![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Atimi bagladim gürgen dalina
Sari gelin gel salina salina, Düsmanlar gülüyor benim halima, Sari yarim benden gittikten sonra. |
Kirmizi beyaz zirveye kondu,
Dört büyükler de sacini yoldu, Hepside Sivasin ardinda kaldi, Sampiyon ol Sivasspor bu sene. |
Bu sitede herkese açık her forum
Sivas'a feda olsun bütün eforum Yine zirvedesin Sivassporum Ardında kalan büyükler utansın |
Kirmizi giyinmis hava atiyor,
Her macta iki üc gol cakiyor, Rakipleri birer birer yakiyor, Bu sen sampiyon ol Sivasspor. |
Felek gözün dikmiş tek ceketime
Geldim sigaramın son paketine Soğum mu geldi memleketime Ozanlarım çıkmaz olmuş ortaya |
Ozanlar gelemez oldu buraya,
Rakiplerim gelip girer araya, Ne sariya bakarim nede karaya, Asiklar sohbeti benim özlemim. |
Aşıklık özdedir öze özeldir
Biraz sazla ise biraz sözeldir Sandallı ozanın dili güzeldir Bilir her telden çıkan sesleri |
[QUOTE=sivaBURs;346654]Aşıklık özdedir öze özeldir
Biraz sazla ise biraz sözeldir Sandallı ozanın dili güzeldir Bilir her telden çıkan sesleri[/QUOTE] Ozanin özünden dökülür sözü, Heryerden duyulur asigin sazi, Cekilmez cirkinin cilvesi nazi, Güzel olan güzel gelsin yanima. |
Gönlün sevdiği çirkin olmaz ki
Göze işlemiş güller solmaz ki Sevdiğin yeri kolay dolmaz ki Kadının çirkini mi olur abicim |
[QUOTE=sivaBURs;346658]Gönlün sevdiği çirkin olmaz ki
Göze işlemiş güller solmaz ki Sevdiğin yeri kolay dolmaz ki Kadının çirkini mi olur abicim[/QUOTE] Bir sariyi sevdim yere vurdunuz, Ona asik olan kalbim kirdiniz, O zaman siz beni bosa yordunuz, Sarimda kadindi dediniz cirkin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:50. |
|