![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sen yiğitsin ben kalleşim bilirim,
Çok korkağım höt deseniz ölürüm, Nerde kötü varsa o´na gelirim, Sen yiğitsin, ben hergele ne deyim. |
[B][I]Hergele oyununa siz başladınız[/I][/B]
[B][I]Dengesiz dengesiz siz taşladınız[/I][/B] [B][I]Şimdi neden masum rolündesin[/I][/B] [B][I]Yoksa yeni oyunamı start aldınız[/I][/B] |
Madem öyle dersin hep öyle olsun,
Selamım, sabahım geçmişte kalsın, Yaşamın boyunca kaderin gülsün, Benden uzak dursan memnun olurum. Adımı anmadan var git yoluna, Bereketler dolsun sağla, soluna, Dilerim Mevladan sağlık kuluna, Benden uzak dursan memnun olurum. Bir selamin vardır, hatırı bende, Mertlikle, yiğitlik yaşasın senle, Herşey başka olur doğacak günle, Benden uzak olsan memnun olurum. |
[B][I]Yakınmak ol desende yaklaşmam[/I][/B]
[B][I]Gayrı yaban elle tokalaşmam[/I][/B] [B][I]Sen bulaşmazsan hiç bulaşmam[/I][/B] [B][I]Şahsıma yazmazsan memnun olurum[/I][/B] |
Ne oluyor dostlar ne oldu size
Rol icabımı bunu herkes iyi bile Çeki düzen verelim kendimize Dost düşman bakar halimize |
[B][I][COLOR="Navy"]Veremedim Yar
Sana sitem ettim kusura bakma, Aşkına canımı veremedim yar, Benim sözlerimi kafana takma, Yoluna bedenim seremedim yar. Ayrılıkta suçlu hep seni sandım, Acıyı sineye çekipte yandım, Yaşamda asıl şey gururdur sandım, Gerçekten sevdayı göremedim yar. Veda eder iken olmadım engel, Diyemedim sana cananım dön gel, Çıkmadı aklımdan saçların tel tel, Uzanıp gönülden öremedim yar. Belki de bu veda aklımı aldı, Unutmadı yürek dertlere daldı, Sen gittin bak sensiz aşkımız kaldı, Seninle bir hayat süremedim yar. Pişman oldum inan bunu bilirim, Sen gel desen yine döner gelirim, Hata bende imiş yeni görürüm, Engel yıkıp aşka eremedim yar. Eller ne der diye endişe ettim, Senin vedan ile ben hemen bittim, Hayatı acının kölesi ettim, Bir karış öteye varamadım yar. Siyahi dermansız dertleri aldım, Gururun kölesi esiri oldum, Sensizlik derdine derman mı buldum, Seni yar diyerek saramadım yar. Hasan Ilter[/COLOR][/I][/B] |
[I]seveceksin diye kapında beklerim
ateşine tutulmuş bir pervaneyim yırtılmış yüreğim sevgine dilenciyim iste ömrümü sana vereyim yar[/I] |
Bu ülkenin başbakanına "hergele"yakıştırması yapmak ,sivasa ve sivaslıya yakışmıyor.
|
Çağdaş(!)name
Bir sözdür tutturmuş,çağdaşlık diye, Neylesem,irtica diyor çağdaşım. Ardında ihanet miras atiye, Boş desem,irtica diyor çağdaşım. Tek rengi yok,türlü renge boyanmış, Görmüyor hakikat ayan beyanmış, Elalem yol aldı,Mars'a dayanmış, Koş desem,irtica diyor çağdaşım. Sofralar kurulmuş,kurtlar yarışır, Pusula şaşırır,izler karışır, Hakikat İslamdır kula yakışır, Bağırsam,irtica diyor çağdaşım. Bir sağa doğru çekiyor,bir sola, Köşeyi dönünce hepsi kolkola, Hak,hukuk,adalet,en doğru yola, Çağırsam,irtica diyor,çağdaşım. Baldırbacak avrat, şaheser sanat, Esfelden esfele arsız saltanat, Sonsuz saadete aç kanat kanat, Uç desem,irtica diyor çağdaşım. Şenaatte boşa arar ününü,, Unutmuş ölümü hesap gününü, Bir kez Mana alemine gönlünü, Aç desem,irtica diyor çağdaşım. |
dikkat edin atışmanın dozuna
agzında kelamına ve sözüne aşıklar dönsün kendi özüne bize hoş görü güzellik gerek |
Daha güzel birşey var mı sevgiden,
Ele birşey gelmez sahte övgüden, Dilinizi uzak tutun sövgüden, Dostlar sizi ermeydanında görsün! |
Meydanlar kan doldu, erlerim kayıp,
Saygımız yerlerde, bilinmez ayıp, Kendini ellerden çok üstün sayıp, Kibiri gurura katar da gider. |
Sevgi, saygıdır her kapıyı açan
Kalleştir arkadan vurup kaçan Bunları görse çok kızardı baban Saygıda kusur olmasın dostlar |
Bayrak yapın adaleti erdemi,
Unutanlar bakıp da ibret alsın, Ufuklara yol açsın kutlu gemi, Dosta kucak açanlar burda kalsın. |
Ne Olur Beni De Al!
Birer birer ziyeret ettin tüm yiğitleri, Bir ben kaldım biçare,ne olur beni de al. Her biri bir kahraman,birer İslam neferi Bir ben kaldım biçare,ne olur beni de al. Yollarını beklerken,gece gündüz demeden, Özleminle tutuşup,kavruluyor şu beden, Yetiş artık imdada,o en son an gelmeden, Bir ben kaldım biçare,ne olur beni de al. Son arzumu al götür,Rabb'ın yanına yad et, Hamzalara kavuşmak,tarif olmaz saadet, Son ver şu özlemime,bekliyorum,şehadet, Bir ben kaldım biçare,ne olur beni de al. |
[B][I]Bugün "hergele" demem kimseye
Çünkü mutluyum güldük hamsiye Gol yağmuru oldu alın şemsiye Darısı yarın ki Kayseri maçına... [/I][/B] |
Sivasspor coşsun bak geldi zaman;
Kayseri ilinden yükselsin aman, Hamsi tavasından yükselir duman, Doyamadım hamsi yemeye Metin. |
[B][I]Hamsiyi yedik sıra pastırmaya geldi
Metin ozan bu maçın sonucunu dünden bildi:) Demirören rahat bir nefes aldı gerildi Kayseri'liler gelmesin boşuboşuna..[/I][/B] |
[I]her maç öncesi böyle denilir
yeniliriz itibarımız yerlerde serilir uygunun ahı kaldı gol mu atılır ligten düşmeyelim boşu boşuna[/I] |
Kurda hayvan deyip günaha girme,
Kürt ile türkleri sen aynı görme, Türkten başkasına hiç bir hak verme, İşte sen o zaman yiğitsin gardaş. |
Bizim hayatımız inan bambaşka,
Türklük ateşiyle geliriz aşka, Konuşsa tüm ülke türkçeyi keşke, İşte ben o zaman mutluyum gardaş. |
[I]bambaşka olmayan kimin hayatı
hekes yüceltir davasını ötelemeden verirse savaşını ben o zaman haklılar derim gardaş[/I] |
Gözlerini kıskanınca güllerim,
Maviye çalıyor yar senden sonra, Adına takılıp kaldı dillerim, Hazları alıyor yar senden sonra |
düşümceme girince hayalin
güzeli bilmiyor yar senden sonra yüreğimi ezince zehir sözlerin acısı dinmiyor yar senden sonra |
Gül yüzün hayalde asla çıkmıyor,
Ne etsen, eylesen gönül bıkmıyor, Dağılmış zülüfler, tarak tutmuyor, Hasreti yaşıyor yar senden sonra. |
nazlı yare yapayım çagrım
hayat arkadaşım ilk göz agrım emir vaki olurda yakarsa bagrım kırmızı güller bana har senden sonra |
[I]yar feryadımı artık duyasın
yürekte neşe gözde yaş kalmadı benden başkasına gönül koyasın yüzüm gülmez artık yar senden sonra[/I] |
seninle kazandım kispile karı
evimin diregi gönlümün varı beni koymasın allah senden geri perişan halimi gör senden sonra |
[I]dualarla gönderirim güzel ismini
seni bana yazar diye güzel yar hak istemez de bana vermezse seni beni yüzüm gülmez yar senden sonra[/I] |
[B][I]Ülkücülük değil olmuşlar Nazi
Ülkü diyip kızdırmışlar bizi O bu için kırmayalım birbirimizi pkk yı görünce kızıyorum gardaş..![/I][/B] |
Anılmaz dünyada garibin adı,
Sendin bu gönlümün neşesi, tadı, Sana söylüyorum duy beni hadi, Düştü yüreğime kor senden sonra. |
benimle aglayıp benimle güldün
en kötü günümde yanımda oldun hasta yatagımda terimi sildin haram olsun bana yar senden sonra |
[B][I]Hasan abi, duymuyorsa o belli ki cadı
Kim halı bulalım çağırın kadı Sitedeki konular verdi kabak tadı Usandım artık bundan sonra...[/I][/B] |
Aşk yürekten taştı, kesilmez önü,
Geçmiyor zamanım, yıl ettin günü, Kollarım darıldı sarmıyor seni, Yeniden gülmemiz zor senden sonra. |
yıldırım aklıma düşürme kabagı
kırmayalım çanak çömlek tabagı kuru gürültü ile ettik sabagı bu dügümü yavaşça çözüyom gardaş |
[I]yiğidolar yenilmiş üzüldü yürek
sivasspora bir yeni nefes gerek bir kez yen de biz de sevinek artık kır kabuğunu bundan sonra[/I] |
Bir selamı için yılı bekledim,
Gariban halime aşkı ekledim, Kimseye demedim kalpte sakladım, Ela göz ellere kör senden sonra. |
kar boran sivasın yüce dagları
yar ile geçirdigim güzel çagları dolaşırdık beraber baçe bagları yaşlandık saçlarımız kır bundan sonra |
[B][I][COLOR="Navy"]Gizli bir yol vardır, ulaşan yare,
Aşkın acısına yar olur çare, Dağıt yüreğimi böl pare pare, Neye yarar artık yar senden sonra. [/COLOR][/I][/B] |
Hayal gözlüm rüyalara dalmadan
Can dostuna arzulayıp sarmadan Unuturmu bu kalp seni sevdiğim Yaradanım bu canımı almadan |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:25. |
|