![]() |
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Zülfü Livaneli - Sevda Değil
Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir Güzelliğin gerçek değil Penceren kör kapın kitli Bu bendeki seyir değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil ..... |
[COLOR="Plum"][B] Gece YoLcuLarı --ÖLümde Var [/B][/COLOR]
. |
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I]Eşref saati-BİR CANIM VAR AL SENİN OLSUN!!!![/I][/B]
|
[B]Samime Sanay......... Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç ?[/B]
|
[COLOR="Red"][B] GüLay -- Gurbet [/B][/COLOR]
[COLOR="Plum"][B]Kime deSem derdimi ben buLutLar Bizi "Dost" biLdikLerimiz vurduLar birde gurbet yaraSı var hepSinden derin SöyLeyin memLeketten bir haber mi var ? yokSa yarin gözyaşLarımı bu yağmurLar? SöyLeyin memLeketten bir haber mi var ? yokSa yarin gözyaşLarımı bu yağmurLar ? İçerim yanıyor yar yar yaram pek derin bana nazLı yardan aman bir haber verin İçerim yanıyor yar yar yaram pek derin bana nazLı yardan aman bir haber verin. of offffff BuLutLar yarime SeLam söyLeyin Kavuşma gününüz yakınmış deyin feLek yardan ırak koyduySa bizi gurbet eLde bir başıma neyLeyim yardan ırak yaşanırmı söyLeyin ? gurbet eLde bir başıma neyLeyim yardan ırak yaşanırmı söyLeyin ? İçerim yanıyor yar yar yaram pek derin bana nazLı yardan aman bir haber verin İçerim yanıyor yar yar yaram pek derin bana nazLı yardan aman bir haber verin. İçerim yanıyor yar yar yaram pek derin bana nazLı yardan aman bir haber verin.] [/B][/COLOR] |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR="DarkOrange"]SİSLİ BİR MAZİDEN UZAKTA
YALNIZCA SANA YAKIN.. GÖNLÜMÜN DALGALARINDA SEVGİM KALSIN BİTMEYEN RÜYALARIMDA HEP SEN VARSIN .. bir özlem var içimde uzaklara dogru engin denizlere sana,ve aşkımıza sisli bir maziden uzakta yalnızca sana yakın gönlümün dalgalarında sevgim kalsın bitmeyen rüyalarımda hep sen varsın... [/COLOR][/B] |
Bir yerde ümit biter
Solar laleler güller Aşk yalan inan buna Perişan hep gönüller Ayrılmalıyız artık Gitmeliyim bu yerden Saadet diliyorum Sana beyaz güllerden Emel Sayın |
[B][COLOR=darkorange]NİLÜFER - ÖZLEDİM ŞİMDİ ÇOK UZAKLARDA [/COLOR][/B]
|
metallica__nothıng else matters
|
[B][I][COLOR="Indigo"]BarışManço / ALLAH'ım Güç Ver Bana...[/COLOR][/I][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:15. |
|