![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
selamunaleykum uşah noruyorsuuz la bizim orda cuvara yasahda bir cuvara içmiye aaldim gusura galmazsıız heral daalmi
kerim yahu ne istiyon bizim sevdaamızdan gardaş biz senin sevdana garışıyohmu bırah metinin peşini la ampulcu bah sana isim buldum kolsuz değil ampul kerim nasıl neyse beni şimdi kovacaklar gidiyom govulmadan gaçııym barı ile daalmi gurbanım.hadin hoçaaaalın. kerim espri yaptım kardeşim sakın kırılma emi güzel kardeşim. |
burda neydiyon gı ayten abla
|
cigara iciyor
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Geldim Zübeyde nasılsınız kızlar...
|
[B][COLOR="Navy"]aplacım abicim yapamayınya bende çocukken aşık oldum kurda ama yanlış sevda olduğunu görünce bıraktım nikimi beğeniyom ama siz çok isterseniz ampül mıstık diye bilirsiniz:)[/COLOR][/B]
|
nerdesin gönülcüm iki gündür bağır bağır gırtlağım patladı
nasılsın |
[B][COLOR="Navy"]hemiya ben parti tutmuyomki ya tek tuttuğum beşiktaşım:) [/COLOR][/B]
|
ay gülmekten yamuldum kız metincim hoş bulduk canım iyiyim gurbetcim canım sen nasılsın
kusura bakmayın şu ara çok yoğunum kızlar sık gelemiyorum siparişim o kadar çokki hangisine zaman ayıracağımı şaştım valla kareleninkini başladım o bitmeden başkaları geldi elim ayağıma dolaşıyor neyse beynim durunca burda buluyom gendimi vallaa iiii nassıııız goruşmiyeli gız gonlüm nirdesin gıı eşgosun anam bir yerde durmuyon haa elekci gimi dolanıyon ahşamaca çarıh dolah guruduyon gıçıııı gırda ecik evde otur gı alan olmıycah evde galacaan ağır olki batman duvesin gız didiğn gısılı gerek gızım ahlını başına al temammı duyduuumu gooooo |
ayten abla ne yapıyon ne siparişi alıyon metin kim bu arada
bugün çok güldüm başıma bi hal gelmez inşallah |
[B]Arkadaşlar cumartesi günü SİVASSPOR'UMUZUN macına ankaraya deplasmana gidecek varmı aranızda ben mutlaka gideceğim sizlerdende gelecek varmı?[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:17. |
|