![]() |
Cevap: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
van a öz erçiş itimatla geldim,rezil oldum....
van a gelecek olursanız van gölü turizmden şaşmayın |
öz erçiş öyle serdalcım,sana sürekli van gölü demem boşuna değildi?
|
oldu işte bikere:D
|
sivasın gururu tek firma sivas tur
|
tabiki sivas tur
|
Ben Huzur turizm diyorum.Ancak otobüs konusunda,araçlara ilgiliyim ve travego hastasıyım.Sivasa gidiş geliş yaptığımda travego kullanan Metro yu tercih ediyorum.Ne zaman ki huzur turizm travegoya döner bende onlara dönerim :D
|
[QUOTE=ONuR;464597]Ben Huzur turizm diyorum.Ancak otobüs konusunda,araçlara ilgiliyim ve travego hastasıyım.Sivasa gidiş geliş yaptığımda travego kullanan Metro yu tercih ediyorum.Ne zaman ki huzur turizm travegoya döner bende onlara dönerim :D[/QUOTE]
[B]maşallah onurum rahatına düşkünsün :D[/B] |
kesinlikle metro,
degilse sivas huzur. birde şu sivasın gururu sivas tur diyenlere şaşıyorum sivas turun sivaslılarla bir bağlantısı yok, tamamen yozgatlılara ait bir firma, şu aralar tugutlar alacak diyorlardı eger almadıysa firma hala yozgatlıların sadece isminde sivas tur var.metro sivaslıların degilse bile hizmet ve saygı var. denemeyenler denesin farkı yaşasın. |
[B]yıllardan sonra ilk defa otobüsle seyehat ettim ve sivas turu tercih ettim iyikide etmişim en güzel yanı bence otobüs personelinin tamamı sivasspor kravatı takması beni çok mutlu etti tercihim hep aynı bidaha nasip olurmu bilmem ama benim tercihim bu yönde[/B]
|
vallahi her ne kadar yozgatlıların olsada sivastur hizmeti müşteriye saygısıda rahatıda bir başka metro bindim ama gelene kadar hatim indirdim o nasıl bir otobüstü be kardeşim nuh zamanındanmı kalmaydı nedir hoplaya hoplaya bir haal olduk annecim zavallı mola yerlerinde kızım otobüsü değiştirme şnasımız yokmu dedi durdu rahmetli bir daha tövbee asla tur yada huzur benim tercihim.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:41. |