![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][I][COLOR=blue]OKULDA ANLADIKCA BASARACAKSIN[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]YASAMDA BASARDIKCA ANLAYACAKSIN[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]GELECEK MUTLU MUTSUZ INANMASANDA[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]GÖZLERIN YASARDIKCA ANLAYACAKSIN ............................[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]güle güle git abi müsade senin
allah rahatlıklar versin diyelim üstünü iyi ört hava gayet serin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yine buyur gel meclisde hazır yerin [/COLOR][/B] |
[B][I][COLOR=darkred]ASK BENIM DAMARLARIMDA DOLASAN BIR ETKI[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000]BEN ASIK OLMAMKI BENIMKI ETKIYE TEPKI :)))))))))))))[/COLOR][/I][/B] |
[quote=seheresma;335758][B][I][COLOR=blue]OKULDA ANLADIKCA BASARACAKSIN[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]YASAMDA BASARDIKCA ANLAYACAKSIN[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]GELECEK MUTLU MUTSUZ INANMASANDA[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]GÖZLERIN YASARDIKCA ANLAYACAKSIN ............................[/COLOR][/I][/B][/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]seher kız başka yerden alıntı yapma tereciye tere satma kaynanana buğuz yapma seni malamat eder almanya ya [/COLOR][/B] |
[B][I][COLOR=purple]KISA BIR ÖYKÜDÜR HAYAT[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#800080]UGRUNA UPUZUN ACILAR CEKTIGIMIZ[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080]KISA BIR TÜRKÜDÜR[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080]BIR KEZ DAHA SÖYLEMEK ICIN DELIRDIGIMIZ................:)[/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR=red]NE ALINTISI KIZ[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff0000]BEN OKUMADIMMI[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]OKUYUPTA AGLAMADIMMI[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]HIC ASIK OLUPTA DAYAK YEMEDIMMI???[/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR=red]madem istemiyon cikar giderim[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff0000]gelmem bir daha rahatsiz e[/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#ff0000]tmem[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]merak etme üzülme emi[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]son yazim olsun sana bu:(((((((((([/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I][/B] |
[B]Sizin uykunuz gelmedi mi ?
Tabii yarın okulunuz yok dimi ? Hadi gidin yatın lütfen hadii Bugunlük bana müsade :D[/B] |
[quote=seheresma;335777][B][I][COLOR=red]madem istemiyon cikar giderim[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff0000]gelmem bir daha rahatsiz e[/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#ff0000]tmem[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]merak etme üzülme emi[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]son yazim olsun sana bu:(((((((((([/COLOR][/I][/B] [/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]istemediğimi nerden çıkardın bilakis gelişinle renk kattın sadece sen biraz kuruntu yaptın kaynanan gelince sen bizi sattın [/COLOR][/B] |
[B][I][COLOR=darkred]KAYNANA KATMA ARAYA[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000]EVDE KAYNANA [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]SITEDE KAYANAN[/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#8b0000]A[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]BUNALDIM ARTIK KAYNANALAR [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]GELDI BANA HEHEHE:)))))[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]TAMAM ARTIK KAYNANA DEMİYOM
GINAĞI GELMİŞ ONDAN SENİ ANLIYOM [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ÇOCUKLARI SENİ ÖPÜYOM KALBİNİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLİYOM [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]herkes bir bir el çekti gitti
galiba artık sözler tükendi kronick in de uykusu geldi bugün ki diyecekleri sona erdiiiiiiiiii[/COLOR][/B] |
[B]Kurtlar Vadisi Geldi ekrana
Herkes gitti tv başına Ne yaparsın işte budur bizim halimiz Yarın gelsin de bi görüşelim.....[/B] |
Dün aksam baktiniz dizi,
Özlettiniz kendinizi, Yalniz biraktiniz bizi, Sitemizin ozanlari. |
[quote=sandalli;336177]Dün aksam baktiniz dizi,
Özlettiniz kendinizi, Yalniz biraktiniz bizi, Sitemizin ozanlari.[/quote] Ben izlemedim sevmem dizi Haydi itiraf edin ektiniz bizi Biz değil Allah affetsin sizi Şmdi gelir ozanlar dizi dizi ;) |
[B][COLOR=darkorange]işte geldim selamlar
herkese iyi akşamlar [/COLOR][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;336185]Ben izlemedim sevmem dizi
Haydi itiraf edin ektiniz bizi Biz değil Allah affetsin sizi Şmdi gelir ozanlar dizi dizi ;)[/QUOTE] Kurtlar vadisini actik, Reklamlar olunca kactik, Yirmi dakka film icin, Seksen dakka reklam baktik. |
İyi akşamlar a dostlar
Hadi serilsin postlar Oynatın kalemleri Boş kalmasın sayfalar |
[B][COLOR=darkorange]kurtlar vadisi dün değilmiydi
kurtlar günü perşembeydi[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yoksa yanılıyormuyum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben mi gününü bilmiyorum [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;336200]İyi akşamlar a dostlar
Hadi serilsin postlar Oynatın kalemleri Boş kalmasın sayfalar[/QUOTE] Post üstünde oturmusum, Kahveleri getirmisim, Ozanlarim nerde kaldi, Ocagida söndürmüsüm. |
[QUOTE=kronick;336202][B][COLOR=darkorange]kurtlar vadisi dün değilmiydi
kurtlar günü perşembeydi[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yoksa yanılıyormuyum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben mi gününü bilmiyorum [/COLOR][/B][/QUOTE] Kurtlar vadisi dünde kaldi, Reklamlari aklim aldi, Onca zaman akip gitti, Ozanlar hemen uykuya daldi. |
Kahveler aslında bahane
Burada sohbet şahane Sizinle olmak yeter Çok mutluyum daha ne |
[B][COLOR=darkorange]hayret benden kahve istemedin[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kahveyide önümüze getirdin [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sana teşekür ederim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]hadi buyrun devam edelim [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
Kahve sicak icilmiyor,
Disari ayaz cikilmiyor, Sitedeki muhabbetten, istesemde gecilmiyor. |
Sivaslılar sitesinde
Seç Lafları liste sende Öyle güzel bir yer ki Geçemezsin istesende |
[B][I][COLOR="Magenta"]Selamlar ben yeniden geldim
Sicak sicak caylar getirdim Tek basina cayin keyfi olmuyor Sizlerle paylasmak istedim[/COLOR][/I][/B] |
Kahırlarını yendin
Bizi şereflendirdin Çayları da getirdin Arkadaşım hoş geldin |
[B][COLOR=darkorange]arif abi niye gelmezssin [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]illa davet mi beklersin seni bekleriz bilmezmisin niye iştiraak etmezsin [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;336227][B][COLOR=darkorange]arif abi niye gelmezssin [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]illa davet mi beklersin [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]seni bekleriz bilmezmisin[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]niye iştiraak etmezsin [/COLOR][/B][/quote] Biraz işim vardı bitmek üzere Arada bakıyorum ben size Sabırsızlanıyorum gelmeye Siz az daha devam edin hele |
[QUOTE=sivaBURs;336226]Kahırlarını yendin
Bizi şereflendirdin Çayları da getirdin Arkadaşım hoş geldin[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Sagolasin, istersen kahir demeyelim Unutulmaz ama hayata devam edelim Sizleride gördüm daha iyi oldum Simdi yine atismalara gelelim [/COLOR][/I][/B] |
Asiklar oturmus diz dize,
Gelin söyleselim biz bize, Kahve, cay hepsi güzel, Türkü söyleyin siz bize. |
[quote=Sweetgirl;336223][B][I][COLOR=magenta]Selamlar ben yeniden geldim[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Sicak sicak caylar getirdim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Tek basina cayin keyfi olmuyor[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Sizlerle paylasayim istedim[/COLOR][/B][/I][/quote] [B][COLOR="DarkOrange"] kahveyi içmeden çay geldi bugün kısmetler ayağımıza geldi hele kahvemi içeyim çayı sonra düşünelim [/COLOR][/B] |
Atışmalar devam etsin son sürat
Her kelimeden çıksın bir murat Dökün içinizi dökün ki rahatlayın Allahım beni sil baştan yarat |
Cay kahveyi karistirdik,
Cerezleri atistirdik, Ozanlar gec kaldilar, Biz bizi yatistirdik. |
[QUOTE=arifcoskun;336232]Biraz işim vardı bitmek üzere
Arada bakıyorum ben size Sabırsızlanıyorum gelmeye Siz az daha devam edin hele[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Ben biliyorum beni gördün kactin Yeniden Asik Sweet gelmis baktin Benimle yarisamayacagini anladin Isim var diyerekden bizi bosladin[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=kronick;336237][B][COLOR="DarkOrange"] kahveyi içmeden çay geldi
bugün kısmetler ayağımıza geldi hele kahvemi içeyim çayı sonra düşünelim [/COLOR][/B][/QUOTE] Biraz aç gözlü gördüm sizi Çay kahve dizi dizi Birini bitirmeden birini alırsın Düşünmüyor musun sen bizi |
[QUOTE=kronick;336237][B][COLOR="DarkOrange"] kahveyi içmeden çay geldi
bugün kısmetler ayağımıza geldi hele kahvemi içeyim çayı sonra düşünelim [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bilirsin ben kahveyi sevmem Caysiz bir hayat düsünemem En az üc demlik günde icerim Sizde bana eslik ederseniz sevinirim[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]sivaburs çok mu çirkinsin
niçin isyan edersin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]güzellik kalpdedir bilirsin sevdiğin seni böyle kabul etsin [/COLOR][/B] |
Karsidan geliyor yigidin hasi,
Gardas ben özledim canim sivasi, Bizlerde nasip olur birgün darisi, Sivasta gezeni kiskaniyorum. |
[QUOTE=sandalli;336239]Cay kahveyi karistirdik,
Cerezleri atistirdik, Ozanlar gec kaldilar, Biz bizi yatistirdik.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Daha vakit erken ne gec kalmasi Simdi Ozanlik vakti, ne cerez atistirmasi Birak cerezi al sazini eline Duysun herkes, vur teline[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:28. |