![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=YILDIRIM;471879][B][I]Öğlen oldu ama hala aşıklar gelmedi
Şu dünyada bir kez yüzüm gülmedi Salim ozan kimle atışacak bilmedi:) Meydan okuyoruz tüm dostlara..!:)[/I][/B][/QUOTE] [B]öğlene çok var daha metinim bitti artık bak birinci oturum bi bardak çay alında oturun ibretle bakarım ben tüm dostlara[/B] |
Meydan okuyanlar yoklar ki burda,
Ben daha acerim sanmayın hurda, Sen iki cümleyi yanyana kurda, Atışırız senle öyle ozanım. |
allahtan sağlıklar dilerim size
sitede gördükçe mutlu oluruz bizde sandallım salimim metinimizle daha nice uzun mutlu yıllar bize |
Bir günüm var beklemekten ay oldu,
Ozanın yazdığı yazı zay oldu, Horozum var horozlara bey oldu, Bir ben bu alemde işe yaramam. |
[QUOTE=sandalli;471995]Meydan okuyanlar yoklar ki burda,
Ben daha acerim sanmayın hurda, Sen iki cümleyi yanyana kurda, Atışırız senle öyle ozanım.[/QUOTE] [B]kim meydan okuyor anlamıyorum kendimden başkasını dinlemiyorum yanyana hiç cümle kuramıyorum herzaman konuşuruz bizde ozanım[/B] |
bugün millet yok kimse yok sitede nedenini aradım ama bulamadım siz ikinizde yetersiniz zaten devaam edin boş verin gelen gelir gelmeyen pişmaan olur.
|
[QUOTE=sandalli;472000]Bir günüm var beklemekten ay oldu,
Ozanın yazdığı yazı zay oldu, Horozum var horozlara bey oldu, Bir ben bu alemde işe yaramam.[/QUOTE] [B]hergün beklemekten bir haller oldu senin horoz başına hergün dert oldu ellerin vatanı sana yurt oldu bir ben bu alemde işe yaramam[/B] |
[QUOTE=guldane;472009]bugün millet yok kimse yok sitede nedenini aradım ama bulamadım siz ikinizde yetersiniz zaten devaam edin boş verin gelen gelir gelmeyen pişmaan olur.[/QUOTE]
[B]sandallı ozanla atışırız biz gelen olmaz ise bakışırız biz ara sıra oturur konuşuruz biz gelen gelir gelmeyenler pişmandır[/B] |
Atışmak isterim ozan ararım,
Kel başımı ihmal etmem tatarım, Dost bulursam yüreğime sararım, Yiğitlikte özü olanlar gelsin. |
[QUOTE=sandalli;472077]Atışmak isterim ozan ararım,
Kel başımı ihmal etmem tatarım, Dost bulursam yüreğime sararım, Yiğitlikte özü olanlar gelsin.[/QUOTE] [B]hoş geldin ozanım diyelim sana yüreğim çok ince kızamam sana bir kahve söyleyim ben şimdi sana bizleri dost bilen herkesler gelsin[/B] |
[QUOTE=Salim58;472078][B]hoş geldin ozanım diyelim sana
yüreğim çok ince kızamam sana bir kahve söyleyim ben şimdi sana bizleri dost bilen herkesler gelsin[/B][/QUOTE] Hoş buldum gardaşım sen sefa geldin, İnsan olanların kıymetin bildin, Bir sözünle kini, nefreti sildin, Salim gibi sözü olanlar gelsin. |
[QUOTE=sandalli;472079]Hoş buldum gardaşım sen sefa geldin,
İnsan olanların kıymetin bildin, Bir sözünle kini, nefreti sildin, Salim gibi sözü olanlar gelsin.[/QUOTE] [B]ayrılık vaktidir salim gidiyor sandallı ozana selam ediyor sivasımda hep gözümde tütüyor bizi kardeş bilen ozanlar gelsin[/B] |
[QUOTE=Salim58;472080][B]ayrılık vaktidir salim gidiyor
sandallı ozana selam ediyor sivasımda hep gözümde tütüyor bizi kardeş bilen ozanlar gelsin[/B][/QUOTE] İnsanın insandan olur mu farkı, Dönmesin vatanda zalimin çarkı, Çalınsın sazları, söylensin şarkı, Sohbetimde gözü olanlar gelsin. |
[B]tüm ozanlara selam ederim
yolum kısa ağlayarak giderim burda kalanları merak ederim bize çay verecek güzeller gelsin[/B] |
[QUOTE=Salim58;472082][B]tüm ozanlara selam ederim
yolum kısa ağlayarak giderim burda kalanları merak ederim bize çay verecek güzeller gelsin[/B][/QUOTE] Güzellikle dolsun günlerle gece, Yazılsın şiirler hep hece hece, Giderse sözlerim dostlarım güce, Söylemeye yüzü olanlar gelsin. |
[QUOTE=sandalli;472083]Güzellikle dolsun günlerle gece,
Yazılsın şiirler hep hece hece, Giderse sözlerim dostlarım güce, Söylemeye yüzü olanlar gelsin.[/QUOTE] [B]gönlüne mutluluk huzurlar dolsun ankaradan almanya'ya selamım olsun tüm kardeşlerim bahtiyar kalsın bizi dost bilecek olanlar gelsin.........[/B] |
[QUOTE=Salim58;472085][B]gönlüne mutluluk huzurlar dolsun
ankaradan almanya'ya selamım olsun tüm kardeşlerim bahtiyar kalsın bizi dost bilecek olanlar gelsin.........[/B][/QUOTE] Barikat gelmiyor sitemiz öksüz, Satardı sitede ucuza öküz, Gelmezse kardeşim bizlerde yokuz, Barikatı bize getiren gelsin. |
hasan abi bagirip durma
duydum sesini artik üzülme öyle kenardan bakipta süzülme canlandi baslik herkes gelsin |
Pazarcıyım alıp alıp satarım,
Bir derdime binbir derdi katarım, Gelmezse ozanlar ben ne yaparım, Gönlünde aşk sazı çalanlar gelsin. |
balyoz mahmuzları vuruşu güzel
mor horozunun duruşu güzel sitede ozanın yarışı güzel salim gitmiş sitede kalanlar gelsin |
ne güzel sözler yazarsınız bizlere
okur okur özenirim sizlere arada bir selam veren sizlere minnettarız bu güzel kardeşlere beceremedim biliyorum ve sizlerden özür diliyorum. |
bül bül olup şakıyanlar
ozana meydan okuyanlar ince egirip sık dokuyanlar baglamayı güzel çalanlar gelsin |
Diyari babanın sesi geliyor,
Yiğit adam her an halden biliyor, Seni görenlerin yüzü gülüyor, Osman abim gibi yiğitler gelsin. |
[QUOTE=sandalli;471995]Meydan okuyanlar yoklar ki burda,
Ben daha acerim sanmayın hurda, Sen iki cümleyi yanyana kurda, Atışırız senle öyle ozanım.[/QUOTE] [B][I] Sandalli ozan sana demedik hurda Cley laf ediyor avatarımdaki kurda Sen de beni Şarkışla'dan git sorda Gel beraber o zaman atışalım...:)[/I][/B] |
Güldane kardeşim hasret Sivas´a,
Doyulmaz vatanda duyulan haza, Uğramasın sana ne bela kaza, Sivas´a özlemler duyanlar gelsin. |
[QUOTE=YILDIRIM;472148][B][I]
Sandalli ozan sana demedik hurda Cley laf ediyor avatarımdaki kurda Sen de beni Şarkış'ladan git sorda Gel beraber o zaman atışalım...:)[/I][/B][/QUOTE] Belli ki kalbinde yanıyor ışık, Bulunmaz burada ben gibi aşık, Pilavdan dönerse kırılsın kaşık, Atışacak sözü olanlar gelsin. |
[B][I]Hasan abi bırak sallama beşik.:)
Biz senin yanında oluyoruz aşık Bu gün denize gttim olmuşum pişik:D Sandalli'nin tahtında gözü olanlar gelsin...[/I][/B] |
cümleleri sıra sıra dizersin
bu gün sitede tek gezersin ozanlara övgüler yazarsın yüregine saglık güldane bacım |
Karadır gözlerim görürüm beyaz,
Anlat hadi sen de bizlere biraz, Baharda yetişir Sıvas´ta kiraz, Kirazı dalından yiyenler gelsin. |
içim coşa geldi oldu bir nehir
yar bana bu gün eylemiş kahir verseydi içerdim elinden zehir benim gibi kara giyenler gelsin |
Yar bana sunarsa zehir içerim,
Terkeder sılayı ele göcerim, Ozanlar içinde seni seçerim, Osman abimizi sevenler gelsin. |
[B][I]Hasan abi çağırmış beni atışmaya
Çok heveslenmiş benimle yarışmaya:) Gittim bir güzele kavuşmaya Hasan abi seni unuttum kusura bakma..:)[/I][/B] |
Gördün güzelleri unuttun bizi,
Ozanın gönlüne bıraktin sızı, Sizler olmayınca olmuyor yazi, Kaleme can veren yiğitler gelsin. |
[B][I]Neyleyim güzelliği gelip geçici olur
Dostluklar bitmez hem daim kalır Metin ozanların değirini iyi bilir Senin gibi üstaddan öğütler gelsin... [/I][/B] |
Siyahla beyazın var mı ki farkı,
Dilinden düsmüyor sevdalı şarkı, Bir güzelin için eyledin terki, Bizi candan bilen ozanlar gelsin. |
[B][I]Sizin gibi ozanlar edilir mi terk
Ozanların arasına koyma fark Suyu gidemiyor kapanmış ark Sizleri candan bilmeyenler gelmesin..![/I][/B] |
Sevdalar yaşanır gençlik çağında,
Herkes kavrulacak kendi yağında, Gül yetişmiş ozanların bağında, Gülün kıymetini bilenler gelsin. |
[B][I]Sandalli'nin yazıları akıllardan silinmez
Sivas aşıklar ozanlar diyarıdır bilinmez Sandalli olmadan atışmaya gelinmez Sİvas'a atışmayı bilenler gelsin...[/I][/B] |
Bir sevda içerde dumanı çıkmaz,
Küllenmiş gönlümü sevdalar yakmaz, Ozanın yüzüne kimseler bakmaz, Türkü için çarpan yürekler gelsin. |
[B][I]Hasan abi bana müsade et bu gece
Atışmak güzeldi seninle hece hece Hayat sanki .ok bilinmeyenli bilmece Uyumak isteyenler benimle gelsin...:)[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:21. |
|