![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Allah iyiik versin şükür bizde iyiz
gönlüm ablanın dediği gibi erkek egemenliğine mi geçmiş napmış site ya :)) |
[QUOTE=ömer yalcin;492860][B][I][COLOR=blue]Bayanlar dedikodu yok ......................:) :) :)[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
ömer abi dedikodusuz sohbet olur mu hiçç :)) hele bayanlarda hemiiii :)))) |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B][I][COLOR=blue]YÜCE RABBIM TÜM INSANLAR ICIN HAYIRLISINI NASIP ETSIN******************[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;492856]salim abi lütfen burda da sigara içmeyinizzzzz[/QUOTE]
[B]ceza tabelası yok yasakta yok diye düşünmüştüm.:) neyse bizim orada içeyim bari camdan hortumla üfleriz napalım.:) kovulduk.....:D[/B] |
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;492861]Allah iyiik versin şükür bizde iyiz
gönlüm ablanın dediği gibi erkek egemenliğine mi geçmiş napmış site ya :))[/QUOTE] öyle görünüyor galiba... |
[QUOTE=Salim58;492864][B]ceza tabelası yok yasakta yok diye düşünmüştüm.:)
neyse bizim orada içeyim bari camdan hortumla üfleriz napalım.:) kovulduk.....:D[/B][/QUOTE] hehehehe :) :))) Kemal Sunalın flimi gibi mi... :))))) |
arkadaşlar ben ankarada katılıyorum gürünlüyüm 4 nisan 2010 yılında ankarada ankara sivaslılar federasyonu öncülüğünde sivas valiliği ve sivas büyükşehir belediyesi işbirliği ile ankara atatürk kültür merkezinde sivas fuarı düzenlenecektir fuara tüm hemşerilerimiz iştirak edebilirler fuarımıza destek için hemşeri işadamlarımızın sponsorluğunu bekliyoruz
|
[QUOTE=ataars;492871]arkadaşlar ben ankarada katılıyorum gürünlüyüm 4 nisan 2010 yılında ankarada ankara sivaslılar federasyonu öncülüğünde sivas valiliği ve sivas büyükşehir belediyesi işbirliği ile ankara atatürk kültür merkezinde sivas fuarı düzenlenecektir fuara tüm hemşerilerimiz iştirak edebilirler fuarımıza destek için hemşeri işadamlarımızın sponsorluğunu bekliyoruz[/QUOTE]
[B]hoş geldiniz kardeşim bende ankaradayım bizlerde katılabilirmiyiz acaba ? not. iş adamı değilim..[/B] |
herkes katılabilir
|
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;492862]ömer abi dedikodusuz sohbet olur mu hiçç :)) hele bayanlarda hemiiii :))))[/QUOTE]
[B][I]AMAN KIMSE DUYMASIN :) : ) :)[/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:54. |
|