![]() |
Cevap: Dindar gençlik yetiştirmek.....
[QUOTE=_DuMaN_58;611225]KAOS, birçok film olur, sırayla bakarsın, o arada gözünden kaçabilir. Ama bu farklı. Tek bir film var. İnsan bir düşünür, yav acaba gerçekten bu taş mı, bir bakayım der. Eğer bunu demiyorsa ben bu profdan şüphe ederim.
Ben tüm proflar için genelleme yapmadım. Yukarda bahsettiğim kişi için konuştum. Bu kendi alanımda ki bir durum. Eminim diğer alanlarda/bölümlerde de bu tür problemler vardır. "Kınıyorum." çok teşekkür ederim kınadığınız için. Kendimi kınanmış hissediyorum şuan.[/QUOTE] Sen geç dalganı... Tam şu forma uygun bir durum... Ha bu arada formdan çıkmak için geçenlerde biri sana soruyordu.. Cevabını PM ile göndermişsin.. Ben de alabilir miyim o PM yi.. Bu Form benim için ömrünü doldurdu.. |
[QUOTE=KAOS;611226]Sen geç dalganı...
Tam şu forma uygun bir durum... Ha bu arada formdan çıkmak için geçenlerde biri sana soruyordu.. Cevabını PM ile göndermişsin.. Ben de alabilir miyim o PM yi.. Bu Form benim için ömrünü doldurdu..[/QUOTE] Forum demek istedin sanırım. PM atın ne istediğinizi, göndereyim. |
[B]gene konu kaydı gitti bi yerlere :D[/B]
|
[QUOTE=_DuMaN_58;611227]Forum demek istedin sanırım. PM atın ne istediğinizi, göndereyim.[/QUOTE]
Forum... Okusana yazdığım metni. FORUMDAN AYRILMAK İSTİYORUM..... GEREĞİNİ...... |
[QUOTE=KAOS;611229]Forum...
Okusana yazdığım metni. FORUMDAN AYRILMAK İSTİYORUM..... GEREĞİNİ......[/QUOTE] Hadi sizi kırmıyım, form'u forum okuyum ben yinede. |
[QUOTE=_DuMaN_58;611231]Hadi sizi kırmıyım, form'u forum okuyum ben yinede.[/QUOTE]
Oh oh... Bu kadar işin arasında bide çocuk eğlendiriyoruz... :D |
Dindar genclik de neymis. Türkiye laiktir laik kalacak :)
|
[QUOTE=sivaslınet;611206]Evet doğru söylüyorsun. Ağzı olan konuşuyor. Hepsi din profösörü kesilmiş başımıza. Adam yıllarını vermiş din konusuna, araştırmacı, yazar, din dersleri vermiş senelerce. Onlarca kitap yazmış. Kitapları onlarca defa baskı yapmış.
Ama bizim burdaki ulemalar(!) ebeveyinlerinden duyduklarıyla din prof. larına ders verirler. Demezler ki ben bir konunun uzmanının bilgilerini ölçümlemeye çalışıyorum. Adama sormazlarmı, "sen kim oluyorsun? senin bu konudaki sertifikan ne derece?" Şuna %100 Eminim ki, bu arkadaşlarımız Cern'deki parçacıkların deneylerini yapan fizik uzmanlarına, nasa'daki astronomlara da yanlışlarını söyleyeceklerdir. :) Ulemamızın birisi din profösörünün söylediğine "yanlış" diyor. Der, çünkü ağzı var ama, ne yazık ki prf. kadar bilgisi yok. Ne demişler; "en çok konuşan en az bilgisi olandır." Üstelik ben dinden konuşmadım. Konuşmam da. Burada din ahkamı kesenlerin ne derece gerçekleri bilmediklerini genel olarak vurguluyorum. Daha genel kavramlardan din nedir, kültür nedir, neleri kapsarlar bi haberler.[/QUOTE] bana simdik deme su profesorler zekeriya beyyaz, yasar nuri,diye. |
ZATEN DINI ISLERINE GELDIGI GIBI CEVIRIYORLAR VE BIR KAC INSANDA ISLERINE GELIYOR ....... DINI YASAMAK ICIN DOKTOR OLMAK GEREKMIYOR ... KURANI KERIMI OKU YETER ...
|
[QUOTE=KAOS;611232]Oh oh...
Bu kadar işin arasında bide çocuk eğlendiriyoruz... :D[/QUOTE] seni eglendirecez |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:17. |