![]() |
-->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=samet yıldız;238243]bende koyimmi foto mu
büyük boy :)[/QUOTE] Koy koy ben koydum sende biraz cesaretli ol yaa.Hadi koy. |
--->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=sivaslıgenç;238254]Koy koy ben koydum sende biraz cesaretli ol yaa.Hadi koy.[/QUOTE]
koyamıyorumki eklentilerim dolu hepsini sildim bi tane ağaç soğuktan yarıldı diye konu açmıştım o silinmiyor çokda yer kaplıyor bundan doalyı :( |
-->: --->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=samet yıldız;238255]koyamıyorumki eklentilerim dolu hepsini sildim bi tane ağaç soğuktan yarıldı diye konu açmıştım
o silinmiyor çokda yer kaplıyor bundan doalyı :([/QUOTE] Tamam sen msn de at ben eklerim sorun değil Samet:D |
--->: -->: --->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=sivaslıgenç;238265]Tamam sen msn de at ben eklerim sorun değil Samet:D[/QUOTE]
tamam atarım :) |
benim fotomu yan tarfta görüyorsunuz zaten avatarda
yakindan görmeyin cok cirkinim uzaktan idare eder |
--->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=sivaslihakan;238388]benim fotomu yan tarfta görüyorsunuz zaten avatarda
yakindan görmeyin cok cirkinim uzaktan idare eder[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ooo avatardaki yetseydiii o zaman benim bebeklik resmim hayda hayda yeterdi ama baksana halen birileri ekle ekle diye bagiriyor :D yaniiiiii beyfendi o kadar kolay kacmak yok ekleyin bakim resminizi :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
dedimya uzaktan iyide yakindan cok cirkinim en iyisi görmeyin
|
[QUOTE=sivaslihakan;238391]dedimya uzaktan iyide yakindan cok cirkinim en iyisi görmeyin[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]anaaaaa sivasli olurda hic cirkin olurmu yaaa ;) cok ayip etdin simdi hemide cokkkkkk :confused: bakkk nasil kirildim birden :rolleyes: hem cirkinsen cirkinsin bize ne sanki yüzündeki sivilceleri sayacagiz :D :D :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
nasil konuldugunuda bilmiyorum
|
[QUOTE=puar;234195]sivaslıgenç´isimli üyeden Alıntı
Beyler ilk baş [url]http://imageshack.us/[/url] adresine giriyorsunuz. Daha sonra sağ taraftaki gözat butonuna tıklıyorsunuz, resminizi seçip aç butonuna tıklayın sonra... Host İt! yazan yere tıklayın sonra... Altta uzunlamasına 4 tane ktu var oradan en üsttekinde yazan yazıyı kopyalayıp mesaj yazacağınız yere yapıştırın. İnşallah iyi anlatmıştırım[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bakkk aynen büle yapiliyor :) orhan kardesimiz ne güzelde anlatmis [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:58. |