekliyor desteklemeyen hiç desteklemiyor..
saadet açılım şöyle gereklidir ya da böyle zararlıdır diye bir beyanda bulunmadı. ya da ben takip edemedim

ismail 58 19.12.2009 23:03

Dese ne olur demese ne olur ki,
küllerinden doğmaya çalışan bir partiyi kim ciddiye alacak.

goramaz 19.12.2009 23:12

abi bu bir duruştur
doğmak istemek ya da istememek değil..
isterse bir kişi olsun haklı olduğuna inandığın davanda bir kişi bile olsan onu savunursun. çoğunluk önemli değil

ismail 58 19.12.2009 23:23

bana olmak yada olmamak, düşünüyorum ohalde varım gibisinden felsefi yaklaşımlarla,
duruşlarla tavırlarla yaklaşıyorsan, Türkiye'nin siyasi süreci hakkında bilgi sahibi olmadığının kanısına varırım.

goramaz 19.12.2009 23:46

valla ne kanısına varırsanız varın...cahil de olabilirm alim de. bilmediklerimi ayağımın altına alsam başım göğe ererdi der sokrates..kaldık ki hiçbir zaman çok bilgili olduğumu iddia etmedim . düşüncem yettiğince dilim döndüğünce birşeyler yazmaya çalışıyorum.
siyasetin de bir felsefesi vardır olmalıdır..

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:59.