![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Söylemistim size akilli olun,
Namazdan geldik sofrayi kurun, Ne dudak kivirin ne de burun, Gelin barisalim bayram gününde. |
selamun aleykum tüm yigdolara gurbeççi yigido
|
[QUOTE=tatli-dilli;344464]akrap mi var cebinde sandalli baba
versene sen bana biraz daha para kandirmaya calisma beni sekerlele bunu yutacak göz varmi sence bizlerde : ))[/QUOTE] Akrep bile durmaz cebimde artik, Cocuklara para vermekten biktik, Parasizliktan yüzünden isten ciktik, Sekerle idare et bu bayram nolur. |
kandirip durdun yüregimi
sekerlerle avutun yine beni hic kirilirmi abinin hatri hadi neyse affettim bu bayram seni |
Benim cikmam lazim bana kizarlar,
Kizgin ütüyü benim kafamda kirarlar, Eger biraz daha burada kalirsam, Beni kara kapli defterlere yazarlar. |
[QUOTE=tatli-dilli;344472]kandirip durdun yüregimi
sekerlerle avutun yine beni hic kirilirmi abinin hatri hadi neyse affettim bu bayram seni[/QUOTE] Ozanlar icinde yeni bir ozan, Güzel sözlerini buraya yazan, Olmasin senin bu neseni bozan, Feda olsun sana bayram harcligi. |
dilerim herkesin bayrami gecer hayirli
eksik etmeyin dualarinizdan bu kardesinizi ben ne kirginim, ne de küskünüm kimseye herkesi herseyi affettim... |
[QUOTE=tatli-dilli;344480]dilerim herkesin bayrami gecer hayirli
eksik etmeyin dualarinizdan bu kardesinizi ben ne kirginim, ne de küskünüm kimseye herkesi herseyi affettim...[/QUOTE] Senin yüregin büyük tarihe sigmaz, Güzel kardesimsin kimseler kizmaz, Bu güzel teklife kimse yok demez, Gelin barisalim bayram edelim. |
bende yaptim elbette hayatimda cok hata
ama kalmadim hic kimseyle küskün hayatta ben hep bildim hatalarim karsisinda özür dilemesini ama bu inceligin de bilinmesi gerek kiymetini aldirmiyorum artik yapilan ignemelere bu yastan sonra gelemem ben üzülmelere benim yüregim kocaman herkese var orada yer ister beni sevsin, isterse beni hic sevmesin herkesin yolu acik, ömrü uzun olsun... |
Kronick oturmus sessiz duruyor,
O`nun sessizligi bizi üzüyor, Belkide durmus bana kiziyor, Yakismaz ozana sessilik ama. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:15. |
|