![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
yanlış yere bağırmış olmayasın
kem söz söyleyip de kalp kırmayasın haktan uzak kalıp el olmayasın başınla da kalmaz ağırır kalbin |
Sözleri ne güzel kankamın benim,
Böyle dostun olsun kararmaz günün, Aleme ibrettir gittiğin yönün, Sizinle gülecek yüzlerim benim. |
[QUOTE=goramaz;497135]
yanlış yere bağırmış olmayasın kem söz söyleyip de kalp kırmayasın haktan uzak kalıp el olmayasın başınla da kalmaz ağırır kalbin[/QUOTE] Yalnış hesap bağdattan döner Kalp kırmak benim içimi ezer Hak hukuk beynimde ezber Kalp yarasına ilaç varmı ola ? |
Kardeşiz hepimiz gönül kırılmaz,
Kötülükle hiç bir yere varılmaz, Nicin küser dostlar hatır sorulmaz, Neden anlaşılmaz sözlerim benim. |
[B]Atışmalar geçiyor sert.
Etmeyin arkadaşlar beni dert. Bugun sitede oldum pert. Haydi kolay gele bre bre bre[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;497162]
[B]Atışmalar geçiyor sert. Etmeyin arkadaşlar beni dert. Bugun sitede oldum pert. Haydi kolay gele bre bre bre[/B][/QUOTE] Yürekler yumuşak bilekler sert Mevlam sana vermesin hiç dert Kaptırma fazla kendini olma kert Ozanlar böyle olur işte mert :) |
[B][QUOTE=arifcoskun;497221]Yürekler yumuşak bilekler sert
Mevlam sana vermesin hiç dert Kaptırma fazla kendini olma kert Ozanlar böyle olur işte mert :)[/QUOTE] Ozan dediğin nedirki? Elinde bir klavye ve bir tilki :) Bizim yan komşu hulki . Haydi beyler bre bre bre[/B] |
Ben şimdi ararım, mutluluk nerde,
Kalbim küle döndü, acılar serde, Ümitler sevginin olduğu yerde, Aklım başta değil, gönülde yar var. |
[QUOTE=gönlüm58;497333]Ben şimdi ararım, mutluluk nerde,
Kalbim küle döndü, acılar serde, Ümitler sevginin olduğu yerde, Aklım başta değil, gönülde yar var.[/QUOTE] Zannetim ki aşklar yürekte hazdır, Aşığın hayatı eğlence, sazdır, Bu deli başıma cezalar azdır, Aklım başta değil, aşklarda zor var. |
Yazımı bitirip kışı açarlar
Bütün sevdiklerim soğuk saçarlar Göçmen kuşlar bile benden kaçarlar Açığa mı çıkmış gizlerim benim |
Elinin izi var yüzümde bere
Gözyaşım çoğaldı içimde dere Acımla giderim artık her yere Görmez o olmasa gözlerim benim |
Karanlık aydınlık bil ki peşpeşe
Bazen hüzün kaplar bazen de neşe Yürümek isterim doğan güneşe Niçin tutmaz olmuş dizlerim benim |
Göcmen kuslar gitti, serceler kaldi,
Asklarim terketti, aklimi aldi, Sözleri serbetti, dudagi baldi, Yüregimde yanar közlerim benim. |
Varımı yoğumu kaybettim yine,
Kararttım gecemi, hasretim güne, Dert ile kederi katladım bine, Aklım başta değil, yolumda kar var. |
Aşklarım uğruna çok emek verdim
Varımı yoğumu yoluna serdim Kalıcı bir isim bıraktım derdim Ne çabuk kayboldu izlerim benim |
Ozanlar terketti, ben yalniz kaldim,
Bir Osman abiden neseyi aldim, SivaBurs bizleri ellere saldin, Duyulmaz yaninda sözlerim benim. |
Hayatın direği yere yıkıldı,
Yüreğim aşk için kora yakıldı, Gönlüm gitti vefasız göze takıldı, Aklım başta değil, dilimde har var. |
Yazlar sıcak olur soğuk kıştandır
Burada yokluğum bil ki iştendir Sana duygularım her dem içtendir Sensiz tadılmıyor hazlarım benim |
Senin varligina muhtactir bura,
Sen yoksan dostunda acilir yara, Engel olmamali ozana para, Sana anlatacak gizlerim vardir. |
Gönlüm 58 usta bir ozan
Zor bulunur böyle ölçülü yazan Dilerim ömründe hiç olmaz hazan İhtiyarladım ben telimde kır var |
Beklerim yolunu yıllardan beri,
Beyaz heveslerim bitti gelmedin, Ne selam gönderdin, ne döndün geri, Beklentiler cana battı gelmedin. |
[QUOTE=sandalli;497368]Senin varligina muhtactir bura,
Sen yoksan dostunda acilir yara, Engel olmamali ozana para, Sana anlatacak gizlerim vardir.[/QUOTE] Başım gözüm kırsan sana küsemem Aha kapı desen bil ki gidemem Sen anlatırsın da nasıl dinlemem Anlat sana dönük yüzlerim vardır |
Gönül usta ozan bilir heceyi,
Aydinlatir burda kara geceyi, Senin gibi cözer her bilmeceyi, Akilli belli ki, icinde sir var. |
Verdiğin sözlerin meğer boş imiş,
Yaşanan her şeyler senle hoş imiş, Yolunu bekleyen gözler yaş imiş, Bu ayrılık cana yetti gelmedin |
[QUOTE=gönlüm58;497376]Beklerim yolunu yıllardan beri,
Beyaz heveslerim bitti gelmedin, Ne selam gönderdin, ne döndün geri, Beklentiler cana battı gelmedin.[/QUOTE] Her işin ardında aranır niyet Dost kalabilmek asıl zihniyet Emekle oluşur binbir meziyet Emeklerim boşa gitti gelmedin |
[QUOTE=sivaBURs;497377]Başım gözüm kırsan sana küsemem
Aha kapı desen bil ki gidemem Sen anlatırsın da nasıl dinlemem Anlat sana dönük yüzlerim vardır[/QUOTE] Dostumsun, kardessin bilirim bunu, Senin yoklugunda kaybettik dünü, Gelisin yeniden getirdi günü, Yolunu bekleyen gözlerim vardir. |
ben geldiiiiiiiiiiiiim mola dinlenin biraz
gı gönül vay vay vayyyyyyyyy sen neymişsin canım ya helal olsun sana seni alkışlıyorum bravo |
Sensizlik derdini sere yükledim,
Yüreğe aşkını sensiz ekledim, Geleceksin diye boşa bekledim, Niceleri geldi gitti gelmedin. |
[B]Ozanlar gelmiş dolmuş neşe
Yazarız eşe dosta kardeşe Hasret kaldık yakan güneşe Yürekte yanan közlerim vardır[/B] |
Sevda melekleri bir sayfa açın
Nefesler tükettim bu sevda için Sendeki ezalar bilmem ki niçin Başımda dumanım tüttü gelmedin |
[B]Ne güzel dörtlükler çıkıyor.
Bu olaylar sizlerle ne güzel oluyor. Ellerimdeki güller hergün soluyor. Haydi şenlensin bre bre bre [/B] |
Ben de yazıyorum yavaş ve ince,
Kaldıran olmuyor yere düşünce, İstersen yazarsın KUŞUM sen bence, Şiirlerim boşa gitti gelmedin. |
Gitmiş artık benden olmaz gelesi
Gülü viran oldu soldu lalesi Kurumuş akmıyor aşk şelalesi Okyanusta gemim battı gelmedin |
Benim heveslerim katran karası,
Kapanmadı gitti gönül yarası, Şimdi geldi iste gitme sırası, Beklediğim zaman bitti gelmedin. |
[QUOTE=gönlüm58;497406]Ben de yazıyorum yavaş ve ince,
Kaldıran olmuyor yere düşünce, İstersen yazarsın KUŞUM sen bence, Şiirlerim boşa gitti gelmedin.[/QUOTE] alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış alkış....................................bütün alkışlarım sana canım ben okuyorum hepsini tek tek hiç boşa gidermi |
[B]Gurbet abla alttan bakar bize
Yazsan ne olur bikaç dize Gurbet elden sevdiklerimize Yazılan sözlerimiz vardır[/B] |
Derdimin dermanı sadece Hakk'ta
Arabam durmuyor hiçbir durakta Geri dönülemez geldiğim nokta Tüccarlar bir pula sattı gelmedin |
Yalnızlıktan çöktü içime hüzün,
Aklımdan çıkmıyor yâr güzel gözün, Böyle miydi senin verdiğin sözün, Dilin nice yemin etti gelmedin. |
Sevdiğim bu aşktan alamadım haz
Aşık usandırır sendeki bu naz Seni beklemekle geçti bütün yaz Ayılar uykuya yattı gelmedin |
Kar boranla doldu soğudu dağım,
Senin yokluğunla geçiyor çağım, Hazan düştü işte kurudu bağım, Bülbül sustu, baykuş öttü gelmedin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:27. |
|