![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Yigidin mekani belli olur mu,
Yalvarsam sariya geri gelir mi, Cirkinin yaninda yigit durur mu, Güzel olsun cekerim ben kahrini. |
bende geldim buraya
az da olsa yaninizda kalmaya hatta belki biraz da sohbetinize ortak olmaya yer varmi aranizda bana da? |
Yeter ki çağır hemen gelirler
Güzeller seni tanır bilirler Çirkinler yanında güzelleşirler O cevher sendedir, kıymetini bil |
[QUOTE=tatli-dilli;346205]bende geldim buraya
az da olsa yaninizda kalmaya hatta belki biraz da sohbetinize ortak olmaya yer varmi aranizda bana da?[/QUOTE] Yerler acin tatli dilli geliyor, Sazi calip güzel sözü söylüyor, Sivasi o`da bizim gibi özlüyor, Ozan mekaninda yer sorulur mu. |
[QUOTE=sivaBURs;346206]Yeter ki çağır hemen gelirler
Güzeller seni tanır bilirler Çirkinler yanında güzelleşirler O cevher sendedir, kıymetini bil[/QUOTE] Daglarin basinda gezermis maral, Senin sözlerinde bulurum moral, Saridan fayda yok istemem kumral, Ozan dostum olsun daha ne gerek. |
[QUOTE=tatli-dilli;346205]bende geldim buraya
az da olsa yaninizda kalmaya hatta belki biraz da sohbetinize ortak olmaya yer varmi aranizda bana da?[/QUOTE] Olmaz mı sana burada yer Abi hemen şu tabureyi ver Gelen misafir atışma sever Hoş geldin, buyur geç otur |
aman efendim bu ne kibarlik
agzimiz acik bakakaldik iyidir insallah keyifler benimkiler cok fene ic cekerler |
[QUOTE=tatli-dilli;346221]aman efendim bu ne kibarlik
agzimiz acik bakakaldik iyidir insallah keyifler benimkiler cok fene ic cekerler[/QUOTE] Hayırdır ne oldu bu akşam size Sandallı da böyle başladı söze Şiş sokarım size yan bakan göze Keyifleriniz bozulmasın sakın ozanlar |
Yigido diyorlar Sivaslinin namina,
Kimse laf edemez onun sanina, Kötüler gelemez senin yanina, Sivasli bacima yer verilmez mi. |
dinledigim sarki cok etkiledi
aklima rahmetli uzap hepari geldi hayat cok garip be sandalli'm bugün var olan yarin yok olan... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:34. |
|