![]() |
|
--->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
[QUOTE=cazip71;281891]leylek diyecektim kusura bakma[/QUOTE]
Cazip71 Kardeşim anlayamadım biraz daha açarsan sevinirim selamlar. |
[QUOTE=cazip71;281890]eemi oğlunun hayatı kaydı yılan arıyor kimse yardım edemez[/QUOTE]
bizim hayatımız kaymaz canım meraketme daha cok yapacak işim var |
daha dün burhandın bugün cazip oldun bülent ersoy gibisin hemen de dönüyon biz hayata aslımızı kaybetmedik işallah bundan sonrada kaybetmek
|
birde şunu merak etim cazip demek ne anama gelir evet avantarında kendine uydurmusun helal sana cazip bey
|
[QUOTE=cazip71;281890]eemi oğlunun hayatı kaydı yılan arıyor kimse yardım edemez[/QUOTE]
yardıma filan ihtiyacım yok allahıma şükür para ben de araba bende istedigimi istedigim zaman yapacak gücüm de var yeteri kadar cevremde var daha neistiyim allahıma bin şükür |
ya ali kim cazipmi cazibemi biraz açın şunun kim olduğunu
|
selam tüm gümüşderelilere hayırlı akşamlar
|
Bu foruma bir daha girmeyecektim ama şu [B]cazip 77 [/B]ye iki çit sözüm var.Ali SAYAN'ın hayatı kayamaz onun kimseninde yardımına ihtiyacı olmaz.Böyle konuştuğuna göre yılanla leylekle uğraşan sensin herhalde:D |
[QUOTE=dark_yamtar58;281742]Sadettin babanla çok kağnı götürüp getirdim bu yayla yolunda.
Şimdiki nesil o günleri göremediği için ne kadar şanssızlar bilebiliyormusun.[/QUOTE] abi izine nezaman geliyorsun beraber gidelim |
tüm gümüşdereli dostlarıb ve islam aleminin kandilini tebrik ederim
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:31. |
|