![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR="Blue"]Bugün Bayram
Herkesi ziyaret etmeye gidilir Büyüklerin eli öpülür ve harclik istenir......:D ( veysel )[/COLOR][/B] |
[QUOTE=veysel;344834][B][COLOR="Blue"]Bugün Bayram
Herkesi ziyaret etmeye gidilir Büyüklerin eli öpülür ve harclik istenir......:D ( veysel )[/COLOR][/B][/QUOTE] Harclik isteme Veyselim benden, Inan ki sogurum buz gibi senden, Bayramin gelecegi belliydi dünden, Neden para biriktirip seker almadin. |
tükenmek üzereyim kosusturmaktan
hissetmiyorum canimi yorgunluktan toplandi bütün aile bizde yemege geldi herkes bayraminiz mübarek olsun demeye sizlerinde kutlu olsun bayrami sevinc nese dolsun hayati olmasin hayatinizdan huzur hic eksik |
[B][COLOR="Blue"]Abi ben senden para istemiyorum
Sadece Harclik istenir diyorum Herkesin bayramini kutluyorum Hayirlara vesile olmasini diliyorum ( veysel )[/COLOR][/B] |
Harclik vermekten delindi cebim,
Artik hic cebime gitmiyor elim, Söyleye söyleye lal oldu dilim, Gelecek bayramda kacar giderim. |
[QUOTE=veysel;344843][B][COLOR="Blue"]Abi ben senden para istemiyorum
Sadece Harclik istenir diyorum Herkesin bayramini kutluyorum Hayirlara vesile olmasini diliyorum ( veysel )[/COLOR][/B][/QUOTE] Kizma veysel can saka ederim, Kizarsan bana hemen giderim, Iste sana ben harclik veririm, Sende ozan oldun artik burada. |
Hasret kaldim nazli yarin yüzüne,
Sürmeler cekeyim ela gözüne, Inanmistim O`nun yalan sözüne, Öz baska sözü baska olan yar. |
Bugün nesem yoktur yazamiyorum,
Yoruldu gözlerim bakamiyorum, Cikarip yari aklimdan atamiyorum, Böyle gelmis böyle gider hayatim. |
Aksam olsun ozanlarim gelirdi,
Hepisi de kadir kiymet bilirdi, Onlarsiz Sandalli burda delirdi, Acep ne olacak hallerim benim. |
[quote=sandalli;345837]Aksam olsun ozanlarim gelirdi,
Hepisi de kadir kiymet bilirdi, Onlarsiz Sandalli burda delirdi, Acep ne olacak hallerim benim.[/quote] Hos geldin sen ozanların ozanı Kadir kıymet bilir bizim sandallı Dost dediğin arada bir sormalı Bekleriz bizbize58fm' de seni :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:24. |
|