![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Beklerim yolunu gelmez oldular,
Meraktan ölürüm nerde kaldilar, Sazi sözü koyup neye daldilar, Ozanlar unuttu beni burada. |
Ozan abim gelmiş, bizim diyara
İyileşmemiş hala kalbinde yara Sarı mevta oldu bağlama kara Yeni sarı mı buldun yoksa abicim |
Yüce dag basinda büyür mü cayir
Saridan kumraldan gelir mi hayir, Düsersen dara kendi basini kayir Dardayim yanima gelen olmuyor. |
[QUOTE=sandalli;346187]Yüce dag basinda büyür mü cayir
Saridan kumraldan gelir mi hayir, Düsersen dara kendi basini kayir Dardayim yanima gelen olmuyor.[/QUOTE] Hayırdır ozanım söyle ne oldu Bütün sıkıntılar seni mi buldu Sarılar kumrallar nere kayboldu Senin kıymetini bilmeyen ölsün |
Hasta düstüm yataklarda yatarim,
Bine alir geri zararina satarim, Derdimlerime yenilerin katarim, Dertliyim halimi bilen bulunmaz. |
[QUOTE=sandalli;346191]Hasta düstüm yataklarda yatarim,
Bine alir geri zararina satarim, Derdimlerime yenilerin katarim, Dertliyim halimi bilen bulunmaz.[/QUOTE] Söyle derdine derman bulayım Yedi düvele ferman salayım Sarı mı kumral mı kimi alayım Getireyim sana dertli abicim |
Kurban kesem dedim koc bulamadim,
Cok güzeller sevdim yar alamadim, Vatanim cok güzel ben kalamadim, Gurbet elde halim nedir bilinmez. |
[QUOTE=sandalli;346194]Kurban kesem dedim koc bulamadim,
Cok güzeller sevdim yar alamadim, Vatanim cok güzel ben kalamadim, Gurbet elde halim nedir bilinmez.[/QUOTE] Koçu burdan sana ben getireyim Güzelleri yoluna kurban edeyim Vatan dedin lakin söyle nedeyim Gurbetin çaresini ben bulamam ki |
Senin yüregin güzel bu bana yeter,
Biri gelir güzellerin digeri gider, Sandalli dostunun yüregin sever, Senin gibi dosta can feda olsun. |
[QUOTE=sandalli;346197]Senin yüregin güzel bu bana yeter,
Biri gelir güzellerin digeri gider, Sandalli dostunun yüregin sever, Senin gibi dosta can feda olsun.[/QUOTE] Kalp kalbe karşıdır derler Bunu bilirler de söylerler Sandallı abi dünyaya değer Güzellik sensin, sen güzelliksin |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:21. |
|