![]() |
Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Göğe mi erersiniz tavanamı değersiniz,
alim mi olursunuz cahil mi olursunuz bilmiyorum da, sokrates felsefelerine ara verdiğiniz molalarda kendi ülkenizin tarihine de bakınız, bu sizin bilinçli bir yurttaş olmanızı sağlayacaktır. Not: Bir hemşerimin Alim olması hatta olabilme ihtimali bile beni onurlandırır. |
Bugünde yarında oyum Chp'ye...
|
[B]Burada hemen hemen herkez'in büyük birliğe oy verildiği görüyor.Demekki Ölüm güzel birşeymişki bu konu dikkate alınıyor.Hiç güzel olmasaydı ölür müyüd Peygamber?
İlerleyen dönemlerde BBP bana göre kapanıcaktır.Çünkü tek bir yaşayan lideri vardı oda merhum oldu. Bizim hep tek bir liderimiz oldu,Bundan sonra oyların artıcağını sanmıyorum.Yalçın Topçu iyi olabilir,ama o koltuğu taşıyacak biri değil. Hatta yaptığı açıklamalarda,Sayın Yazıcıoğlunun makamına oturmaktan bile korkuyorum diye sözleri vardı.Ne kadar iyi biri olduğunu o müteşekkir sözleriyle açıklamıştır. Merhum Liderimiz Yazıcıoğlu hep ölmeden önce söylediği sözlerin en başındada ; Beni çok seven olduğunu biliyorum,ama oy vermiyorlar demişti.Her seven oy verseydi,şu anda hükümetteydik diye bir sözü geçmişti. Ben şeçimde MHP ve BBP arasında kaldım.Zaman neyi gösterir bilemem.Ama bir tek gerçek var Türk-İslam Cephesi ve Nizam-i Alem[/B] |
Cumhuriyetin temel ilkelerine yürekten bağlı, zaman koşullar bu partide değişiklikler yapsada her zaman Büyük Önderimiz M.K.Atatürk'ün kurduğu CHP'nedir oyum.
|
[QUOTE=ÖnceVatan_58;495333]Cumhuriyetin temel ilkelerine yürekten bağlı, zaman koşullar bu partide değişiklikler yapsada her zaman Büyük Önderimiz M.K.Atatürk'ün kurduğu CHP'nedir oyum.[/QUOTE]
CHP..., CHP..., CHP..., |
secime cok var daha...
|
[B]Hayırlısı olsunda,Ülkemize faydası olsunda Sağcı olsun,Solcu olsun[/B]
|
[IMG]http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs070.snc3/13765_101876536506777_100000532932671_52684_6382614_n.jpg[/IMG]
[B]Mhp 'ye Allah'in izniyle .[/B] |
YAŞADIĞIM MÜDDEDCE MHP AŞKIMDIR VAZGEÇMEM
|
[QUOTE=doğan bulut;499890]YAŞADIĞIM MÜDDEDCE MHP AŞKIMDIR VAZGEÇMEM[/QUOTE]
Baskın yesem gece gündüz durmadan kurtulmasam karakoldan sorgudan yıllar verdiğim soylu kavgadan dönersem kahpeyim ülkücü gardaş dönenler kahpedir ülkücü gardaş ! Dimiii Dogan Abi :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:09. |